Editörler : cihan27E.Kayı Han

Kirilmazcam
Daire Başkanı
01 Mayıs 2023 01:37

Bunun küçümseme ile alakası yok ki. Biz paspas yapıp düşük maaş almamak için dirsek çürüttük. Bizim hakkımızı yediler. Maaşlarımızı bitirdiler. Ne ikramiye ne yol ne tazminat hiç bir şey yok. Saçma bir kadro oldu GİH. Allah belasını versin keşke 2 yıllık sağlık okuyup 70 le atansaydım. Mal gibi 87 alıp GİH oldum.

Muzaffer145314, 1 yıl önce

Arkadaşlar size durumu şöyle izah edeyim burda sakın işçi kardeşlerimiz alınmasın onlar da hakediyolar Allah daha çok versin.Benim karşı olduğum nokta şu benim bordrom 10600 tl GİH memuruyum ve her ay yaklaşık 1bucuk milyon ile 2 milyon TL lik ödeme yaparken altına imzamı atıyorum ve sorumluluğunu aliyorum gel gör ki küçümsediğim için degil yanlış anlaşılmasın sabah 1 paspas akşam 1 paspas sabah 1 çay ve öğleden sonra 1 çay dağıtımı yapan hizmetli son zamla benim iki katim maaş alacak.bunu izah etsinler başka bisey istemiyorum.

Muzaffer145314
Aday Memur
01 Mayıs 2023 01:42

Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım yarın güzel bi müjde gelir

Kirilmazcam
Daire Başkanı
01 Mayıs 2023 01:54

Gelmez müjde falan. En iyi ihtimal temmuzda %10 ek derler. yıllardır ne zaman istediğimiz oldu?

Muzaffer145314, 1 yıl önce

Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım yarın güzel bi müjde gelir

istanbul yeditepe
Genel Müdür
01 Mayıs 2023 04:17

Arkadaşlar, terim ve Ünvanları doğru kullanalım, bazıları "pas pas atan hizmetli benden yüksek alacak" demişler. Bakın, hizmetli kadrosu, 657'nin Yardımcı Hizmetler Sınıfına bağlı bir memurdur. Hizmetli'lerin maaşı en düşük memur maaşıdır... Taşerondan kadroya geçen 4/D'liler ile 657 Yardımcı Hürmetim Hizmetlisini karıştırmayalım lütfen... Kadroya geçen eski taşeronlar; ya büro elemanı olarak ya temizlik personeli olarak ya çaycı olarak vs çalışan 4/D kadrolu ilişkilerdir. HİZMETLİ ise Yardımcı Sınıf memurdur. Yardımcı Hizmetler Sınıfı Hizmetliler, en düşük memurdurlar, ortaokul mezunu olma şartı vardır. Bir de GİH Düz memur, GİH VKHİ, GİH Bilgisayar İşletmeni kadroları vardır... Hizmetli en düşük naaşı alır.

Muzaffer145314
Aday Memur
01 Mayıs 2023 04:34

Pas pas atan hizmetli benden fazla maaş alacak demedim gün içerisinde yaptığı işin tamamını belirttim sabah bir pas pas akşam bir pas pas sabah bir çay öğlen bir çay dağıtımı.. hizmetli derken işçi kadrosunda maaşı hesaplanır kuruma hizmet verendi kastım.benim bahsettiğim durum ben her ay 1 buçuk 2 milyonluk evrakın altına imza atıp sorumluluk alıp bu maaşı aliyorken bu işi yapan kişinin 20bin lira alacak olmasıydı.benim kastım o kişi neden bu maaşı alıyor değildi benim kastım ben neden o maaşı almiyorumdu.yazik ki onca yazdığım cümlenin arasında hizmetli kelimesini alıp bir sürü şey yazmışsın ama benim orda neyi anlatmaya çalıştığımı anlamak istemeyip tek kelime bile yazmamışsın.

Muzaffer145314
Aday Memur
01 Mayıs 2023 04:37

Benden fazla almayacak son zamla iki katim maaş alacak bu arada :)

müteşebbis
Aday Memur
01 Mayıs 2023 08:21

Düzenleme gerekli. Burada konuyu dagitmamamiz ve birlik olmamiz lazım.

Kirilmazcam
Daire Başkanı
01 Mayıs 2023 10:46

Katılıyorum.

müteşebbis, 1 yıl önce

Düzenleme gerekli. Burada konuyu dagitmamamiz ve birlik olmamiz lazım.

Kirilmazcam
Daire Başkanı
14 Mayıs 2023 03:24

GİH memurları özel düzenleme bekliyor.

Noury
Daire Başkanı
14 Mayıs 2023 05:11

kurumu asıl temsil eden ve memur unvanı ile birebir örtüşen kesim olan GIH sınıfı maaş açısından dipleri gördü bence yukari da ki sınıfla aylık olarak sembolik rakamlar kalmalı bu astronomik maaş makası daralmali

Kirilmazcam
Daire Başkanı
14 Mayıs 2023 14:20

Aynen öyle. 10 bin TL makas mı olur saçmalık.

Noury, 1 yıl önce

kurumu asıl temsil eden ve memur unvanı ile birebir örtüşen kesim olan GIH sınıfı maaş açısından dipleri gördü bence yukari da ki sınıfla aylık olarak sembolik rakamlar kalmalı bu astronomik maaş makası daralmali

Kirilmazcam
Daire Başkanı
16 Mayıs 2023 15:11

GİH memurları kendinizi unutturmayın.

Kirilmazcam
Daire Başkanı
16 Mayıs 2023 16:19

++++++++++++++++

Kirilmazcam
Daire Başkanı
29 Mayıs 2023 11:00

Şu an en düşük bekar GİH 25.000 olmalı.

Moi33
Memur
13 Temmuz 2023 14:40

Gih memurlarına diğer memurlara ilave zam yapılacak mı sadece gih sınıfına özel zam istiyoruz

ForeverRAMO.64
Yasaklı
13 Temmuz 2023 14:52

Sen daha ne olduğınu anlamamışsım

Qovboypolis01
Şube Müdürü
15 Temmuz 2023 20:53

Gih memurları bu temmuzda en karlı olan çıktı.

tifoçi
Aday Memur
16 Temmuz 2023 13:38

13.550 tl yattı bana 21.550 olacak seyyanen ile nasıl en karlı biz çıkıyoruz kardeşim en düşük memur maaşından daha aşağıda.

Qovboypolis01, 1 yıl önce

elektronik49
Şube Müdürü
16 Temmuz 2023 17:30

Burası dalga geçilecek kafa bulunacak yer değil.Hadi hadi başka kapıya.Şimartmislar sizi anladim

Qovboypolis01, 1 yıl önce

Moi33
Memur
18 Temmuz 2023 22:34

Genel.idare hizmetleri sınıfının hakkını almalı.

Bize özel görev tazminatları var olmalı

Toplam 242 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi