Maaş robotundan yaparsanız sonucı kendiniz bulabilirsiniz. Evlilik, çocuk, çalıştığınız il bu faktörler maaş da farklılık göstereceğinden kendiniz hesaplatmanız daha doğru olacaktır. Ruili, 2 ay önce - Alıntıya git
maaş robotunun hesapları yanlış oluyor.
maaş robotunun hesapları yanlış oluyor. katibim yatıyorum, 2 ay önce - Alıntıya git
8900 kardeşim.
8/3 um eş yardimi iki çocuk 12 kusur aldım serkan_42, 2 ay önce - Alıntıya git
Birkaç gün önce de ek ödeme gelmedi mi?
Birkaç gün önce de ek ödeme gelmedi mi? my.mertyildiz, 2 ay önce - Alıntıya git
12.306,50 TL MAAS 2.837,24 TL FARK serkan_42, 2 ay önce - Alıntıya git
8900 kardeşim. Kadroyagerekyok., 2 ay önce - Alıntıya git
topun inşaata kaçmasaydı keşke. bu eziklikle fazla yaşayamazsın her yere burnunu sokuyorsun. yalan yanlış bilgilerle insanları kandırmaya çalısıyorsun.
Yanlışın olmasın 14 günlük maaş farkında. derbeder2323, 2 ay önce - Alıntıya git
Vala 12 yıldır zabıt katibiyim okumam yazmam da var serkan_42, 2 ay önce - Alıntıya git
Kardeşim 2800 ondört günlük fark ise toplam 5600 zam yapılmış oluyor. Eee 12bin kusurden 5bin düş senin maaş 7bin gibi bi rakam ediyor 7binin %30u 2100 gerisini sen hesap et derbeder2323, 2 ay önce - Alıntıya git
eş yardımı ve 2 çocuk dediğin bu toplu sözleşme zammını çıkınca mı başkan. çünkü bende şuan sözleşmeliyim. 2021 girişliyim. Eş yardımı + 1 çocuk 12,462,63 tl + fark 2662,97 tl aldım bu ay. bu durumda kadro almak maaşları eritiyor gibi bir sonuç çıkıyo.
eş yardımı ve 2 çocuk dediğin bu toplu sözleşme zammını çıkınca mı başkan. çünkü bende şuan sözleşmeliyim. 2021 girişliyim. Eş yardımı + 1 çocuk 12,462,63 tl + fark 2662,97 tl aldım bu ay. bu durumda kadro almak maaşları eritiyor gibi bir sonuç çıkıyo. Gizlişsiz55, 2 ay önce - Alıntıya git
Ha şunu bileydin millet açıyor ağzını yok 1-2 milyar maaşları artacakmis kadroya geçince ne olursan ol 4 e dusmedin sürece aşırı bı fark yok serkan_42, 2 ay önce - Alıntıya git
üstad bir çok kişiden duyuyorum. Hani en az 1000 TL artar diyorlar. Bana hikaye geliyor. Bu yazıları gördükçe hele maaş konusunda kadroya geçesim kalmadı. Özlük hakkıymış. Ne sanki işini doğru yaparsan kimse senin ekmeğinle oynamıyor. Açık ve net. Görevde yükselme konusunda da ne işlerin döndüğünü az çok anladık. ee geriye ne kalıyor ki.
üstad bir çok kişiden duyuyorum. Hani en az 1000 TL artar diyorlar. Bana hikaye geliyor. Bu yazıları gördükçe hele maaş konusunda kadroya geçesim kalmadı. Özlük hakkıymış. Ne sanki işini doğru yaparsan kimse senin ekmeğinle oynamıyor. Açık ve net. Görevde yükselme konusunda da ne işlerin döndüğünü az çok anladık. ee geriye ne kalıyor ki. Gizlişsiz55, 2 ay önce - Alıntıya git