Editörler : E.Kayı Han
02 Şubat 2023 14:59

evet haberlerde baya baya İ.K.M. ismi geçmekte seçimden önce inşallah geçer

djedje
Aday Memur
02 Şubat 2023 15:05

Ayni metinleri isitip isitip haber yapiyorlar o mynetteki 3600 ek gosterge ile alakali haber sanirim tum memurlari kapsamasi ile ilgili

Söz.İnfaz Koruma
Aday Memur
02 Şubat 2023 15:10

Sabah gazetesi Zübeyde Yalçın yazmış İnfaz Koruma Memuru diye açıkça yazılmış

djedje
Aday Memur
02 Şubat 2023 15:19

O haberi okudum da cok celiskili yazmis haberi yapan kisi :) Bahsettigi sey yargi paketi ama 3600 ek gosterge diye atmis basligi. Bize gelecek olan zam ek odeme yani 3600 ek gosterge ile alakali bir durum yok. Cumhurbaskanina sunulacak olan teklif yargi paketimi yoksa 3600 duzenlemesi mi anlasilmiyor haber metninden, kose yazarlarinin da kafa karisik anlasilan.

Özcn86
Aday Memur
02 Şubat 2023 15:32

Bir bütün olarak bakarsak,danıştay ve sayistaş baskanlarin ek göstergeleri AYM üyelerinden düşük,7 yargi paketine onu ekleyecekler ve bizle alakali ic güvenlikle dış güvenlik özlük haklari eşit seviyeye getirelecek yazior.burdan yola çıkarak 7.yargi paketine eklemeler yapiliyor

djedje, 8 ay önce
O haberi okudum da cok celiskili yazmis haberi yapan kisi :) Bahsettigi sey yargi paketi ama 3600 ek gosterge diye atmis basligi. Bize gelecek olan zam ek odeme yani 3600 ek gosterge ile alakali bir durum yok. Cumhurbaskanina sunulacak olan teklif yargi paketimi yoksa 3600 duzenlemesi mi anlasilmiyor haber metninden, kose yazarlarinin da kafa karisik anlasilan.

djedje
Aday Memur
02 Şubat 2023 15:36

Pakete eklemeler yapiliyor ise gecikme sebebi o nedenle de olmuş olabilir evet. İnsallah bu haberleri yazan kisiler ciddi duyumlar alip hazirliyorlardir bu metinleri. Bazen oturup sanki sağdan soldan aldiklari duyumlarla bilgisayar başinda olusturulan basit metinler gibi hissettiriyor bana okudugum zaman. Ama insallah dediginiz gibidir.
Özcn86, 8 ay önce

Bir bütün olarak bakarsak,danıştay ve sayistaş baskanlarin ek göstergeleri AYM üyelerinden düşük,7 yargi paketine onu ekleyecekler ve bizle alakali ic güvenlikle dış güvenlik özlük haklari eşit seviyeye getirelecek yazior.burdan yola çıkarak 7.yargi paketine eklemeler yapiliyor

Özcn86
Aday Memur
02 Şubat 2023 15:51

Benimde bişey bildiğim yok,sadece mantık yürüttüm haberden yola çıkarak.haberlerde adimizda geçmeye başladı ne bileyim bende karamsarim ama ufakta olsa bir umudum var

djedje, 8 ay önce
Pakete eklemeler yapiliyor ise gecikme sebebi o nedenle de olmuş olabilir evet. İnsallah bu haberleri yazan kisiler ciddi duyumlar alip hazirliyorlardir bu metinleri. Bazen oturup sanki sağdan soldan aldiklari duyumlarla bilgisayar başinda olusturulan basit metinler gibi hissettiriyor bana okudugum zaman. Ama insallah dediginiz gibidir.
02 Şubat 2023 16:20

Yazan kadının takipçi sayısı 400 :D :) benim takipçim 94000

İnfaz4206
Şube Müdürü
02 Şubat 2023 16:35

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz beyler bayanlar ilk defa medyada ikm ler adına güzel şeylerde sdi geçiyor ben inanıyorum ki gelecek bir kaç yerde daha gördüm inşallah gelicek
02 Şubat 2023 16:35

Kadın Sabah Gazetesi yazarı

Dark knighttt, 8 ay önce

Yazan kadının takipçi sayısı 400 :D :) benim takipçim 94000

02 Şubat 2023 17:11

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Koçum sabah yazarı olması ne ifade adam olun

02 Şubat 2023 21:17

Hayırdır koçum koçum?
Dark knighttt, 8 ay önce

Koçum sabah yazarı olması ne ifade adam olun

Ucuca
Kapalı
02 Şubat 2023 22:32

Arkadaşlar kamu avukatlarının özlük hakları bugün adalet komisyonuna gelmiş.

meemur42
Aday Memur
02 Şubat 2023 22:37

Bizimki gelmez kardeşim ama bizim dışındaki her ünvanınki gelir
Ucuca, 8 ay önce

Ucuca
Kapalı
02 Şubat 2023 22:39

Acaba bu iyileştirmede tüm inf.Koruma memurlarını kapsıyor mu?Denetimli serbestlideki inf.korumaların yasadan çıkarıldıgı söyleniyoTıpkı yıpranma hakkı gibi,böyle bir duyum aldımda böyle birşey varmı acaba bilgisi olan varmı

cemil1905
Şube Müdürü
02 Şubat 2023 23:14

Kamu avukatlarının özlük hakları 7. yargı paketinin içindeydi. Komisyona geldiğine emin misiniz ben göremedim. Eğer kamu avukatlarını 7. yargı paketinden ayırıp öyle meclise sundularsa bizim için hiç iyi olmadı.

Ucuca, 8 ay önce

horageçti
Şef
02 Şubat 2023 23:15

Öyle bişey olumu o zaman herkez dilekçe verü cezaevine geçmek için
Ucuca, 8 ay önce

Acaba bu iyileştirmede tüm inf.Koruma memurlarını kapsıyor mu?Denetimli serbestlideki inf.korumaların yasadan çıkarıldıgı söyleniyoTıpkı yıpranma hakkı gibi,böyle bir duyum aldımda böyle birşey varmı acaba bilgisi olan varmı

02 Şubat 2023 23:42

Sana kim dedi koçum bırakin bu işleri terbiyesizler

İnfaz34
Aday Memur
03 Şubat 2023 01:03

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Arkadaşlar dövün meye gerek yok madde 46 kapsam genişledi miktar düştü asagi tabi sebebi ise diğer kurum personeli de faydalan cak şoför. Katibi.hizmetli sağlıkçı çaycı çorbacı vs kesin az önce teyit ettim hayırlı olsun diğer personelde adamlar hakkını aradi sonunda kopardi

jakeperalta
Aday Memur
03 Şubat 2023 02:10

miktar düstüyse ikm'ye verilecek 3500 lira zam 600-700 civarına düsmüstür muhtemelen. cünkü adalet bakanlıgı personelinin tamamına bir zam verilecek gibi duruyor.

İnfaz34, 8 ay önce

Arkadaşlar dövün meye gerek yok madde 46 kapsam genişledi miktar düştü asagi tabi sebebi ise diğer kurum personeli de faydalan cak şoför. Katibi.hizmetli sağlıkçı çaycı çorbacı vs kesin az önce teyit ettim hayırlı olsun diğer personelde adamlar hakkını aradi sonunda kopardi

Toplam 234 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi