bu rakamlara 16 bin 14 bin anlaşılmalı ilerleyen haftalarda bunuda vermezler Mihayloviç, 2 ay önce - Alıntıya git
bu rakamlara 16 bin 14 bin anlaşılmalı ilerleyen haftalarda bunuda vermezler
Beklenerek geçirilen her süre kurumların zararına oluyor engelsiz memur, 2 ay önce - Alıntıya git
Koca kafalı yöneticiler günler geçtikçe düşeceğini idrak edemiyorlar 16 bin verildi bizde 8 bine kadar düştü hala yüksek vereceķerini sanrı ediyorlar yuh be allahım badem bıyıklılardan kurtar bizi
Gaziantep il milli eğitim, Ekim'de 17 bin lirayı kabul etmedi, hem %30 zam geldi, hemde baş ogretmenlik uzman öğretmenlik geldi, son verilen teklif bu cuma 16500 idi, ilginç
Gaziantep il milli eğitim, Ekim'de 17 bin lirayı kabul etmedi, hem %30 zam geldi, hemde baş ogretmenlik uzman öğretmenlik geldi, son verilen teklif bu cuma 16500 idi, ilginç leonidas_cog, 2 ay önce - Alıntıya git
Zam gelmesiyle alakası yok promosyonun iş bilmez yöneticilrin zamanında promosyonu alamaması ve ocaktan itibaren bankaların işi düşük vercez diye inada bindirmeleridir. Zamanında anlaşan anlaştı
Afyon üniversitesi 24 bine anlaştı görülüyor ki öğretmene 8 10 bin lira teklif ediyorlar öğretmene gıcık olmuş bankalar kasıtlı yapılıyor bunu
Kardeşim bankalar buldukça müşteri daha fazlasını ister daha çok kazanmak ister hiç bir zaman doymaz banka bunda bi iş var ama çözemedik yada daha ucuza kapatmaya çalışıyorlar.
İş bankası üniversitelere 24 bin 26 bin verdi gün boyunca öğretmene gelince 8 bin 12 bin arası öğretmen düşmanları birlik olup sabote etcen kredi kartı vs. Mihayloviç, 2 ay önce - Alıntıya git
İş bankası üniversitelere 24 bin 26 bin verdi gün boyunca öğretmene gelince 8 bin 12 bin arası öğretmen düşmanları birlik olup sabote etcen kredi kartı vs.
Öğretmenlerde kredi çeker kireďi kartı olmayan öğretmen çok azdır.ek hesapta kullanır yanlış bi fikir bence sizin ki yüksek maaş alıyorsa öğretim görevlileri haklısınız bu hususta
Bunun gibi o kadar çok var ki...
https://forum.memurlar.net/konu/2503522/
Samsun 2 hafta önce en yüksek iş bankası 15.000 TL teklif verdi. İptal edildi. 2 şubatta tekrar teklif yapıldı. İş bankası bu sefer 13.000 verdi . İsterse 200 bin TL versinler ben ihtiyaç sahibi öğrencilere verecem. Çünkü inancım gereği haram lokmayı kendimin ve çocuğumun boğazından geçiremem çarşambalı55, 2 ay önce - Alıntıya git
Promosyon ödenince et döner lokantasına bi miktar para vercem yoksul bi kişiye et döner yedirmesi için
çankırı mem ocak ayında 15 verdiler kabul etmedi şimdi yenilendi 16 ya finans bankta kaldı temmuz ağustosta güncelleme istediğimizde kulağının üstüne yatan beceriksiz yöneticiler ve sendikacılar sizlere yazıklar olsun hakkım haram zehir zıkkım olsun
Osman 1258 o dediğin yöneticilerin dediğin aylarda ve sonrasında herhangi bir bankaya gidip teklif aldığını sanmıyorum veya kendi bankasına sözleşmeyi fesh ederim yeni uygun fiyat verin dediğine ihtimal vermiyorum kaldı ki bu yötecilerdenden türkiyede bir çok var. Bu söylediklerimi yapabilen kurumlar 25 bi civarı promosyon aldılar ısrarla her mesajımda bunu yazıyorum
Osman 1258 o dediğin yöneticilerin dediğin aylarda ve sonrasında herhangi bir bankaya gidip teklif aldığını sanmıyorum veya kendi bankasına sözleşmeyi fesh ederim yeni uygun fiyat verin dediğine ihtimal vermiyorum kaldı ki bu yötecilerdenden türkiyede bir çok var. Bu söylediklerimi yapabilen kurumlar 25 bi civarı promosyon aldılar ısrarla her mesajımda bunu yazıyorum Mihayloviç, 1 ay önce - Alıntıya git
bizde aynı şeyi söylüyoruz zaten sıkıntı bu liyakatsiz kişilerin oturduğu makamda bizlere ahkam kesmesi can sıkıcı yoksa 3-5 kuruşun arkasında değilim bana yapılan haksızlık neysede yarın devlet makamında beytülmala yaparsa o zaman kim hesabını soracak onu oraya liyakatsız atayanmı soracak güldürmeyin insanı
Deprem günlerinde promosyon anlaşması yapan yer var mı türkiyede
Akü deyim aylardır anlaşa anlaşa 24100 tl ye vakıfla anlaşmışlar ege üni 45 bin almış bizimkini ne zaman verecekleride bellisiz
Maalesef anlaşmışlar.
vay arkadaş biz mayısta 5250 tl alıcaz ziraat bankasından