Editörler : gubaz"eskiyara"
26 Ocak 2023 16:17

Uzman öğretmenlik te 10 yıl şartı

Görev süresi 8-9 yıl olanlar için bir düzenleme olacakmı?

blackdesert
Memur
26 Ocak 2023 16:29

bekliyoruz

26 Ocak 2023 16:30

8-15 olmalı.
26 Ocak 2023 16:38

Allahım bu zamana kadar öğretmenliğimi layıkıyla yapmaya çalıştım nöbetlerimi ihmal etmeden usulüne uygun bir şekilde tuttum. Öğrencilerime en ufak bir tiske dahi vurmadım ve eğitimleri için sakalı ağarttım saçlarımı seyrettim ben ve benim gibi durumda olanların yanında ol yarabbim senin herşeye gücün yeter amin

lyolcul
Aday Memur
26 Ocak 2023 18:17

Adaylığı kalkan herkes uzman olmalı.

blackdesert
Memur
26 Ocak 2023 18:19

uzman öğretmen denmese bile herkese uzman öğretmen tazminatı verilmeli bence

mhs44
Memur
27 Ocak 2023 00:54

8 e 15 uygundur

KemalYurteri
Aday Memur
27 Ocak 2023 01:56

3 yıl sonunda Uzman Öğretmen

5 yıl sonunda Başöğretmen

8 yıl sonunda Mega Öğretmen

10 yıl sonunda Ultra Mega Öğretmen + 330 ml Ayran

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
27 Ocak 2023 08:28

Neden 8-9 da 7 değil. Herkes kendine yontuyor. 10 bence çok iyi. Tam uzmanlık senesi.
27 Ocak 2023 09:10

Mesela meb de müfettiş yard. vb alımlarda 8 yıl öğretmenlik şartı koyuyorlar buna dayanarak söyledik. Yani bi dayanağımız var merak etmeyin. sadece muhalefet olsun diye konuşmadık sizin gibi :)
şaşkın tarihçi, 4 ay önce
Neden 8-9 da 7 değil. Herkes kendine yontuyor. 10 bence çok iyi. Tam uzmanlık senesi.

bulaşşıkk
Aday Memur
27 Ocak 2023 10:06

Uzmanlık 8 başöğretmenlik 12 yıl olmalı.

Pelinin
Daire Başkanı
27 Ocak 2023 10:34

Aynı işi yapan, aynı mezuniyete sahip olan kişiler arasında bu kadar maaş farkı olmasını normal bulmanızı anlayamıyorum, bu maaş iyileştirmesi tüm öğretmenlere yapılmalı, tüm öğretmenler başöğretmen maaşı almalı, bu konunun aması ötesi berisi tartışılacak bir yanı yok, mesleğimize saygı duyuyor isek, ilk atama ile köylere gidip canını diline takan meslektaşlarımızın daha az maaş almasını desteklemek doğru mu?

isbas
Memur
27 Ocak 2023 10:42

Uzmanlık 2,basogretmenlik 4 yıl şartı olmalı ama tazminatlar kaldırılmalı ..bakalım kaç kişi uzmanlık basogretmenlik isteyecek ..herkes para istiyor ..uzmanlık falan hikaye ..uzmanda aynı eğitim veriyor ,basogretmende ,ogretmende ..ancak farklı nitelendiriliyor ..çalışana ver ekstra ücreti ..bir vasıf alipta yan gelip yatana verirsin ,cirmalayana vermessin

27 Ocak 2023 10:52

Uzmanlık tazminatı alınmalı hatta 14 yıl üstü tüm öğretmenler başöğretmen olmalı o yüzden eksiledim mesajini
isbas, 4 ay önce

Uzmanlık 2,basogretmenlik 4 yıl şartı olmalı ama tazminatlar kaldırılmalı ..bakalım kaç kişi uzmanlık basogretmenlik isteyecek ..herkes para istiyor ..uzmanlık falan hikaye ..uzmanda aynı eğitim veriyor ,basogretmende ,ogretmende ..ancak farklı nitelendiriliyor ..çalışana ver ekstra ücreti ..bir vasıf alipta yan gelip yatana verirsin ,cirmalayana vermessin

Gokhanınn
Memur
27 Ocak 2023 11:00

Herkes aynı işi yapıyor aslında. Süre falan hikaye. Yapılan sınavdan ve süreçten de belli olduğu üzere bu ünvanlar herkese verilecek düşüncesiyle oluşturulduğu için herkese süre gözetmeksizin basit eğitimler sonucu verilebilir. Sonuçta herkes alacağı paraya bakıyor.

serkansah86
Daire Başkanı
27 Ocak 2023 11:21

Ya bırakın unvan işini herkese başöğretmen maaşı verilip, sıfatları kaldırıp maaşlarında eskisi gibi olduğu derece/kademe farkı olmali, 2 yıllık ogretmen ne kadar emek veriyorsa 5 yıllık ogretmende aynı emek veriyor, itiraz etme motivasyonunu yanlış yere kullanıyorsunuz, eşit işe eşit ücret gereği aynı işi yapan kimsenin 5000 TL maaş farkı olamaz, tamamen kaldırılması için çaba sarf edilmelidir

Mitrendir
Şube Müdürü
28 Ocak 2023 00:25

Uzmanda aynı eğitimi veriyor uzman olmayanda diyen arkadaslara soruyorum. pratisyen hekimde muayene ediyor Profesor de. Ozaman onlarda eşit ücret alsınlar. Veya profesöre muayene olurken özel hastanelerde fark ücreti almasınlar. MAntıklı geliyor mu? Size sizin açınızdan bakarsak doğru diyenler olur.

öğretmenliğinin birinci senesinde olan ile 10. 15. yada 25. senesinde olan biri gerçekten idealist ise boşvermemiş ise aynı şekilde anlatır mı? Bu beyinler nasıl basmıyor?

Çcocuğu ilk okulda olanlar , okula kayıt ettirirken yaşamadılar mı şu öğretmen şöyle bu öğretmen böyle diye. Bazılarınmın sınıflarına kayıt yaptırmak için paralar istenmedi mi? Haberlere konu olmadı mı bu durum?

Proje okullarına Fen liseslerine yayınevler stand açıp kiyap satıyorken düz liselere devlet kitabından başka kitap yok diye resmi yazılar yollayıp tehtit etmiyorlar mı?

Neyin aynı eğitiminden bahsediyorsunuz?

Braweheart01
Daire Başkanı
28 Ocak 2023 16:16

Her meslekte kıdem arttıkça ek ücret verilmektedir. Bu, anayasa ve diğer yasalara da uygundur. Uzman ve başöğretmenlerin aldığı ek ücretler haktır. Destekliyorum

Pelinin, 4 ay önce

Aynı işi yapan, aynı mezuniyete sahip olan kişiler arasında bu kadar maaş farkı olmasını normal bulmanızı anlayamıyorum, bu maaş iyileştirmesi tüm öğretmenlere yapılmalı, tüm öğretmenler başöğretmen maaşı almalı, bu konunun aması ötesi berisi tartışılacak bir yanı yok, mesleğimize saygı duyuyor isek, ilk atama ile köylere gidip canını diline takan meslektaşlarımızın daha az maaş almasını desteklemek doğru mu?

E.L.T
Memur
28 Ocak 2023 20:44

kapkalın kitaplarla sınava girip zorla 50 alan, üstüne 4 yıl eğitim alan uzman hekimle kendini kıyasladın ya helal olsun.

Mitrendir, 4 ay önce

Uzmanda aynı eğitimi veriyor uzman olmayanda diyen arkadaslara soruyorum. pratisyen hekimde muayene ediyor Profesor de. Ozaman onlarda eşit ücret alsınlar. Veya profesöre muayene olurken özel hastanelerde fark ücreti almasınlar. MAntıklı geliyor mu? Size sizin açınızdan bakarsak doğru diyenler olur.

öğretmenliğinin birinci senesinde olan ile 10. 15. yada 25. senesinde olan biri gerçekten idealist ise boşvermemiş ise aynı şekilde anlatır mı? Bu beyinler nasıl basmıyor?

Çcocuğu ilk okulda olanlar , okula kayıt ettirirken yaşamadılar mı şu öğretmen şöyle bu öğretmen böyle diye. Bazılarınmın sınıflarına kayıt yaptırmak için paralar istenmedi mi? Haberlere konu olmadı mı bu durum?

Proje okullarına Fen liseslerine yayınevler stand açıp kiyap satıyorken düz liselere devlet kitabından başka kitap yok diye resmi yazılar yollayıp tehtit etmiyorlar mı?

Neyin aynı eğitiminden bahsediyorsunuz?

Ahmet009009
Memur
28 Ocak 2023 20:51

Başöğretmen in de üstü gelmesi lazım bu yetersiz oldu bence.

ser_dar57
Memur
28 Ocak 2023 22:15

2 sene ucretli ogretmenlik devlet kurumunda okulunda yapilan ucretli ogretmenlik sayilmiyor, ama merdiven alti dersanelerde çalışma, 2.arti 1 ev gibi tabela dersanesinde calismak sayiliyor. bu adaletsiz durum insallah duzelir
Toplam 53 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi