Editörler : cihan27E.Kayı Han
29 Ocak 2023 05:07

:) haklısın sag loba mı ıgne vursam sola mı vursam agrım vR hemsıre hemsır diyenlere bir serumdan alıp dıger serumla vurup insanlara kandıran mı kardiyoloji bolumunfe acil butonkarını sokup gayrıfaak e sokan hemsır hemşirelere mı yada dusun yapacağım diye kadınlardan ördek dusumu yapmaya calısanlarmı bayanlardan sonda dusumu yapan hemsıreler mı yada hastanede artan ılacları bolusup eve giden hemsır hemsıreler icın mı maas artısı duzenlrnmelı yada doktor bey size cay getireyim mi diye koridorun basından bagıran hemsıreler icın mı :) yanı merak ediyorum yani her turlu fazla mesai calısma ucretı odul parası isteyip 60 kpss puanıyla atanan hemsır hemsıreler icın mu yada kan almayı bile beceremeyen yada ıgne yaparken nanateknolojı ile uretılen ıgne ucunu sıseden ilacı ceketken bir yere degdırdıgınde insana ıgne yaparken daha fazla acı verecegjnı bilmeyen hemsıreler icın mı :) merak ettim hangi hemsıreler icın????

Gururu65
Daire Başkanı
29 Ocak 2023 08:36

Konuş kardeşim konuş...Bu Doktor Hemşire Mühendis ve Öğretmen arkadaşlar, yaptıkları işten dolayı kendilerini hint kumaşı sanıyor ve sürekli şikayet edip, maaşlarının düşük olduğunu söylüyor.Halbuki etraflarına bir baksalar herkesin Maaş konusunda muzdarip olduklarını, ancak burdabu şekilde serzenişte bulunmanın bir anlamı olmadığını anlarlar.Yani bu sayfalarda maaşlarınızı konuşurken, zam alacaklarını sanıyorlar.Gidin bakın 3 harfli marketlerde sizin gibi bir sürü gençler asgari ucrete çalışıyor, lağamnkuyusuna giriyor, bu soğuklarda donmuş çöpleri temizlemeye çalışıyor.Tamm okumuşsunuz emek harcamışsınız lakin inanın herkesin maaşı çok düşük ve kimse geçinemiyor.Amma siz sadece kendinizin okul okuduğunu ve az maaş aldığınızı soyluyorsunuz.Bakın Pandemide Doktorlar ve hemşireler hep şikayet etti ama Emniyet teşkilatı sizden daha çok çalıştı, gece gunduz eve gitmedi, bizler Evlerimizde mecburi olarak kalsakta, onlar bu ortamlarda maskesiz insanlarla, yüzüne tüküren insanlarla uğraştı, ama aldıkları maaş taş çatlasın 19 Bin Tl.İnanın maaşı vermesinler, sadece Mesai ücreti ödeseler dünyanın maaşını alırlar.Ondan dolayı biraz sakin olun ve dünyanın sizlerin yani Öğretmen Mühendis, Doktor ve Hemşirelerin etrafında dönmediğinin farkına varın lütfen.

Afsafs
Şef
29 Ocak 2023 10:15

Kendi mesleginden atanamayan, polis olmuyor mu zaten ? Biz zaten polise fazla alıyor demiyoruz. Alım gücü herkesin düştü.
Gururu65, 4 ay önce

Konuş kardeşim konuş...Bu Doktor Hemşire Mühendis ve Öğretmen arkadaşlar, yaptıkları işten dolayı kendilerini hint kumaşı sanıyor ve sürekli şikayet edip, maaşlarının düşük olduğunu söylüyor.Halbuki etraflarına bir baksalar herkesin Maaş konusunda muzdarip olduklarını, ancak burdabu şekilde serzenişte bulunmanın bir anlamı olmadığını anlarlar.Yani bu sayfalarda maaşlarınızı konuşurken, zam alacaklarını sanıyorlar.Gidin bakın 3 harfli marketlerde sizin gibi bir sürü gençler asgari ucrete çalışıyor, lağamnkuyusuna giriyor, bu soğuklarda donmuş çöpleri temizlemeye çalışıyor.Tamm okumuşsunuz emek harcamışsınız lakin inanın herkesin maaşı çok düşük ve kimse geçinemiyor.Amma siz sadece kendinizin okul okuduğunu ve az maaş aldığınızı soyluyorsunuz.Bakın Pandemide Doktorlar ve hemşireler hep şikayet etti ama Emniyet teşkilatı sizden daha çok çalıştı, gece gunduz eve gitmedi, bizler Evlerimizde mecburi olarak kalsakta, onlar bu ortamlarda maskesiz insanlarla, yüzüne tüküren insanlarla uğraştı, ama aldıkları maaş taş çatlasın 19 Bin Tl.İnanın maaşı vermesinler, sadece Mesai ücreti ödeseler dünyanın maaşını alırlar.Ondan dolayı biraz sakin olun ve dünyanın sizlerin yani Öğretmen Mühendis, Doktor ve Hemşirelerin etrafında dönmediğinin farkına varın lütfen.

whedr
Memur
29 Ocak 2023 18:31

Doktor hangi hemşire işini yapamaz paşam bi desene :) Vasıfsız.

fasfakir.adam
Kapalı
29 Ocak 2023 19:31

Alım göcü döşmedi devledimize izyan edmeyin şögredin

patryn87
Aday Memur
29 Ocak 2023 19:56

Ya hemşireler doktorlar gibi istifa edip yurt dışına ya da özel gecin. Devlet hemşire açığı oluştuğu an zam yapar. Ama gidemezsiniz degil mi? Hiç kendinizi doktorla kıyaslamayın. Tabi ki pratisyen hekim sizden çok daha fazla alacak. Adı üzerinde hekim.

fasfakir.adam
Kapalı
29 Ocak 2023 20:13

Bence hemjirelerde tohdurlarda eyi bara alıyor devledimize nangörlüg edmeyin şökredin.
patryn87, 4 ay önce

Ya hemşireler doktorlar gibi istifa edip yurt dışına ya da özel gecin. Devlet hemşire açığı oluştuğu an zam yapar. Ama gidemezsiniz degil mi? Hiç kendinizi doktorla kıyaslamayın. Tabi ki pratisyen hekim sizden çok daha fazla alacak. Adı üzerinde hekim.

furyschopen
Memur
29 Ocak 2023 21:09

Biraz kendini geliştir kitap falan oku hayata daha farklı bak diyeceğim de senden geçmiş. Adam gelmiş şurada hayatta hiçbir şey olamayıp son çare polis olan insanların çok çalıştığını bu yüzden çok maaş hak ettiğini söylüyor. Haa evet çok çalışıyor, arabaya biniyor öylece duruyor. Polis merkezinde oturup çay içip muhabbet ediyor. Haklısın. Biz mühendisler arıza analiz ediyoruz, oturup 20ms tepkime süreli cihazları programliyoruz. Bir lisans mezunu 6 aylık eğitimle polis olur ama 5 senede mühendis olmayabilir çünkü bitiremeyebilir. Bitirse de o işi yapamayabilir. Kime ne anlatıyorsam gerçi...
Gururu65, 4 ay önce

30 Ocak 2023 07:29

Ne yapıyormus ne yapıyormus bu adam 20ms lık ney yapıyormus allahım ya yav kendini rezil etmeseydın balı sussaydın adam sanarlardı balı:) i
furyschopen, 4 ay önce
Biraz kendini geliştir kitap falan oku hayata daha farklı bak diyeceğim de senden geçmiş. Adam gelmiş şurada hayatta hiçbir şey olamayıp son çare polis olan insanların çok çalıştığını bu yüzden çok maaş hak ettiğini söylüyor. Haa evet çok çalışıyor, arabaya biniyor öylece duruyor. Polis merkezinde oturup çay içip muhabbet ediyor. Haklısın. Biz mühendisler arıza analiz ediyoruz, oturup 20ms tepkime süreli cihazları programliyoruz. Bir lisans mezunu 6 aylık eğitimle polis olur ama 5 senede mühendis olmayabilir çünkü bitiremeyebilir. Bitirse de o işi yapamayabilir. Kime ne anlatıyorsam gerçi...

furyschopen
Memur
30 Ocak 2023 08:49

Lan cahil anlamadığın şeyler hakkında neden yorum yapıyorsun?
alikumsal06, 4 ay önce
Ne yapıyormus ne yapıyormus bu adam 20ms lık ney yapıyormus allahım ya yav kendini rezil etmeseydın balı sussaydın adam sanarlardı balı:) i

genegel
Daire Başkanı
30 Ocak 2023 14:21

Çeşitli meslek gruplarıyla ilgili sürekli maaş iyileştirilmesi için başlıklar açılıyor.

Öğretmeninden tutun da sağlıkçısına, mühendisine, sgk çalışanlarına vs vs, herkes maaşından müzdarip, maaşların düşük olduğunu göstermek için başka meslek dalını örnek göstermeye gerek yok, herkesin alım gücü şuan düşük, o yüzden meslek dalında iyileştirme yerine topluca zam istenilmeli ama herkes alıştı sanırım, twitterda 2 gün gündem olundu sornasında herkes köşesine çekildi, seçimden sonra da düzelmez gibi, inşallah uzun vadede alım gücünü artırıcı, TL' yi güçlendirici politikalar benimsenir de belki o zmn biraz rahat ederiz...

Demiryolteknisyen
Aday Memur
30 Ocak 2023 14:36

Hak arayana hicbir zaman destek olmayip yetkililerden önce biz linçleyip susturmaya çalışıyoruz.Biz birbimize böyle yaparsak bize o bekledigimiz maaş artışları karşılanır mı? Lutfen herkes birbirinin mesleğine saygılı olsun hak talep eden ve destek toplayana köstek olmayi bırakalım kendi maaşını yetersiz bulan tabi ki bu platformlarda sesini duyurmaya çalışacak

Sitrant
Aday Memur
30 Ocak 2023 17:12

Mühendis kardeş, ben de Orman Mühendisliği bölümü mezunuyum, silvikültür ve ağaçlandırma dalında yüksek lisans yaptım, 2 sene Isparta Orman İşletme şefliğinde çalıştım, kafama uymadı istifa ettim Jan.d Asb oldum 2. Şark görevindeyim şu an. 17 ay boyunca eski Foça, Yeni Foça, Kırşehir kaman ve Ankara Okullar Komutanlığında eğitim aldım, tekrar Eski Foça ya giderek Komando ihtisas yaptım. Yeri geldi Polis Özel Harekat personelleri ile birlikte sırt sırta çatışmaya girdim. Özel harekat personelini geçtim normal bir polis memurundan var sayarak yola çıksak bile kendi yaptığın işi kikıyaslayamazsın, vatan millet edasına girmiyorum. Sadece fazla mesai ücretlerini verseler ki bizim kanunumuzda polis ve asker 7/24 esasına göre çalışır maddesi var alacağı ücret iki katına yaklaşır. Tabi ki bu olmaz bunu görüpte onaylayacak babayiğit yok ülkemizde. Çay içip muhabbet ediyor dediğin insanlar senin tıpanın yemeyeceği anlarda işinin başında durmuştur emin ol. En basit bir universitede okulu bitirmek ihtimalin taş çatlasın 10 da 2 dir ama ama bir Kolluk veya Tsk eğitim kursundan o kursu bitiremeyen sayısı 10 da 4 tür. Uzaktan atıp tutma bence. Sana kimse mühendis bir şey bilmiyor yattığı yerden para alıyor diyen olmadı.

whedr
Memur
01 Şubat 2023 14:13

Canım benim hangi hekim , hemşi

whedr
Memur
01 Şubat 2023 14:15

Canım benim hekim hangi hemşirelik işini yapamaz desene bi gülme geldi :)

aliesmer
Memur
01 Şubat 2023 14:49

son derece haklı bi yorum

benda anlamıyom bunları doktor, mühendis, öğretmen askeri maaşın 2-3 kaatını alıyor ama daha fazla zam isteyorlar

bunları anlamak mümkün deyil

Gururu65, 4 ay önce

aliesmer
Memur
01 Şubat 2023 14:52

yapamaz doru söylemiş,

aynızamanda hemşirede hekim işi yapamaz ve hekimde hemşire işi yapmaz

onun eyitimleri farklı aynı olsalardı üniversitelerde aynı olurdu

ne anlatıyon gardeşim sen burada

hemşire ameliyat yapamz hekimde iğne vuramaz hastaya çünkü onun eğitimlerini almadılar

whedr, 4 ay önce

Canım benim hekim hangi hemşirelik işini yapamaz desene bi gülme geldi :)

aliesmer
Memur
01 Şubat 2023 14:56

sağlık çalışanları arasında karşılaşlaştırma yapılabilir çünkü onlarda aynı ekiptler

öyle düşün aynı hastaya bakıyorsun ve hekim,hemşire,hastabakıcı gibi ünvanlara ayırılıyorsun çok yanlış deyil mi

hepsi aynı hastaya bakıyorise herkes aynı yada benzer almalı

gelişmiş ülkler de hemşire maaşı hekim maaşına yakın ve hata daha çok ama biz de hekim fazla alacak denilir

öyle bi sistem yok bakın gelişmiş ülkelere öle değil farklı olduunu göreceksin

genegel, 4 ay önce

Çeşitli meslek gruplarıyla ilgili sürekli maaş iyileştirilmesi için başlıklar açılıyor.

Öğretmeninden tutun da sağlıkçısına, mühendisine, sgk çalışanlarına vs vs, herkes maaşından müzdarip, maaşların düşük olduğunu göstermek için başka meslek dalını örnek göstermeye gerek yok, herkesin alım gücü şuan düşük, o yüzden meslek dalında iyileştirme yerine topluca zam istenilmeli ama herkes alıştı sanırım, twitterda 2 gün gündem olundu sornasında herkes köşesine çekildi, seçimden sonra da düzelmez gibi, inşallah uzun vadede alım gücünü artırıcı, TL' yi güçlendirici politikalar benimsenir de belki o zmn biraz rahat ederiz...

Harita-foto
Aday Memur
01 Şubat 2023 18:41

Hemşirelere bak hele, aldığınız para bile çok size, akşama kadar goy goy yapıp kendilerini doktor ve mühendis ile kıyaslıyolar, hastanelerde hasta ve yakınlarına insan gibi de davranmıyolar

Harita-foto
Aday Memur
01 Şubat 2023 18:42

Hemşirelerin maaşları düşürülsün,
Toplam 44 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi