Editörler : E.Kayı Han

infazkoruma1923
Aday Memur
03 Şubat 2023 02:17

Miktar ne kadar düşmüş bilgi var mı bu konuda ?

İnfaz34, 8 ay önce

Arkadaşlar dövün meye gerek yok madde 46 kapsam genişledi miktar düştü asagi tabi sebebi ise diğer kurum personeli de faydalan cak şoför. Katibi.hizmetli sağlıkçı çaycı çorbacı vs kesin az önce teyit ettim hayırlı olsun diğer personelde adamlar hakkını aradi sonunda kopardi

infazkoruma1923
Aday Memur
03 Şubat 2023 02:22

Benim düşünceme göre yargı paketindeki 46. madde değişmeden meclise gelecek ve geçecek her hangi bir ekleme çıkarma söz konusu olmayacak. Devlet İnfaz koruma Memurlarını diğer kolluk görevlileriyle eşitlemek amacında özellikle şehit olayından sonra tüm açıklamalar buna işaret ediyor.

İnfazzkoruma
Aday Memur
03 Şubat 2023 08:53

Nerenden teyit ettin acaba.
İnfaz34, 8 ay önce

Arkadaşlar dövün meye gerek yok madde 46 kapsam genişledi miktar düştü asagi tabi sebebi ise diğer kurum personeli de faydalan cak şoför. Katibi.hizmetli sağlıkçı çaycı çorbacı vs kesin az önce teyit ettim hayırlı olsun diğer personelde adamlar hakkını aradi sonunda kopardi

i.k.m 02
Aday Memur
03 Şubat 2023 09:13

inanmayın arkadaşlar olumsuz duyumlara...

assassin_gck
Memur
03 Şubat 2023 09:54

üstüne oturuyor

İnfazzkoruma, 8 ay önce
Nerenden teyit ettin acaba.

İnfaz4206
Şube Müdürü
03 Şubat 2023 10:43

Yalana dolana da gerek yok başkan herkes işine baksın bu geçecek sadece ikmlere ve ikbmlere gelecek
İnfaz34, 8 ay önce

HayatSuGibi
Daire Başkanı
03 Şubat 2023 10:51

Diğer personele verilince zorunuza niye gidiyor? nasıl bir ortamda, nasıl insanlarla çalışıyoruz...

Ben isterim ki herkese verilsin, sonuçta herkes stresli ortamda , mahkumun işini yaparak çalışıyor.

İnfaz4206, 8 ay önce
Yalana dolana da gerek yok başkan herkes işine baksın bu geçecek sadece ikmlere ve ikbmlere gelecek

İnfaz34
Aday Memur
03 Şubat 2023 10:56

İnanmazsınız inanmayın önümüzdeki haftayı bekleyin

İnfaz34
Aday Memur
03 Şubat 2023 11:25

Bakan bey bu akşam 21.00 de ülke tv de ahan da görün doğrucu davullar kim doğru kim yalan

İnfazzkoruma
Aday Memur
03 Şubat 2023 11:42

Burada ki olay kimsenin zoruna gitmesi değil. Olay nedir biliyormusunuz, ikm ler aylarca tweterde filan etkinlik yaparken idare memurunun, şöforün, teknisyenin , sağlıkçının, aşçının ve diğerlerinin hiç sesini çıkarmaması ve ikmler verdikleri mücadele sonunda haklarını almaya yaklaşınca bu az önce saydıklarımın hepsinin bir ağızdan bir taraflarını yırtmasıdır. Buradan da anlaşılacağı üzere zoruna giden ikm ler değil diğerleridir. Hak arayacaksanız ikmlerin sırtından değil kendi çabalarınızla hakkınızı arayın.
HayatSuGibi, 8 ay önce

Diğer personele verilince zorunuza niye gidiyor? nasıl bir ortamda, nasıl insanlarla çalışıyoruz...

Ben isterim ki herkese verilsin, sonuçta herkes stresli ortamda , mahkumun işini yaparak çalışıyor.

İnfaz34
Aday Memur
03 Şubat 2023 11:46

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Bakin arkadaşlar bense infaz korumayim niye yalan soyleyim bende isterim ikm ve ikbm alsin diğer gruplar almasın fakat adamlar ısrar etti haklarını aradi sonunda başardı hayırlı olsun meblaga gelince 8000× 0.43 değil de 2000× 0.43 = 800 tl civarı tüm personele eşit hayırlı olsun

dobadona
Aday Memur
03 Şubat 2023 11:59

Ağzı olan herkes konuşuyor arkadaşlar . Kimsenin net birşey bildiği yok onun bunun biryerlerinden uydurduğu bilgilerle sadece kaos yaratmak amaçlı bişeyler yazılıyor . Bilgi kirliliği bizim kurumların zaten en çok karşılaştığı sorunların en başında gelir . Bekleyip görelim

herky
Aday Memur
03 Şubat 2023 12:22

Ağlamana gerek yok
İnfaz34, 8 ay önce

Bakin arkadaşlar bense infaz korumayim niye yalan soyleyim bende isterim ikm ve ikbm alsin diğer gruplar almasın fakat adamlar ısrar etti haklarını aradi sonunda başardı hayırlı olsun meblaga gelince 8000× 0.43 değil de 2000× 0.43 = 800 tl civarı tüm personele eşit hayırlı olsun

Özcn86
Aday Memur
03 Şubat 2023 12:29

Yaw kimden teyit aldin kim söyledi bilmiyorum ama 8000den 2000 nasil iner ya anlamıyorum.tamam sivilede verdiler diyelim topu topu 15 bin var yok biz ise 60_70 bin arasi orantiya vurunca bile aklima yatmıyor,yani yarisi bile değil.umarim sen yanilirsin ben inanmıyorum öyle olacaksa vermesinler 800 tlyi.biz haklarimizin dış güvenlik jandarma ile ayni olmasini istiyoruz

İnfaz34, 8 ay önce

İnfaz34
Aday Memur
03 Şubat 2023 12:35

Arkadaşlar az kaldı bekleyip göreceğiz be de sağlam Bi yerden duydum Ankarada adam emin konuştu diğer gruba haksızlık olur diyerekten böyle yapmışlar çalışma barışını bozarmis ne alakaysa

djedje
Aday Memur
03 Şubat 2023 12:42

Bu yasa meclise sunulmadikça boyle sacma sapan yonlendirenler ortaligi bulandiranlar cok cikacak, bir an once verilse de gorsek onumuzu artik. Uzadikca baymaya basladi bu konu.

djedje
Aday Memur
03 Şubat 2023 12:43

Surada kaldi 1 hafta zaten. Onumuzdeki hafta da sunulmazsa kalir bu is. Muhalefet adayi aciklaninca secim surecine girilecek.

biyokerem
Memur
03 Şubat 2023 12:50

Ahlynen kardesim zaten toplam 85 bin personel var..bunun 65 bini ikm..bizim ortalama 6000.8000 ek göstergeyi digerlerine paylastrealar bile 5000 ek gösterge yapar..yani bu tez bile yanlış..ki bakan vok ciddi iyilestrme yaptik diyrdu sanmiyrm..belki 2000 sadece sivile olabilir ayriyeten
Özcn86, 8 ay önce

Yaw kimden teyit aldin kim söyledi bilmiyorum ama 8000den 2000 nasil iner ya anlamıyorum.tamam sivilede verdiler diyelim topu topu 15 bin var yok biz ise 60_70 bin arasi orantiya vurunca bile aklima yatmıyor,yani yarisi bile değil.umarim sen yanilirsin ben inanmıyorum öyle olacaksa vermesinler 800 tlyi.biz haklarimizin dış güvenlik jandarma ile ayni olmasini istiyoruz

tufan1905
Yasaklı
03 Şubat 2023 13:02

Diğer gruplar almasın ne demek Allah'a havale ediyorum seni haysiyet yoksunu
İnfaz34, 8 ay önce

terromolinos58
Yasaklı
03 Şubat 2023 13:07

infaz 34 ben senin İKM olduguna inanmıyorum hayal dünyanda kafana göre salliyorsun bir seyler ya tutarsa misali salla bakalım paket çıkınca sesin kesilir nasıl olsa...
Toplam 234 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi