Editörler : Pangaea
24 Ocak 2023 19:53   

KPSS'yi (ÖABT-Edebiyat) 6 aylık süreçte sıfırdan yetiştirmek mümkün mü?

Arkadaşlar merhaba,

KPSS'ye daha önce hiç girmedim. Başka bir sektörde çalışıyordum. İstifamı verdim ama sınava hazırlanmakta kararsızım. Yetiştirebilir miyim emin olamıyorum.

Ders çalışmak hususunda problemim yok. Zaten aynı zamanda doktora da yapıyorum. Tez dönemindeyim. Sınava yaklaşık 6 ay kaldı. Her gün ara vermeden sabah 9 akşam 6'ya kadar çalışsam 85 üstü bir puan alma ihtimalim var mı, yoksa boşa mı kürek çekmiş olurum?

24 Ocak 2023 21:31

komyrd3000
Aday Memur
Alan sınavı ağırlıklı çalışırsanız imkansız değil hocam. Alan sınavında yapacağınız her net sizi daha da öne taşır
25 Ocak 2023 19:32

bankadaneisimvar
Aday Memur

Sağ olun hocam, hedefim alan ve eğitim odaklı gitmek ama yetiştirebilir miyim emin olamadım.

31 Ocak 2023 17:48

10bin-bal10cuk
Şube Müdürü

Hocam, yetiştirirsiniz hiç panik yapmayın..

01 Şubat 2023 18:50

blackdesert
Aday Memur

üniversitede hiç mi bir şey öğretmiyorlar sonra insanlarda üniversite mezunuyum diye dolaşıyor

02 Şubat 2023 08:06

bankadaneisimvar
Aday Memur

Hocam, yetiştirirsiniz hiç panik yapmayın..

10bin-bal10cuk, 2 ay önce - Alıntıya git

Sağ olun hocam, alan ve eğitim derslerini hâlledersem diğerlerinden çok da yüksek netlere ihtiyacım yok sanırım. Var gücümle yükleniyorum.

02 Şubat 2023 14:26

10bin-bal10cuk
Şube Müdürü

Sağ olun hocam, alan ve eğitim derslerini hâlledersem diğerlerinden çok da yüksek netlere ihtiyacım yok sanırım. Var gücümle yükleniyorum.

bankadaneisimvar, 2 ay önce - Alıntıya git

Hocam anladığım kadarıyla alanınıza da hakimsiniz o yüzden rahat yapılır. siz çalışın olumsuz yanıt verenlere kulak asmayın. boş verin. Hedefinize ilerleyin.. Geç kalmadınız emin olun..

02 Şubat 2023 20:00

bankadaneisimvar
Aday Memur

Hocam anladığım kadarıyla alanınıza da hakimsiniz o yüzden rahat yapılır. siz çalışın olumsuz yanıt verenlere kulak asmayın. boş verin. Hedefinize ilerleyin.. Geç kalmadınız emin olun..

10bin-bal10cuk, 2 ay önce - Alıntıya git

Sağ olun hocam. Dikkate almadım hiç zaten. Bir yandan yetiştiremeyeceğime dâir korkularım olsa da çalıştıkça azalıyor. Alan ve eğitim muhakkak yetişir de genel kültürü nasıl halledeceğim hiç bilmiyorum.

05 Şubat 2023 09:18

komodin bahattinn
Memur
2023 kpss sinav takvimi belli mi? Sınavlar ne zaman?
08 Şubat 2023 20:18

Feriduni
Şef

üniversitede hiç mi bir şey öğretmiyorlar sonra insanlarda üniversite mezunuyum diye dolaşıyor

blackdesert, 2 ay önce - Alıntıya git
Saçmalardan seçmeler.
11 Şubat 2023 08:13

komodin bahattinn
Memur
Saçmalardan seçmeler.
Feriduni, 2 ay önce - Alıntıya git
Gayet mantıklı soru aslında.
Toplam 10 mesaj