Editörler : E.Kayı Han

volkanv38
Genel Müdür
04 Şubat 2023 11:37

Dikkat ederseniz bakan bugüne kadar söylemediği bir şey söyledi adalet hizmetleri sınıfı güvenlik hizmetleri sınıfına geçişten bahsetti ve bütün olarak ele alacağız dedi benim tahminim 7. Yargı paketinden ikm ile ilgili düzenlemenin çıkarılıp ikm ler için güvenlik hizmetleri sınıfına geçirilme ek ödeme ve şehitlik hakları düzenlmesinin ayrı yapılacağıdır. Tabi burda meclisin kapanmasına 5 hafta kaldı yetişir mi bilemiyorum ama bakanın açıklaması ne yazık ki olumsuz oldu. Madem uzayacak önce ek ödeme geçip sonra adalet hizmetleri sınıfı oluşturulması ve şehitlik hakkı verilseydi ek ödeme taslakta vardı. Burada çok kötü bir planlama var geç kaldılar şimdi de süre veremiyorlar.

meemur42
Aday Memur
04 Şubat 2023 12:02

Kardeş boşuna üzmeyin kendinizi cumhurbaşkanımız bizlerle alakalı bir iyileştirme vermez
volkanv38, 2 yıl önce

Dikkat ederseniz bakan bugüne kadar söylemediği bir şey söyledi adalet hizmetleri sınıfı güvenlik hizmetleri sınıfına geçişten bahsetti ve bütün olarak ele alacağız dedi benim tahminim 7. Yargı paketinden ikm ile ilgili düzenlemenin çıkarılıp ikm ler için güvenlik hizmetleri sınıfına geçirilme ek ödeme ve şehitlik hakları düzenlmesinin ayrı yapılacağıdır. Tabi burda meclisin kapanmasına 5 hafta kaldı yetişir mi bilemiyorum ama bakanın açıklaması ne yazık ki olumsuz oldu. Madem uzayacak önce ek ödeme geçip sonra adalet hizmetleri sınıfı oluşturulması ve şehitlik hakkı verilseydi ek ödeme taslakta vardı. Burada çok kötü bir planlama var geç kaldılar şimdi de süre veremiyorlar.

rıhtım59
Aday Memur
04 Şubat 2023 12:10

Onay geldi diyenler umut tacirliği yapanlar nerede şimdi. Bundan sonra ne halleri varsa görsünler.
04 Şubat 2023 12:28

bu adamın söylediğini neden eksilediniz olum doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Sözde kadro bile 2020 yılının mart ayında hazırdı imzaları atıyorduk yıl oldu 2023 seçim olmasa onu bile vermeyeceklerdi adamın söylediğini neden eksiliyorsunuz forumda böyle dangalaklar var gelip bombayı bırakıyor yok mit elemanıymış yok maliye bakanlığında bilmem çaycıymış sallayıp kaçıyor inanmayın her söylenene.

İnfaz34, 2 yıl önce

Yine bir trol bomba atmis

keremben82
Şef
04 Şubat 2023 15:35

Şu 7.yargı paketi felan filan unutun gitsin. Birdaha yazmayın arkadaşlar. Benim az umudum vardı ama artık yok. Allah aşkına artık yazıp durmayın. Bundan önce vermediler bundan sonra da vermeyecekler. Forumu maalesef takip ediyorum ve bu tür konular konuşulmasın artık. İnşallah anlayışla karşılar ve birdaha yazmazsınız..... Teşekkürler

herky
Aday Memur
04 Şubat 2023 15:37

Sen okuma takip etme bak işine

keremben82, 2 yıl önce

Şu 7.yargı paketi felan filan unutun gitsin. Birdaha yazmayın arkadaşlar. Benim az umudum vardı ama artık yok. Allah aşkına artık yazıp durmayın. Bundan önce vermediler bundan sonra da vermeyecekler. Forumu maalesef takip ediyorum ve bu tür konular konuşulmasın artık. İnşallah anlayışla karşılar ve birdaha yazmazsınız..... Teşekkürler

TR Cumhuriyet
Yasaklı
04 Şubat 2023 16:37

Keşke taşı taşa vurup ateş yakmaya çalışsaydım da,

Senin gibi kokuşmuş zihniyetlerle aynı dönemde yaşamasaydım.

Ömer 0711, 2 yıl önce
Pireye kızıp yorgan yakanlardan olmadık Sn.Bakanım. Lakin TRT Haber'de 70.000 İnfaz ve Koruma Memurlarını umutlandıran o son sözü söylemeseydiniz keşke. Bunlar,bu tarz söylemler başta REİS'e ve partinize zarar veriyor. Birçok güzellikler yapıldı. Çok teşekkür ediyorum şahsım adına. Ama rica ediyorum eğer ki bir söz veriyorsanız onu eyleme dökün,somut adımlar atın derim. Bizler dün ki açıklamanızdan sonra hayal kırıklığına uğradık. Hakkımızda hayırlısı olsun. "VATAN SAĞOLSUN"

meemur42
Aday Memur
04 Şubat 2023 16:55

Bu tür adamlar devleti hükümetten ibaret zanneder oysa devlet millettir
TR Cumhuriyet, 2 yıl önce

Ömer 0711
Memur
04 Şubat 2023 17:06

Yaşamazsın inşallah. Kokmayan kokuşmamış insanlarla yaşarsın. Bu milleti ve devleti senin gibi zihniyete sahip art niyetli olanlardan korusun Allah. Milleti

Kerasuss28
Yasaklı
04 Şubat 2023 17:18

Bu tür adamlar cebininin doluluğunu değil ağzının doluluğunu düşünür orası dolu oldu mu gerisi önemsiz onlar içinn
meemur42, 2 yıl önce
Bu tür adamlar devleti hükümetten ibaret zanneder oysa devlet millettir

TR Cumhuriyet
Yasaklı
04 Şubat 2023 18:08

Vatan kim Sen kimsin mandacı.

Biz hainlerin eline bırakmadık bugüne kadar bu memleketi. Bundan sonra da senin gibilere bırakmaya hiç niyetimiz yok.

Ömer 0711, 2 yıl önce
Yaşamazsın inşallah. Kokmayan kokuşmamış insanlarla yaşarsın. Bu milleti ve devleti senin gibi zihniyete sahip art niyetli olanlardan korusun Allah. Milleti

UğUR_BoRA
Genel Müdür
04 Şubat 2023 21:26

birbirinizle uğraşmayın dün dinledim ülke tv haberini çok sabrettiler az daha sabretsinler diyor bakan bey bakan bey öyle diyor bende diyorumki umudunuzu kesin iyileştirme felan yok en düşük devlet memuru maaşı asgari ücrete eşitlendi sayılır yani denecek söz yok artık ALLAH yardımcımız olsun

citi1989
Kapalı
05 Şubat 2023 07:43

sen sözleşmeli kadrolular konusunda insanlara sürekli hakaret eden Dilara Öz ve Arzu Nuru savunan değilmisin

Vatan kim Sen kimsin mandacı.

Biz hainlerin eline bırakmadık bugüne kadar bu memleketi. Bundan sonra da senin gibilere bırakmaya hiç niyetimiz yok.

ikm14
Aday Memur
05 Şubat 2023 11:25

Arkadaşlar fazla umutlanmayın yok çalışma yapılıyormuş 2023 de eyt ayrılmış bütçe dahi yok bize nasıl bir kalemde o kadar para verecekleri aklınız kesiyormu biraz düşünün

İnfaz34
Aday Memur
05 Şubat 2023 11:41

Arkadaşlar aldığınız maaş la yetinin hayal kurmayı bırakın bu is bitti artik

Adrian26
Memur
05 Şubat 2023 12:32

14 marta kadar oldu oldu biraz daha süre var

İnfaz34
Aday Memur
05 Şubat 2023 12:41

Tv 100 de bulent turan konuştu 7.yargi paketi bu hafta tbmm ye veriliyor fakat anladığım biz yokuz 40 madde civarı dedi biz 46 .maddeyi z yani out

Adrian26
Memur
05 Şubat 2023 12:51

genç ikm arkadaşlar hakkını savunuyor bu gün olmasa bile yarın hakkını alır merak etmeyin

biyokerem
Memur
05 Şubat 2023 13:31

bugün yarın derneklerin devreye girip bisiler yapması lazim..lakin derneklerde boş..destek vermiyor.Adalet hizmetleri sınıfı ile ayni aynda birlikte yapcaz diyor buda sanirim secimden sonra süre kısıtlı yani yetişmez seçim öncesi demek istiyor...daha ete kemiğe bürünen bişi yok diyor yani paketteydiniz cıkarıldınız diyor...85 bin camia ailesiyle 300 bin den fazla oy..ikm lerle dalga geçmek vercez diyip vermemek oyalamak sandıkta karsılarına cıkacaktır..

biyokerem
Memur
05 Şubat 2023 18:08

Atilla sertele yazalim pakette varmi yokmu en son cte gene müfürüyle o konuşmuştu
Toplam 234 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi