Vergi, harç ve cezalara... 2023 Ocak ayında %122 zam geldi!!! Enflasyon düşüyor!!! champion1987, 4 ay önce - Alıntıya git
Vergi, harç ve cezalara... 2023 Ocak ayında %122 zam geldi!!!
Enflasyon düşüyor!!!
Bunun enflasyona etkisi ne olacak merak içindeyim. Enfladyon hesabına katılmıyor bile olabilir.
ekonomi iyi gidiyor enflasyon düşük çıkacaktır.
1 civarı tahminen
Sütün litresi 30 tl olmuş Kış meyvelerinin kilosu 15 20 tl Vergi, harç ve cezalara %122.9 zam yapıldı... Soğan bile 10 15 TL bandında... Enflasyon düşüyor... champion1987, 4 ay önce - Alıntıya git
Sütün litresi 30 tl olmuş
Kış meyvelerinin kilosu 15 20 tl
Vergi, harç ve cezalara %122.9 zam yapıldı...
Soğan bile 10 15 TL bandında...
Enflasyon düşüyor...
süt 15,90 litresi
30 tl süt mü var atma yahu
%1.89 bekliyorum:))) Asgari ücretten dolayı ürünlere gelen zam ortalama %30 Çarşıda pazarda bu sekilde. savcıı, 4 ay önce - Alıntıya git
%1.89 bekliyorum:)))
Asgari ücretten dolayı ürünlere gelen zam ortalama %30
Çarşıda pazarda bu sekilde.
4/d kapsamındaki kamu işçileri 60 günlük ikramiye 52 günlük tediye, ayrıca yemek ve yol ücreti alıyor. Siz hala enflasyon hesabı yaparak, asgari ücretli memur olmaya devam edin.
Polyannacılar gelmedi mi
4/d kapsamındaki kamu işçileri 60 günlük ikramiye 52 günlük tediye, ayrıca yemek ve yol ücreti alıyor. Siz hala enflasyon hesabı yaparak, asgari ücretli memur olmaya devam edin. Dümenden Haydar, 4 ay önce - Alıntıya git
kamu işçisi 238 tl net yövmiye ile bu dediklerini alıyor doğru
toplamı de sen hesapla sağlık işçisi
Onaylarken ne zoruma gidiyordur be düz memur olarak :)
Fiyat sabitleme olayı işleri değişecek.
Tahmin etmenin kimseye faydası yok. Kendi adıma cimere bizi düşürdükleri durumu yazdım, tepkimi gösterdim. Sizi de tepkinizi düzgünce ifade etmeye çağırıyorum..
Yüzde 5'in altında olmamalıdır çünkü vergi artışları, çarşı pazardaki fiyatlar ve yemek sektöründeki aşırı artışlar ne yazikki enflasyonun reel anlamda ciddi şekilde arttığını gösteriyor kimse kimseyi kandırmaya kalkmasın bu millet her şeyi görüyor bu arada kiralardaki fahiş fiyatları söylemedim. Evi ve arabası olmayan yeni memurlar çok zorlu bir süreç sizi bekliyor ve bu komik maaslarla geçinmek bile çok zorken bu gençler evi ve arabayı nasıl alsın gerçekten üzülüyorum.
ekonomi iyi gidiyor enflasyon düşük çıkacaktır. 1 civarı tahminen haci06, 4 ay önce - Alıntıya git
Seni trol seni.Allahtan kork.markete ugramiyormusun.insafsiz seni.utanmiyor musun bu kadar insanla dalga geçmeye.Allah'ın azabından korkmaz misiniz.bak senin anlayacağın yok ama örneğin peynir va kasar bile bu ay yüzde 20 ye yakın artış oldu.ama senin gibiler anlamaz. Ekonomi iyi gidiyor muş.hadi ordan.