Arkadaşlar merhaba,
KPSS'ye daha önce hiç girmedim. Başka bir sektörde çalışıyordum. İstifamı verdim ama sınava hazırlanmakta kararsızım. Yetiştirebilir miyim emin olamıyorum.
Ders çalışmak hususunda problemim yok. Zaten aynı zamanda doktora da yapıyorum. Tez dönemindeyim. Sınava yaklaşık 6 ay kaldı. Her gün ara vermeden sabah 9 akşam 6'ya kadar çalışsam 85 üstü bir puan alma ihtimalim var mı, yoksa boşa mı kürek çekmiş olurum?
Sağ olun hocam, hedefim alan ve eğitim odaklı gitmek ama yetiştirebilir miyim emin olamadım.
Hocam, yetiştirirsiniz hiç panik yapmayın..
üniversitede hiç mi bir şey öğretmiyorlar sonra insanlarda üniversite mezunuyum diye dolaşıyor
Hocam, yetiştirirsiniz hiç panik yapmayın.. 10bin-bal10cuk, 2 ay önce - Alıntıya git
Sağ olun hocam, alan ve eğitim derslerini hâlledersem diğerlerinden çok da yüksek netlere ihtiyacım yok sanırım. Var gücümle yükleniyorum.
Sağ olun hocam, alan ve eğitim derslerini hâlledersem diğerlerinden çok da yüksek netlere ihtiyacım yok sanırım. Var gücümle yükleniyorum. bankadaneisimvar, 2 ay önce - Alıntıya git
Hocam anladığım kadarıyla alanınıza da hakimsiniz o yüzden rahat yapılır. siz çalışın olumsuz yanıt verenlere kulak asmayın. boş verin. Hedefinize ilerleyin.. Geç kalmadınız emin olun..
Hocam anladığım kadarıyla alanınıza da hakimsiniz o yüzden rahat yapılır. siz çalışın olumsuz yanıt verenlere kulak asmayın. boş verin. Hedefinize ilerleyin.. Geç kalmadınız emin olun.. 10bin-bal10cuk, 2 ay önce - Alıntıya git
Sağ olun hocam. Dikkate almadım hiç zaten. Bir yandan yetiştiremeyeceğime dâir korkularım olsa da çalıştıkça azalıyor. Alan ve eğitim muhakkak yetişir de genel kültürü nasıl halledeceğim hiç bilmiyorum.
üniversitede hiç mi bir şey öğretmiyorlar sonra insanlarda üniversite mezunuyum diye dolaşıyor blackdesert, 2 ay önce - Alıntıya git
Saçmalardan seçmeler. Feriduni, 2 ay önce - Alıntıya git