İç işleri bakanlığına muvafakatı giden bi arkadaşımın ilişik kesme yazısı dün geldi. ikra tuğçe, 2 hafta önce - Alıntıya git
İç işleri bakanlığına muvafakatı giden bi arkadaşımın ilişik kesme yazısı dün geldi.
ilişik kesme yazısını geçmek istediği kurum mu yolluyor ?
Gidecegim universiteden zor bela onay aldim. Bu kez de kendi universitem deprem bölgesinde oldugumuz icin kabul etmedi. Bu kez de deprem engeline takildik iyi mi. Bir de nakil islemlerinin bir süreligine yök tarafindan durduruldugu söyleniyor. Dogru mu arkadaslar? hasan toprak, 2 hafta önce - Alıntıya git
Gidecegim universiteden zor bela onay aldim. Bu kez de kendi universitem deprem bölgesinde oldugumuz icin kabul etmedi. Bu kez de deprem engeline takildik iyi mi. Bir de nakil islemlerinin bir süreligine yök tarafindan durduruldugu söyleniyor. Dogru mu arkadaslar?
Hangi universite ?
Sanırım doğru. Bende onay alamadım.
bahane çok, bir iş yapmamak için mazeret her zaman var. maalesef...
bahane çok, bir iş yapmamak için mazeret her zaman var. maalesef... betülde, 1 hafta önce - Alıntıya git
evet bin türlü mazeret
Bu konuya destek verelim, yorum yazalım.
https://www.memurlar.net/haber/1059292/idari-personelin-tayin-duzenlemesi-unutulmamali.html
muvaffakat alıp göreve başlayabilen oldu mu?
muvaffakat alıp göreve başlayabilen oldu mu? efendinimbensenin, Dün - Alıntıya git
illa ki olmuştur. bakanlık falan değilse tabi
illa ki olmuştur. bakanlık falan değilse tabi burdurspor, Dün - Alıntıya git
Ben üniversiteden üniversiteye geçiş için bekliyorum.. Dün görüştüm henüz gelişme yok bekliyorum,tarih vermiyorlar...
Ben üniversiteden üniversiteye geçiş için bekliyorum.. Dün görüştüm henüz gelişme yok bekliyorum,tarih vermiyorlar... zyener, 2 saat önce - Alıntıya git
tarih vermedilerse almayacaklardır
tarih vermedilerse almayacaklardır burdurspor, 2 saat önce - Alıntıya git
Matbu cevap budur:
Üniversitemiz personel planlaması çerçevesinde ve tahsis edilen kontenjan dahilinde talebiniz değerlendirilecektir.
Atamanızın yapılması halinde tarafınıza bilgi verilecek olup, atamanızın yapılmaması durumunda başka bir cevap verilmeyecektir.
Bilgilerinize sunulur.
Matbu cevap budur: Üniversitemiz personel planlaması çerçevesinde ve tahsis edilen kontenjan dahilinde talebiniz değerlendirilecektir. Atamanızın yapılması halinde tarafınıza bilgi verilecek olup, atamanızın yapılmaması durumunda başka bir cevap verilmeyecektir. Bilgilerinize sunulur. betülde, 59 dk. önce - Alıntıya git
akdeniz bölgesi sınırları içerisindeki bir kurumdan mı gelmişti matbu cevap ?
evet akdenizden
evet akdenizden betülde, 19 dk. önce - Alıntıya git
hocam cevap bu hafta mı geldi
5 yıldır geliyor :)
5 yıldır geliyor :) betülde, 17 dk. önce - Alıntıya git
5 senedir aynı cevap mı :)
5 senedir aynı cevap mı :) burdurspor, 15 dk. önce - Alıntıya git
noktası virgülüne kadar aynı, sabırla devam ama. isterse 55 olsun