Editörler : gubaz"eskiyara"
29 Ocak 2023 01:40

Banka promosyon ücretlerini için bankaları boykot etme çağrısı.

Promosyon ücretini makul seviyede güncellemeyen maaş protokolü imzalamış tüm bankaları boykot etmek gerekli artık. Sendikaların öncülük edeceği bir boykot çağrısıyla maaş alınan bankaya ait kredi kartını kapattırmak yada mümkünse tamamen iptal ettirmek, tüm otomatik ödeme talimatlarını başka bankaya taşımak, varsa tüm mevduat hesaplarını farklı bankaya taşımak, maaşların hesaba yatırıldığı gün tüm bakiyenin başka bankaya transfer edilmesi gibi toplu bir eylemin ortaya konulması gerekli artık. Böyle olmadığı müddetçe karına kar katan bankalar, komik promosyon teklifleri sunmaya devam edecekler . Bankalar için maaş ödemesi için oluşan nakit akışını çokta önemsemediğini düşünüyorum. Onlar için asıl konu kendi ürünlerini kullandırmak. Personellerin sadece %50si bile bu boykota katılsa etkisi çok net görülecektir bence

Koray29
Kapalı
29 Ocak 2023 09:08

Benim bi arkadaş da bi gün böyle bankaya kızmıştı. Sizinle çalışmıyorum artık iptal edin kredi kartımı dedi banka da tamam dedi ödeyin kart borcunuzu iptaledelim hemen. O an bi süre sessizlik oldu:) o arkadaş hala o bankayla seve seve çalışıyor. Ek hesaplar,kredi kartları vs derken memur bankalara çalışır olmuş siz onları protesto etme derdindesiniz. Bence de protesto edin ama başkalarını? memuru %3-5 zamcıklarla yıllarca bankalara köle edenleri? tabii yerse:))

29 Ocak 2023 09:46

Ben tüm borcumu ödedim kapatın dedim kapatmadilar tek avantajı maaş hesabı olduğunu için kart aidati alınmaması
Koray29, 4 ay önce

Benim bi arkadaş da bi gün böyle bankaya kızmıştı. Sizinle çalışmıyorum artık iptal edin kredi kartımı dedi banka da tamam dedi ödeyin kart borcunuzu iptaledelim hemen. O an bi süre sessizlik oldu:) o arkadaş hala o bankayla seve seve çalışıyor. Ek hesaplar,kredi kartları vs derken memur bankalara çalışır olmuş siz onları protesto etme derdindesiniz. Bence de protesto edin ama başkalarını? memuru %3-5 zamcıklarla yıllarca bankalara köle edenleri? tabii yerse:))

Koray29
Kapalı
29 Ocak 2023 10:02

sen ödediğin halde kapatmamış ödeyemeyenin durumunu sen dğşün :)

osi111
Kapalı
30 Ocak 2023 15:52

BANKA PROMOSYONLARI YENİ ZAM ORANLARINA GÖRE GÜNCELLENMELİDİR. GÜNDEMDE TUTALIM

SSelmasss
Şef
31 Ocak 2023 10:06

Ben rest çektim kredi kartını kapadım. Taksitleri her ay normal rutininde ödemeye devam ediyorum. Kartı kapatmak için bütün borcu kapatmak zorunda degildiniz nerden çıkardınız bunu. Bu arada başka bir bankadan akbanktan hesap açtım ve kredi kartı çıkarttım. Her ay maaşımı anlaşmalı bankadan çekip Akbanka gönderiyorum. Akbank bunun için 5000 lira chip para verdi bana bir güzel harcadım onu da. Kazanan Akbankli kampanyası devam ediyorsa hemen bir mevduat hesabı açıp başvurun. Hem kendi bankamıza tepki koymuş olur hem de 5bin lira chip para kazanırsınız. Tek yapmanız gereken maaşınızı transfer etmek. Bu arada para orda kalmak zorunda değil anında geri de cekedebilirsiniz.
morisco_1982, 4 ay önce
Ben tüm borcumu ödedim kapatın dedim kapatmadilar tek avantajı maaş hesabı olduğunu için kart aidati alınmaması

firatli_genclik
Genel Müdür
31 Ocak 2023 13:09

Kardeşlerim bu paralara tamah etmeyin. Allah'ın bereketini isteyin. Bu paraları da sakın banka denen yerlerde bırakmayın.

Velocıraptor
Genel Müdür
31 Ocak 2023 13:15

+1

brtdvrm
Aday Memur
31 Ocak 2023 14:35

Bireysel boykotla olacak şey değil bu, olması gereken şey öğretmenin hiçbir zaman yanında olmayan güya meb denen kurumun harekete geçip oyak tarzı bir oluşumla bütün öğretmenleri tek bir kuruma bağlaması olacaktır. Bak o zaman nasıl tutuşuyor bankalar. Ama nerde o feraset, ne zaman öğretmenin lehine bir şey yaptılar ki anca rüyamızda görürüz!

nothingimpossible
Daire Başkanı
01 Şubat 2023 00:11

Helal olsun hocam ben de hep bunu düşündüm kendi kendime ve okulda herkesi buna yönlendireceğim.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi