Editörler : cihan27E.Kayı Han
31 Mart 2023 22:53

GİH sınıfı kamunun bel kemiğidir ama taşeron işçi kadar maddi ve manevi olarak değer görmüyor çok yazık

Kirilmazcam
Daire Başkanı
01 Nisan 2023 00:41

+1

3600.VerilmeyenMemur, 2 yıl önce

GİH sınıfı kamunun bel kemiğidir ama taşeron işçi kadar maddi ve manevi olarak değer görmüyor çok yazık

redclif
Memur
01 Nisan 2023 10:41

Kurumun Güvenlik görevlisi benden fazla maaş alıyor iş garantiside var. Ve sdece tek iş yapıyor biz bide üst rütbelilerin egosunu tatmin ediyoruz. memurluğun en kötü dönemine denk gelmişiz. Bizi sendika üye sayılarından cepte görenler elbet hata yaptıkalrını anlayacaklar

drsancar
Aday Memur
01 Nisan 2023 18:34

tek işi fotokopi çekmek, fiş kesmek olan gih sınıfına ne maaş düzenlemesiymiş ? aldıkları para çok bile. aynı işi herkes yapabilir. asgari ücret olmalı

samet.by
Daire Başkanı
01 Nisan 2023 18:51

senin en değerlilerine de fiş kesiyorlar...m al herif.

drsancar, 2 yıl önce

tek işi fotokopi çekmek, fiş kesmek olan gih sınıfına ne maaş düzenlemesiymiş ? aldıkları para çok bile. aynı işi herkes yapabilir. asgari ücret olmalı

Kirilmazcam
Daire Başkanı
01 Nisan 2023 19:57

Gih sınıfı memurlarin maaşlarına acilen düzenleme lazım.

Kirilmazcam
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 13:49

Güncel....

samet.by
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 13:56

meclis son çalışma haftasında. müjdenin esamesi bile okunmuyor artık. seçimi kazanacaklarına o kadar eminler ki...

Kirilmazcam, 2 yıl önce

Güncel....

starsailor06
Memur
12 Nisan 2023 16:15

Arkadaşlar twitterda falan hiç faaliyetinizi göremiyoruz diğer herkes çatır çatır hakkını arıyor.Sayıca bu kadar kalabalık olup hakkını hiç aramayan tek memur sınıfı galiba GİH sınıfı.

Kirilmazcam
Daire Başkanı
12 Nisan 2023 18:13

GİH memuru en düşük maaşı alan kesim. Yazıklar olsun sebep olanlara.

istanbul yeditepe
Genel Müdür
12 Nisan 2023 18:57

Ben T.H.S Mühendisim, ve haklı talebinizi destekliyoru. G.İ.H sınıfındaki düz memur, bilgisayar işletmeni, VİKH vs maaşları neredeyse asgari ücretin bir tık üstünde. Asgari ücret 8.500 TL, lisans mezunu düz bir memurun sanırım 11.000 veya 11.500 civarı. Aradki 3500 TL farkın nominal değeri, eski değer değil, bir ev kiralamazsın. Kamudaki lisans mezunu bir GİH düz memur maaşı, asgari ücretin en az 1.5 katı olmalıdır. Eskiden öyleydi.

Son aylarda, tüm Memur Sınıfları iyileştirme istiyor, bu bir haklı realitedir. Onun dışında da meslek sınıfları da birbiriyle çekişme halinde bu da üzüntü verici. Bir Mühendis, "düz memur bana yaklaştı" derdinde, bir düz memur, "Mühendisler, ne yapıyor ki, neden aramızda 6 bin TL fark var" diyor. Bir Mühendis, "dengimiz olan doktorlar 63.000 TL alıyorken biz neden 18.000 TL alıyoruz" diyor.. Durumlar çok karışık. Ekonomik denge ve güven yok piyasada. Allah sonumuzu hayretsin.

cesmiser
Şube Müdürü
12 Nisan 2023 21:19

Değişik Sosyal gruplara bakıp hareket ediyorlar.demek oy deposu oralar.emekli, asgari , öğrenci, sosyal destekler...

capacitorrrrr
Aday Memur
12 Nisan 2023 22:34

+1

Kirilmazcam
Daire Başkanı
12 Nisan 2023 22:41

+1

sucukluyumurta1
Genel Müdür
13 Nisan 2023 00:32

Müjde falan yok, mevcut iktidar devam ederse ağustostaki toplu sözleşmede maaşları azaltacağız deseler sesinizi çıkaracak ortam ve durum olmayacak. Ona göre seçiminizi yapın. Daha sonra ağlamak yok geçinemiyoruz diye

xrainmannnx
Yasaklı
13 Nisan 2023 04:30

Sen de zıkkımın köküsün.. aldığın maaşı dolara var 1000.dolar etmiyordum gelmiş burda artistlik yapıyorsun. Hade kış kış zavallı seni..
mmoommoo, 2 yıl önce
Seni düzeltmek isterdim ancak hangisini düzelteyim nerden başlayayım bilemedim. İşte sen zaten bu yüzden gih sin. Ve bunun ötesine geçemeyeceksin

deniz çınar1
Aday Memur
13 Nisan 2023 08:53

3600 mayısa kadar verilecekti hani nerde bekleyelim verirler :(/

dostar
Kapalı
13 Nisan 2023 09:05

bugun kazakıstanda kımse hak arayamaz bızde gelecekte oyle olacagız. bu halk bunu ıstedı.

01 Mayıs 2023 01:26

Öğretmen maaşları arta arta artık GİH Müdür maaşlarını geçti, abim Fakülte Sekreteri öğretmenle aynı alıyor, Öğretmenlerle bırakın Müdürleri, Zabıt Katibi komşumla Öğretmen aynı alıyordu, şimdi Öğretmenler hem Zabıt Katiplerini hemde GİH Müdürlerini geçtiler, bu arada örnekler 1/4 ü ne göredir.

Muzaffer145314
Aday Memur
01 Mayıs 2023 01:34

Arkadaşlar size durumu şöyle izah edeyim burda sakın işçi kardeşlerimiz alınmasın onlar da hakediyolar Allah daha çok versin.Benim karşı olduğum nokta şu benim bordrom 10600 tl GİH memuruyum ve her ay yaklaşık 1bucuk milyon ile 2 milyon TL lik ödeme yaparken altına imzamı atıyorum ve sorumluluğunu aliyorum gel gör ki küçümsediğim için degil yanlış anlaşılmasın sabah 1 paspas akşam 1 paspas sabah 1 çay ve öğleden sonra 1 çay dağıtımı yapan hizmetli son zamla benim iki katim maaş alacak.bunu izah etsinler başka bisey istemiyorum.

Toplam 244 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi