Sendikalar neden uyumaya devam ediyor? Memura asgari ücreti neden reva görüyorlar?
GERÇEK ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA MAAŞ ALIYORUZ. acı da olsa gerçek bu maalesef hocam. geçen akşam bir bankada çalışan akraba ile konuştum maaşımı duyunca gülümsedi. (11750 TL) işyerleri tarafından ödenen gerçek asgari ücretinde altında maaş alıyorsunuz, ciddi işyerlerinde çalışanlara ödenen tutar 14-15'in altında değil dedi. yani kimse çalışanına 8500 tl maaş vermiyor, vermek istese eleman bulamaz, bulsa bile randımanlı olmaz dedi. 6 ay kadar önce işe başladı 20 bine yakın maaşı var akrabanın. ben ise 13 yıllık memurum. hadi özel sektörde çalışıyor ona bir şey demiyorum. ama kurumda 2018 de torpille atanan ilkokul mezunu işçi bile fazla alıyor. adamın gücüne gidiyor hocam bildiğin gibi değil. işçi kadrosuna atanmak için bir yol olsa para vs neyse 100 bini gözden çıkardım. zaten 5510 mağduru olacağım ileride. samet.by, 1 hafta önce - Alıntıya git
GERÇEK ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA MAAŞ ALIYORUZ. acı da olsa gerçek bu maalesef hocam. geçen akşam bir bankada çalışan akraba ile konuştum maaşımı duyunca gülümsedi. (11750 TL) işyerleri tarafından ödenen gerçek asgari ücretinde altında maaş alıyorsunuz, ciddi işyerlerinde çalışanlara ödenen tutar 14-15'in altında değil dedi. yani kimse çalışanına 8500 tl maaş vermiyor, vermek istese eleman bulamaz, bulsa bile randımanlı olmaz dedi. 6 ay kadar önce işe başladı 20 bine yakın maaşı var akrabanın. ben ise 13 yıllık memurum. hadi özel sektörde çalışıyor ona bir şey demiyorum. ama kurumda 2018 de torpille atanan ilkokul mezunu işçi bile fazla alıyor. adamın gücüne gidiyor hocam bildiğin gibi değil.
işçi kadrosuna atanmak için bir yol olsa para vs neyse 100 bini gözden çıkardım. zaten 5510 mağduru olacağım ileride.
ben 10 yıldır forumlarda yazıyorum memurun taban maaşı asgari ücretin bile altında ve hiçbir yemek,suiyol vb.de yok tınlayanda yok traşlayanda. varsa yoksa sözleşmeli,işçi, bilmem neci.........
ben 10 yıldır forumlarda yazıyorum memurun taban maaşı asgari ücretin bile altında ve hiçbir yemek,suiyol vb.de yok tınlayanda yok traşlayanda. varsa yoksa sözleşmeli,işçi, bilmem neci......... tolgperperek, 6 gün önce - Alıntıya git
böyle bir yazı okudum forumda. yazıklar olsun...
11 il de depremden sonra asgari ücreti brüt olarak verme kararı almış devlet yani asgari ücret 11790 tl olup en düşük memur maaşını geçmiştir. VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN MEMURLAR ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA MAAŞ ALARAK TARİHE GEÇMİŞTİR.
Memur maaşları az GİH maaşları ise çok çok az. 11 12 maaş mı olur!!!!!!!
Sendikalar uyumayın.
Marmara bölgesinde herhangi bir fabrika ilkokul mezunu işe başlangıç maaşı +10000tl + sosyal haklar yol,yemek vb.
Memur maaşları az GİH maaşları ise çok çok az. 11 12 maaş mı olur!!!!!!! Kirilmazcam, 3 gün önce - Alıntıya git
çok iyi para.
Bir kimyager olarak ben de destekliyorum. Yeni işe başlayan bir devlet memurunun 11 bin lira maaş alıyor. Allah aşkına bu parayla kim nasıl gecinecek? Yıllardır her sınıfa ilave zamlar verildi. Hakimlere savcilara, öğretim üyelerine, ordu mensuplarina, emniyet personeline, sağlıkçılara ve bu sene de öğretmenlere. En garip kalan Genel idari hizmetler ve teknik hizmetler sınıfı oldu. Bizim kimsemiz yok. kubii, 2 ay önce - Alıntıya git
Kamudaki gihler muazzam maaş alıyor bence gerek yok düzenlemeye ne güzel hem maaş çok hemde 8-5 hafta sonu tatil
Kamudaki gihler muazzam maaş alıyor bence gerek yok düzenlemeye ne güzel hem maaş çok hemde 8-5 hafta sonu tatil Android60, Dün - Alıntıya git
Gih memur maaşı muazzamsa en az %60 fazla alıyorsun o zaman seninki fevkaladenin fevkinde e ozaman daha ne forumda zam diye ağlayıp duruyorsun?
Gih memur maaşı muazzamsa en az %60 fazla alıyorsun o zaman seninki fevkaladenin fevkinde e ozaman daha ne forumda zam diye ağlayıp duruyorsun? Memuruzabi, Dün - Alıntıya git
Niye daha çok parayı herkes ister. Çünkü parasız adamı yalnız annesi sever
Neden trolllük yapıyorsun?