İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Editörler : crops35


Editör
26 Ocak 2023 11:32

Forumdaki Üyelerimizin Dikkatine !

Forumda Yazışan Üyelerimizin Dikkatine!

Değerli arkadaşlar son zamanlarda dikkat edilmeyen birkaç konu var.

1-Telegram,Whatsapp ve diğer sitelere yönlendiren linki paylaşmak ve diğer sitelerin adreslerini paylaşmak yasaktır.

Bu konuda doğrudan link paylaşımı yapan başlıklar kapatılacaktır.

Uyarılara rağmen ısrarla link paylaşanlar forumda yazışma konusunda kısıtlanacaktır.

2- Büyük harfle başlık açmak, büyük harfle yazışmak yasaktır. Devam eden davranışlarda başlıklar içeriğinden bağımsız olarak yazışmaya kapatılacaktır.

3- Tekrar eden, genel akışı bozan başlıklar kapatılacaktır.Üyeler tarafından kabul görmediği için forumun alt sayfalarına düşen başlıklar "güncel" "++" vb ifade ile güncellenmemelidir. Kendi açtığı başlığı güncelleyerek veya bir mesaj, aynı forum başlığına ya da birden çok forum başlığına tekrarlı olarak gönderilmemelidir

4- Rahatsız edici paylaşımları şikayet etmek yerine genel ahlak kurallarına aykırı, küçük düşürücü, aşağılayıcı, hakarete varan, argo cevap verenlerin forumda yazışmaları kısıtlanacaktır.

5- Forum yöneticilerini ve editörleri küçümser davranış sergilemek ve editörler ile gereksiz tartışmalara girmek yasaktır. Forum bölümünde editörlere dolaylı yoldan sataşmak üyelik iptalinize neden olabilir. Sorunlarınızı editörlerin veya yöneticilerin özeline mesaj atarak çözebilirsiniz. Editörler her yazılan paylaşımları göremeyebilirler, uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda yada forum kurallarına aykırı bir davranış gördüğünüzde bölüm editörüyle iletişime geçebilirsiniz.

Kişisel mesajlaşma şikayetleriniz için de mesaj içerisinde ki şikayet et butonunu kullanınız.

Keyifli yazışmalar.

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi