Editörler : E.Kayı Han

mtkaliber
Aday Memur
05 Şubat 2023 19:27

bu

İnfaz34
Aday Memur
05 Şubat 2023 19:38

Oo

rıhtım59
Aday Memur
05 Şubat 2023 20:53

20 yıldır bunlar iş başında başka parti hükümetler olsaydı şimdiye kadar almıştık hakkımızı. Bunlara nasip olmayacak demekki ikinci defa sözünü yemiş oldu Bekir Bozdağ.

anten10
Memur
05 Şubat 2023 22:20

Bizim işi zaten Atilla Sertel bozdu. O gidip genel müdüre sivillerinde almasını istiyoruz dedikten sonra rüzgar tersine esmeye başladı. Olan işi bozdu bence.

biyokerem, 2 yıl önce
Atilla sertele yazalim pakette varmi yokmu en son cte gene müfürüyle o konuşmuştu

anten10
Memur
05 Şubat 2023 22:22

Yakında kısa süre sonra müjdeli haberimiz olacak diyen bakan bugün ikm Lee zor durumda biliyorum onların hakkını verecek ama ete kemiğe bürünen birşey yok dedi. Her dönem olduğu gibi yine bizim bakan umutlarimizla oynadı diye biliriz.

06 Şubat 2023 00:00

Şaşırdık mı Haaayır
anten10, 2 yıl önce

Yakında kısa süre sonra müjdeli haberimiz olacak diyen bakan bugün ikm Lee zor durumda biliyorum onların hakkını verecek ama ete kemiğe bürünen birşey yok dedi. Her dönem olduğu gibi yine bizim bakan umutlarimizla oynadı diye biliriz.

bürodan
Şube Müdürü
06 Şubat 2023 03:31

Umutsuzluk pompalayan tayfa yine işbaşında. Cezaevinden çıktığınızda biraz sosyalleşin çevrenizle konuşun üzerinizden atın o ölü toprağını.. Psikolojik ve sosyolojik sıkıntılarınızdan biz etkileniyoruz sizin yüzünüzden içimiz karardı. Kadro gelmez o gelmez bu gelmez falan filan yeter yaw. Burda insanların içini karartacağınıza kuşlu sitede iki mesaj atıp işe yarayın.

4125
Aday Memur
06 Şubat 2023 15:53

senin bu kurumda ilk seçim görüşün belli her seçim aynı haltı yiyiyorlar boşuna değil milletin öfkes

cte58ikm
Aday Memur
13 Şubat 2023 19:00

Yasa artık yalan oldu. Dahada çıkmaz... Keşke deprem olmayaydı da gene hiçbirşey vermeyenleri 😢

UğUR_BoRA
Genel Müdür
13 Şubat 2023 22:17

millet canının derdinde bunlar neyin peşinde ben istemiyorum iyileştirme felan bana verecekleri parayı depremzedelere ev yapsınlar ben hakkımdan feragat ediyorum bana yeter bu maaş

İnfaz34
Aday Memur
14 Şubat 2023 14:58

Kim öper artık 7.yargı paketini Devlet canının derdinde

meemur42
Aday Memur
14 Şubat 2023 16:55

Yav kardeşim devlet 20 yıldır düşünmemiş seçim olduğu için zoraki birşeyler verecek meslek grubumuza , afrin operasyonları yapılırken askerlere iyileştirme yapıldığında ben istemem diyen asker gördünüz mü hiç ? inşallah bu paket meclisten geçerd de bütün meslektaşlarımızın özlük hakları iyileştirilir depremzede meslektaşlarımız da bu sayede birşeyler görmüş olur ve paket geçerse hepimiz ilk iyileştirmeyi depremzede vatandaşlarımıza bağışlayalım

rıhtım59
Aday Memur
14 Şubat 2023 18:09

Maaş yattı ama hiç tadı tuzu yok. İnsanlar deprem bölgesinde biçare iken hiçbir şeyin anlamı kalmıyor. Bir maaş onların olsun ama keşke düzelse acıları yaralar sarılsa.

ysn7106
Aday Memur
14 Şubat 2023 22:21

bu paket daha da gelmez hele böyle bir zamanda Allah yardımcıları olsun herkesin

Toplam 234 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi