Editörler : E.Kayı Han
29 Ocak 2023 20:10

ek iyileştirme derken nasıl bir iyileştirme acaba bilgisi olan var mı

Kuruyemisci
Aday Memur
29 Ocak 2023 20:43

böyle giderse çalıştıracak ikm bulamayacaklar. kadrodan dolayı herkesin ilk hedefi eğitimi ile ilgili kpss den iyi puan alıp atanıp gitmek. olmazsa ikinci şansı ünvan değişikliği, torpilden dolayı zaten yükselme hayal de eğitiminden doğan ünvan değişikliği hakkını vermek zorunda. sözleşmeli iken sesini çıkaramıyordun, eş durumu sağlık problemi önemsenmiyordu. kadro ile birlikte işten çıkarılman neredeyse imkansız hale geldi. bir çok kişi kurumlar arası nakil istiyor. ee sen üniformalı memuru nasıl tutacaksın elinde? maaşlarına zam yapacaksın özlük haklarını iyileştieceksin ki insanlar motive olsun. kurum içinde boş beleş dolaşan destek personeli ile aranda 500-600 lira var yok. halbuki sivil memur elini kolunu sallaya sallaya gezer kimse de nereye gidiyon demez. kaloriferci kuruma 2 de gelse kimse nerdesin demez. aşçı yemeğini yapar veya yaptırır mahkuma der ki şunu şöyle yap bunu böyle altını kıs ben 2-3 saate gelirim ekibi de sağlamsa gider çarşı pazar dolaşır kimse nerdesin demez çünkü yemek pişiyordur bir şekilde. şoförler yine birbirini idare edebilir. teknisyenler zaten kafasına göre dolaşır. öğretmenlerin kurumda ne yaptığı belli değil. bizim kuruma dışardan türkçe öğretmeye öğretmenler gelirdi müdür bizimkiler ne işe yarıyor derdi. idare memuru desen asıl vazifesi olan işi yapmaz sağa sola müdürcülük taslar. neymiş müdür olmaları için yetiştiriliyorlarmuş. hangi meslekte var bu ? bir öğretmen de müdür olabilir ama ben geleceğin potansiyel müdür adayıyım diye kasıla kasıla gezmez. doktor da bir gün hastanenin başhekimi olabilir. ihtimallerden yola çıkacaksak herkes bir gün bir şeylerin şefi veya müdürü olabilir o zaman her ikm de bir başmemur veya idare memuru adayıdır diye kasıla kasıla gezsin işleri aksatsın böyle bir mantık var mı la ? neyse konu saptı sahi ne diyorduk sivil gezen memur rahattır cezaevinde kimse bir şey demez demek aklınada gelmez ama üniformalı olan ikm bir yere kıpırdayamaz. vardiyasını terkedemez veya kafasına göre hareket edemez. çünkü en büyük düşmanı yine yanındaki ikm lerdir. ben birbirinin kuyusunu bu kadar kazan başka bir meslek grubu çok az gördüm veya görmedim. lafın kısası ikm olmanın bir cezbedici tarafı yok. 1000 lira az maaş alıpta keşke sivil memur olup rahat etsem diyeni de gördüm. en fazla mobbinge ikm maruz kalıyor herkes karışıyor herkes kocan.

volkanv38
Genel Müdür
29 Ocak 2023 20:54

Kapalıda çalışana 8000 puan açıkta ve denetimli serbestlikte çalışanlara 6000 puan ek ödeme şeklinde verilecek. 8000 puan net 3440,14 tl ye 6000 puan net 2580,11 tl ye denk geliyor.

Gençikm1010, 2 yıl önce

ek iyileştirme derken nasıl bir iyileştirme acaba bilgisi olan var mı

Portal34
Memur
29 Ocak 2023 20:55

Cte de idare memuru kadar boş bir unvan yoktur.Fuzuli ve gereksiz bir unvan.İdare memuru alınacağına 500 tane ikm fazla alınsın hem kurumlar personel eksikliği yaşamaz hem de memurun iş yükü azıcık daha hafifler.

Portal34
Memur
29 Ocak 2023 20:58

Volkanv38; 2023 memur maaş katsayısı , 0.4336839 oldu bundan 8000 ek ödeme(kapalı için) çarpınca ; 3469.47TL , açık için 2601.10TL yapar.

Portal34
Memur
29 Ocak 2023 21:00

Düzeltme : 2602.10 TL

volkanv38
Genel Müdür
29 Ocak 2023 21:33

O brüt tutarlardan birde binde 7,59 damga vergisi kesilecek

Portal34, 2 yıl önce

Volkanv38; 2023 memur maaş katsayısı , 0.4336839 oldu bundan 8000 ek ödeme(kapalı için) çarpınca ; 3469.47TL , açık için 2601.10TL yapar.

Portal34
Memur
29 Ocak 2023 21:44

Evet doğrudur,damga vergisi kesilecek:)

Kuruyemisci
Aday Memur
30 Ocak 2023 01:27

Benim uslubumda bisey yokta senin bu tipik ergen laflarınla kimin seviyesiz olduğu çok belli oluyor. Memurum diyorsun demi birde kendine ilkokul seviyesinde laf sokmalar falan. Şimdi bu yazacaklarım senin gibi bir seviyesize değil forumu okuyan diğer arkadaşlar içindir. Hani demişsin ya aşçı olmasa kaloriferli olmasa falan hep bak arkadaşım simdi o klavyeyi rahatça yere bırak 2010 lardan fırlamış 3.Sınıf ergen gibisin. 10 yılda demekki Kendini bu kadar gelistirebilmissin. Neyse.. nerde kalmıştık. Cezaevindeki işleyişi işin içinde olan bilir. Senin gibi bilmeyenlerde sanır ki kaloriferci olmasa donariz aşçı olmasa aç kalırız falan filan. Tabi işin içine girince hepsi farazi. Cezaevleri tamamen mahkumlarla döner. Bütün işleri de mahkumlar yapar. Gerek açıkta gerek kapalida her meslekten mahkum var. Teknisyenim diye geçinip bir tane kabloyu zar zor bağlayan memurdan kat be kat işten anlayan tekniker de var. Aşçıyım diye geçinen memuru cebinden çıkaracak kadar hünerli mahkumda var. İşte senin o aşçı dediğin tekniker dediğin kaloriferci dediğin adamlar mahkumun üstünden geçiniyor. 3000 kişilik yemeğin hazırlığını yapsın bakalım aşçı. Koca koca kazanları yıkasın bakalım. Hey yavrum hey. Sana birsey diyeyim mi devletin işi yarım kalmaz. O saydiklarin olmazsa başkası doldurur boşluğu. Yeter ki herkes işini takip etsin. Sorumluluk bilincinde hareket etsin. Sağda solda gezmesin iş yoksa bile işinin başında dursun.

horageçti
Şef
30 Ocak 2023 02:56

Bu iyileştüme gelüse denetime tayin yazman arada binlira oynaya
30 Ocak 2023 05:24

Sen kendini mühendis mi sanıyorsun kıçı kırık tek ni ker

meemur42
Aday Memur
30 Ocak 2023 07:05

Arkadaşlar bakanlıktan edindiğim bilgiye gire sivil memurlarada bişeyler eklenmiş lütfen sataşmayın birbirinize ayıptır

anten10
Memur
30 Ocak 2023 12:27

cezaevlerindeki aşçıları, teknisyenleri, katipleri, şoförleri.... 1 ay çalıştırmayın İnfaz ve Koruma memurları bütün eksiklikleri giderir ve işleyiş aynen devam eder. Ama Cezaevlerinden 1 aylığına infaz ve koruma memurlarını çekin. işler aynı gün tıkanır.

kral3455
Yasaklı
30 Ocak 2023 13:59

Kaynak kardeşim?

Dedikodu gibi söylemlerden kaçınalım.

meemur42, 2 yıl önce
Arkadaşlar bakanlıktan edindiğim bilgiye gire sivil memurlarada bişeyler eklenmiş lütfen sataşmayın birbirinize ayıptır

barans1
Şef
30 Ocak 2023 14:27

Şu kafada ben uyuz oluyorum lisans mezunuyum lisans puanım 84 ne mezunusun hangi puanı aldında teknisyen oldun? Biz sanki bilmiyoruz teknisyeni bütün işlerini mahkuma yaptırdığını aşının bütün yemekleri mahkuma yaptırdığını boş yapmaktan vazgeçin sanki İkm ler ilkokul mezunu

milli genç
Aday Memur
30 Ocak 2023 15:06

Arkadaşlar gözünüz aydın iyileştirme kesin geçecek Ankara da CTE de çalışan arkadaşla konuştum bugün EYT meclisten geçince Sivil Memur hariç İnfaz Korumaların iyileştirmesi mecliste mart ayında maaşlarda görürüz zamlı maaşları

korumabitki
Aday Memur
30 Ocak 2023 15:12

Hadi inşaAllah,sonuna kadar hak ediyoruz İKM olarak.
milli genç, 2 yıl önce

Arkadaşlar gözünüz aydın iyileştirme kesin geçecek Ankara da CTE de çalışan arkadaşla konuştum bugün EYT meclisten geçince Sivil Memur hariç İnfaz Korumaların iyileştirmesi mecliste mart ayında maaşlarda görürüz zamlı maaşları

MUTLUM61
Kapalı
30 Ocak 2023 15:33

Doğmamış Çocuğa Don Biçiyorsunuz.... Havanda Su Dövüyorsunuz.........

İnfaz4206
Daire Başkanı
30 Ocak 2023 15:37

Kardeşim bak güzel söylüyorsunuz da burada herkes cte dayım var arkadaşım var benim de cte arkadaşım var isim de veririm hiç sorun değil oda ikm karamsarlık dedi herkes birsey diyor inşallah gelir ama kanıtla konuşun kardeşim umut asilamayin millete
milli genç, 2 yıl önce

milli genç
Aday Memur
30 Ocak 2023 16:02

Abi bu konu çok hassas duyum olmasa söylemem CTE de bir sürü büro var ben direk Genel mmüdürün yanında çalısandan aldım haberi ha kesin olur mu dersem diyemem Türkiye de bir anda gündem çabuk değişiyor marta kadar bu yasa gelecek meclise inşallah

İnfaz4206, 2 yıl önce
Kardeşim bak güzel söylüyorsunuz da burada herkes cte dayım var arkadaşım var benim de cte arkadaşım var isim de veririm hiç sorun değil oda ikm karamsarlık dedi herkes birsey diyor inşallah gelir ama kanıtla konuşun kardeşim umut asilamayin millete
Toplam 234 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi