Editörler : E.Kayı Han

Kitapkurdu55
Aday Memur
03 Şubat 2023 20:59

İKM hakediyor. Dünyada en düşük maaşla çalışan güvenlik personelidir. Ortalama 2000 dolar dünya genelinde. Kura vurursan 39.000 tl yapar, Bana maaş soran diğer bakanlık çalışanlarına asgari ücretten biraz fazla diyorum. Buna sebep olanlar utansın ve görevini yapsın. Ya da bıraksın.

djedje
Aday Memur
03 Şubat 2023 21:50

Bu yargi paketi denilen olay gercekten gundemde mi yoksa oyalamiyor muyuz ben cozemedim bu isi. Canli yayinda 1 saatlik dilimde bahsi bile gecmeyen son 1 dakikalara sikistirilan bir konunun meclis gundemine gelme ihtimalini pek pek dusunemiyorum artik, bosa umutoaniyor gibiyiz.

cybernetic
Şef
03 Şubat 2023 23:17

Tv lerde, geldi geliyor, gelecek, çalışma devam türü açıklamalar duyunca elimdeki kumandayı duvara vurasım geliyor.

djedje
Aday Memur
03 Şubat 2023 23:21

Secim surecine girilmis bu is zor koskoca yayinda birak ikm iyilestirilmesini yargi paketinin bile konusulmamasi bu paketin gundemi mesgul etmek amaciyla ortaya atildigi sonucunu cikariyor bence

tufan1905
Yasaklı
03 Şubat 2023 23:22

Aklı başında olan bir yorum aynen öyle kardeşim :-):-):-):-)
djedje, 2 yıl önce
Secim surecine girilmis bu is zor koskoca yayinda birak ikm iyilestirilmesini yargi paketinin bile konusulmamasi bu paketin gundemi mesgul etmek amaciyla ortaya atildigi sonucunu cikariyor bence

İnfaz4206
Şube Müdürü
03 Şubat 2023 23:55

Yine hüsran beyler bayanlar bu saatten sonra birsey çıkmayacak gibi

NotingMan
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:33

Seçim üzeri bu konuyu gündeme getirip rafa kaldıramaz. Bence seçimden önce reis toplu bir müjde ile gelecek
İnfaz4206, 2 yıl önce
Yine hüsran beyler bayanlar bu saatten sonra birsey çıkmayacak gibi

Kitapkurdu55
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:51

Seçim geliyor. Bakanlık cte çalışanlarını görmezden geliyor. Sizde oy verirken sizin hakkınızın yenmesine müsahama gösteren partilere kapıyı gösterin. Ne bu zülüm arkadaş. KKK dedin.Zengini zengin ettin. Eyt dedin 43 yaşında adamı emekli ettin. Nas dedin. Faizi % 25 seviyesine çıkardın. Enflasyon dedin. % 200 dayadın. Zam dedik! %25 ancak 5 sadakam olsun dediniz!

Kitapkurdu55
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:56

O an, kulakların çınlasın Seni burdan, andığımda Aman, sakın ağlamayasın Bizi sakla gözyaşında Unutulmaz, unutulmaz Yaşadığımız unutulmaz Bize olanlar, yaşananlar Nasıl olur unutulur? O an, dudakların sızlasın Başka biri, öptüğünde Aman, sakın bağırmayasın Acını sakla dudaklarında Unutulmaz, unutulmaz Yaşadığımız unutulmaz Bize olanlar, yaşananlar Nasıl olur, unutulur? Ne yapalım, bir kez Kaçtı bu aşk vapuru Peki bu sahiller, unutulur mu? N'apalım, bir kez Kaçtı bu aşk vapuru Peki bu sahiller, unutulur mu? Unutulmaz, unutulmaz Yaşadığımız unutulmaz Bize olanlar, yaşananlar Nasıl olur unutulur? Unutulmaz, unutulmaz Yaşadığımız unutulmaz Bize olanlar, yaşananlar Nasıl olur unutulur? İkm'ye yapılanlar...

İnfaz4206
Şube Müdürü
04 Şubat 2023 02:13

Umudu kestim ben bitti bu iş
NotingMan, 2 yıl önce
Seçim üzeri bu konuyu gündeme getirip rafa kaldıramaz. Bence seçimden önce reis toplu bir müjde ile gelecek

İnfaz34
Aday Memur
04 Şubat 2023 07:02

Bence bu tufan gibi tipler yüzünden rafa kalktı ne biçim insan bunlar

tufan1905
Yasaklı
04 Şubat 2023 09:11

:,-):,-):,-):,-):,-) beter olun
İnfaz34, 2 yıl önce

Bence bu tufan gibi tipler yüzünden rafa kalktı ne biçim insan bunlar

Kerasuss28
Yasaklı
04 Şubat 2023 09:26

Enik gibi çok ciyaklıyorsun
tufan1905, 2 yıl önce
:,-):,-):,-):,-):,-) beter olun

Ömer 0711
Memur
04 Şubat 2023 09:50

Pireye kızıp yorgan yakanlardan olmadık Sn.Bakanım. Lakin TRT Haber'de 70.000 İnfaz ve Koruma Memurlarını umutlandıran o son sözü söylemeseydiniz keşke. Bunlar,bu tarz söylemler başta REİS'e ve partinize zarar veriyor. Birçok güzellikler yapıldı. Çok teşekkür ediyorum şahsım adına. Ama rica ediyorum eğer ki bir söz veriyorsanız onu eyleme dökün,somut adımlar atın derim. Bizler dün ki açıklamanızdan sonra hayal kırıklığına uğradık. Hakkımızda hayırlısı olsun. "VATAN SAĞOLSUN"

Kerasuss28
Yasaklı
04 Şubat 2023 10:00

Boşver kardeşim sandıkta cevabını alacaklar 80 bin oy az da değil..
Ömer 0711, 2 yıl önce
Pireye kızıp yorgan yakanlardan olmadık Sn.Bakanım. Lakin TRT Haber'de 70.000 İnfaz ve Koruma Memurlarını umutlandıran o son sözü söylemeseydiniz keşke. Bunlar,bu tarz söylemler başta REİS'e ve partinize zarar veriyor. Birçok güzellikler yapıldı. Çok teşekkür ediyorum şahsım adına. Ama rica ediyorum eğer ki bir söz veriyorsanız onu eyleme dökün,somut adımlar atın derim. Bizler dün ki açıklamanızdan sonra hayal kırıklığına uğradık. Hakkımızda hayırlısı olsun. "VATAN SAĞOLSUN"

Onur5959
Aday Memur
04 Şubat 2023 10:20

Şu ses kaydı atan troller kim ya çıksın ortaya maliye onayladı diyorlar dün bakanın ağzından öyle bir kaç çıkmadı her zaman ki klasik laf çalışmalar devam ediyor sürekli birileri telegram gruplarında hayırlı olsun yok onunla görüştüm yok burda arkadaşım var onay geldi diyip duruyor ve burada formda da trol arkadaşlar çok malesef birşey diyince bombardıman yapıyolar arkadaşlar 20 senedir hiç bir iyileştirme alamamış bir meslek gurubuyuz kusura bakmayın aramızda böyle troller oldukça bu da böyle gider

e_h_06
Memur
04 Şubat 2023 10:38

Başka bir bahara kaldı büyük ihtimal.

herky
Aday Memur
04 Şubat 2023 11:01

Başka bahara falan kalmadı geçmişte söylediklerini tekrar etti bugün şimdi olsun istiyoruz ama....

657li ikm
Aday Memur
04 Şubat 2023 11:30

Arkadaşlar şimdi trt haberde 7. Yargı paketi takvim netleşiyor. Haftaya meclise gelmesi bekleniyor. Diye bir haber vardı içeriğini izledim. Hakimlern özlük hakları , göçmen kaçakçılığının cezasının artırılması arabuluculuk. V.s içeriğinden bahsetti ancak infaz koruma memurlarından bahsetmedi zannedersem bu paketten maaş artışı kaldırıldı. Hepimize geçmiş olsun.

Onur5959
Aday Memur
04 Şubat 2023 11:31

Onay geldi diyip boş hakeret eden trol arkadaşlar nerde ya şu ses kaydı atan gereksizler
Toplam 234 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi