Editörler : E.Kayı Han

ksksbshsjel
Aday Memur
31 Ocak 2023 09:45

Abi bu yeni açılacak ceza infaz kurumları personel istiyor ya onun ile alakalı bir gelişme olur mu bu yıl . Birde bugun kadro imzaladık orda 1 yıl bulunduğun kurumda çalışılması diye bir madde var çıkarsa nasıl olacak ben üçüncü yılın memuriyette, nas cıkmıyor umudumuz yeni açılacak olan ceza infaz kurumları ilanında . acaba bu arada öyle bir ilan olur mu erzurum aziziye bu cezaevleri içerisinde olur mu

milli genç, 2 yıl önce

Kardeşim GYS Bu sene zor dediler seçim olduğundan onu da sordum yetişmez dediler

4125
Aday Memur
31 Ocak 2023 10:28

teklif bu 2 hafta içerisinde gelmezse meclisin kapanmasına yetişmez kanun

4125
Aday Memur
31 Ocak 2023 10:29

ben 2 haftadan kastım o yetişmemesi yani meclise gelmicek demedim seçime yetişmeyecek önceki gibi

yoksaruyami
Aday Memur
31 Ocak 2023 11:08

Arkadaşlar şurada umutsuz olup inanmayanlar gerçekten yorum yapmasınlar. Tamam sizi de anlıyorum fakat geldi yani. Maliye onaylandı 7.yargı paketiyle direkt geçiyor. Hatta + maddeler dahi eklendi. İnanmayan arkadaşlar zaten inanmadıkları için buraya yazmalarına ve merak etmelerine de gerek yok değil mi? Zaten olmayacak diyorsun olmayan bir şeyi merak etmen mantıksız. Twitter etkinliği var bugün bu arada ona katılsın herkes. Arkadaşlar hayırlı olsun. Anlıyorum zor bir meslek yapıyoruz yaptığımız meslek valla psikolojimizi bile bozmuş burada birbirine hakaret eden arkadaşları görünce anlıyorum mesleğin olumsuz etkilerini. Kurum hekimlerine ve ikbm ve ikmlere geldi. Şu zam gelince bu olumsuz yazanlar inanmayanlar rica ediyorum gelin buraya özür dileyin. Neyse arkadaşlar seviyorum sizi görüşürüzz.

i.k.m 02
Aday Memur
31 Ocak 2023 11:36

güzel cevaplamışsın bu olumsuz düşünenler için kardeşim diline sağlık...yani inanmıyorsanız bakmayın okumayın ve yorum yapmayın..merakta etmeyin ....iyi günler herkese

yoksaruyami, 2 yıl önce

Arkadaşlar şurada umutsuz olup inanmayanlar gerçekten yorum yapmasınlar. Tamam sizi de anlıyorum fakat geldi yani. Maliye onaylandı 7.yargı paketiyle direkt geçiyor. Hatta + maddeler dahi eklendi. İnanmayan arkadaşlar zaten inanmadıkları için buraya yazmalarına ve merak etmelerine de gerek yok değil mi? Zaten olmayacak diyorsun olmayan bir şeyi merak etmen mantıksız. Twitter etkinliği var bugün bu arada ona katılsın herkes. Arkadaşlar hayırlı olsun. Anlıyorum zor bir meslek yapıyoruz yaptığımız meslek valla psikolojimizi bile bozmuş burada birbirine hakaret eden arkadaşları görünce anlıyorum mesleğin olumsuz etkilerini. Kurum hekimlerine ve ikbm ve ikmlere geldi. Şu zam gelince bu olumsuz yazanlar inanmayanlar rica ediyorum gelin buraya özür dileyin. Neyse arkadaşlar seviyorum sizi görüşürüzz.

herky
Aday Memur
31 Ocak 2023 13:32

Hayırlı olsun

volkanv38
Genel Müdür
31 Ocak 2023 13:39

bugün komisyonda borç yapılandırma kanunu görüşülüyor tahmini perşembe cuma günü meclisten geçecek. Perşembe günü ise komisyonda eyt yasası var o da salı çarşamba meclisten geçecek gibi duruyor. Bunlar dışında sadece başörtüsü anayasa değişikliği var meclisin görüşeceği o da bittikten sonra önemli bir gündem maddesi kalmıyor. Yeni bir gündem oluşmazsa 7. yargı paketi de hemen bunun ardından meclise gelecek gibi duruyor. İnşallah bir an önce verilir de artışlar mart maaşlarına yetişir. An itibariyle olumsuz bir duyum yok.

31 Ocak 2023 14:40

Ağzına kalemine sağlık
yoksaruyami, 2 yıl önce

4125
Aday Memur
31 Ocak 2023 15:42

yıllardır olumsuz konuşmamıştım hep olum hep olumlu polyanna gibi dolaşmıştım fakat gerçekler değişmiyor bu bakan beyin konuşmaları çok tanıdık geldi hatta zamanlaması bile hemen hemen aynı yine umut dağıtıp duruyor fakat yalancı hikayesi gibi bir kez doğru söylesede insan bir türlü inanamıyor arkadaşlar yazmayın diyor bu platform polyannalara ait değil olumsuz durumlarda duyacaksınız benim sizin kulaktan duyma bilgilerinize tahammül ettiğim gibi sizde bu olumsuzluklara tahammül edeceksiniz bana formu kullanma diyen arkadaş sende kullanma o zaman yorumuna açık olacaksanız hakaret demedim yanlış anlaşılmasın hakarete benimde tahammülüm yok saygılar

Hakankahve
Aday Memur
31 Ocak 2023 18:42

İlk fırsatta yapılacakmış şuan herkes onun üzerinde çalışıyormuş.Herkes müdür olacakmış
St1674, 2 yıl önce

Milligenc sorarmısın GYS ne zaman olacakmış aylardır bekleniyor

Hakankahve
Aday Memur
31 Ocak 2023 18:43

Aynen o madde var sözleşme imzalamaz isen tayin çıkma şansın yüksek
ksksbshsjel, 2 yıl önce

Abi bu yeni açılacak ceza infaz kurumları personel istiyor ya onun ile alakalı bir gelişme olur mu bu yıl . Birde bugun kadro imzaladık orda 1 yıl bulunduğun kurumda çalışılması diye bir madde var çıkarsa nasıl olacak ben üçüncü yılın memuriyette, nas cıkmıyor umudumuz yeni açılacak olan ceza infaz kurumları ilanında . acaba bu arada öyle bir ilan olur mu erzurum aziziye bu cezaevleri içerisinde olur mu

keremben82
Şef
31 Ocak 2023 18:47

Yaw hakan senin canını yerim. Millet evine ekmek götürmenin, maaşlarımız nasıl biraz daha iyileşirin peşinde bu elemanda tutmuş gys uds hds hgs ogs nin peşine. Allah akıl fikir versin.

Hakankahve, 2 yıl önce
İlk fırsatta yapılacakmış şuan herkes onun üzerinde çalışıyormuş.Herkes müdür olacakmış
01 Şubat 2023 09:49

yoksaruyami

cenk2022
Aday Memur
02 Şubat 2023 11:43

Arkdşlar bu niye meclise gelmedi,

02 Şubat 2023 11:46

yoksaruyami

İnfaz4206
Daire Başkanı
02 Şubat 2023 11:53

https://twitter.com/Kamubiz_com/status/1621060743587299328?t=9vLYysktpzQygodp_IBR_g&s=08

İnfaz4206
Daire Başkanı
02 Şubat 2023 11:55

Haberde sabah gazetesinin vermiş olduğu demeçte ek göstergenin gelip ikm ikbmlerin maasi artacak diyor

İnfaz4206
Daire Başkanı
02 Şubat 2023 14:49

https://twitter.com/yavuzsensoy55/status/1621081790902566912?t=73wrewmuzglNpFxcmNksGg&s=08 mynet de yayınlamış gençler 7. Yargı paketinden

meemur42
Aday Memur
02 Şubat 2023 14:56

Açılmıyor
İnfaz4206, 2 yıl önce
https://twitter.com/yavuzsensoy55/status/1621081790902566912?t=73wrewmuzglNpFxcmNksGg&s=08 mynet de yayınlamış gençler 7. Yargı paketinden

İnfaz4206
Daire Başkanı
02 Şubat 2023 14:58

Mynete yargı çalışanları diye yaz cikiyor baskan
meemur42, 2 yıl önce
Açılmıyor
Toplam 234 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi