Ben 5 yıl ücretli yaptım hizmet birleştirme de yaptım ancak bende emekliliğe esas kısmında gözüküyor ancak uzmanlığa esas sürede ücretli yaptıklarım sayilmamis ancak bazılarında sayılmış bu nasıl iştir anlamadim
Öğretmen 10 yıllık, 15 yıllık deneyimli uzman öğretmen olmalı saygı duyuyorum, ya peki yeni başlayan bir öğretmen uzman hatta baş öğretmenden daha iyi soru çözüyorsa, dersi daha iyi anlatıyorsa, öğrenci bu yeni başlayan öğretmeni daha çok tutuyorsa, bu öğretmen kendini daha çok sevdiriyorsa, daha iyi öğretmenlik yapıyorsa, daha fedakarsa... olamaz mı arkadaşlar, bu öğretmen uzman öğretmen olmasın mı? Pol-mat, 2 ay önce - Alıntıya git
Öğretmen 10 yıllık, 15 yıllık deneyimli uzman öğretmen olmalı saygı duyuyorum, ya peki yeni başlayan bir öğretmen uzman hatta baş öğretmenden daha iyi soru çözüyorsa, dersi daha iyi anlatıyorsa, öğrenci bu yeni başlayan öğretmeni daha çok tutuyorsa, bu öğretmen kendini daha çok sevdiriyorsa, daha iyi öğretmenlik yapıyorsa, daha fedakarsa... olamaz mı arkadaşlar, bu öğretmen uzman öğretmen olmasın mı?
Benim uzman öğretmenlik sınavından önce ücretli öğretmenliğim hesaplanmadığı için 9 yıl 6 ayda kalmıştım şimdi hesaplanmış ve uzman öğretmenliğe esas hizmet sürem10 yıl 6 ay olmuş eee sınavıda kaçırdık, geriye dönük hak talebi varmı acaba ?
Hocam mebbiste hizmet süreleri bölümünde uzman öğretmenliğe esas hizmet süresi bölümünü tıklayın. Hizmet süresini 3 Ekim 2023 olarak girin ( geçen sene 10 yıl için baz alınan tarih). Ücretli öğretmenliği hesaba katmadiklarini göreceksiniz. memur.rumem, 2 ay önce - Alıntıya git
Hocam mebbiste hizmet süreleri bölümünde uzman öğretmenliğe esas hizmet süresi bölümünü tıklayın. Hizmet süresini 3 Ekim 2023 olarak girin ( geçen sene 10 yıl için baz alınan tarih). Ücretli öğretmenliği hesaba katmadiklarini göreceksiniz.
Memur rumem hocam dediğiniz gibi yaptım bende 9 yıl 9 ay 12 gün hesaplıyor. Örneğin sınav 2023 Ekim - Kasım gibi yapılacak olsa başvurabiliyormuyuz hocam?
Ya yeter artık millet nelerle uğraşıyor bunlar hala 2 ay öncesinde kaldı. Kapatalım artık bu mevzuları. Boşa kürek. Hükümet değişirse belki. şaşkın tarihçi, 2 ay önce - Alıntıya git
Sizi ilgilendirmiyorsa yazmazsiniz. Yetip yetmeyeceğine müsadenizle ilgili arkadaşlar karar versin.
Sizi ilgilendirmiyorsa yazmazsiniz. Yetip yetmeyeceğine müsadenizle ilgili arkadaşlar karar versin. memur.rumem, 2 ay önce - Alıntıya git
Çocukça hareketler ilgi çekmeye çalışıyor. Sönme uyguluyoruz ona genelde ;) pekiştireç vermiyoruz.
Çocukça hareketler ilgi çekmeye çalışıyor. Sönme uyguluyoruz ona genelde ;) pekiştireç vermiyoruz. Sports53, 2 ay önce - Alıntıya git
Eyvallah hocam
8 yıllık ultra öğretmen mi oluyor ? 7 yilliktan ne farkı var ?ona kalırsan isrerse 30 yıllık olsun üzerine altın semer vursanda farketmeyenler var ..
Uzman öğretmenlikte geçirilen süreyi yanlış hesaplıyor sistem güvenmeyin. Sistemde sorun var galiba. Benimki öyle en azından. Öğretmen olarak geçirilen süreyi baz alın.
Memur rumem hocam dediğiniz gibi yaptım bende 9 yıl 9 ay 12 gün hesaplıyor. Örneğin sınav 2023 Ekim - Kasım gibi yapılacak olsa başvurabiliyormuyuz hocam? Enflasyoncu Remzi, 2 ay önce - Alıntıya git
Maalesef hocam bu sisteme göre yaklaşık 3 ay bir süreyle kaçırıyorsunuz.
Yeni olduğun o kadar belli ki. o kadar çiğ cümleler. vangohg, 2 ay önce - Alıntıya git
2004 mezunuyum sayın vangohg. 6-7 yıl dersane geçmişim var,10 yıldan fazladır da devlette çalışıyorum, siz galiba çok çiğsiniz, komik şeyler mi yazıyorum, yeni başlayan arkadaşlarımıza destek olmak çiğlik mi oluyor, öğretmen arkadaşımıza destek değil de kime destek olalım... Yazarken lütfen iki kere daha düşünün derim
2004 mezunuyum sayın vangohg. 6-7 yıl dersane geçmişim var,10 yıldan fazladır da devlette çalışıyorum, siz galiba çok çiğsiniz, komik şeyler mi yazıyorum, yeni başlayan arkadaşlarımıza destek olmak çiğlik mi oluyor, öğretmen arkadaşımıza destek değil de kime destek olalım... Yazarken lütfen iki kere daha düşünün derim Pol-mat, 2 ay önce - Alıntıya git