Editörler : Pangaea
29 Ocak 2023 16:07

Uzman/baş öğretmenlere ilave iyileştirmeler...
Talebimiz şudur: 1- Ek derslere %20 zam 2-Ekstra hizmet puanı (10-15p) 3-Yer değiştirmelerde öncelik 4-Nitelikli liselere girişte öncelik

Kuskusuz
Genel Müdür
29 Ocak 2023 16:10

Ver Allah im ver ver ver ver!..

Türkçü07
Şube Müdürü
29 Ocak 2023 16:11

Tüm sorumlulukların, görevlerin uzmanlara daha çok yüklenmesi talebimiz de var, sonuçta biri uzman biri düz. Aldıkları maaş arasında uçurum var.

Türkçü07
Şube Müdürü
29 Ocak 2023 16:14

Hayatta göremeyeceğiniz iyileştirmeyi sırf 10 yıl üstü meslek geçmişiniz var diye çok basit bir sınavla almışsınız, hiç bir ekstradan sorumluluk, görev yüklenmemiş, bir de 10 yıl altı meslek geçmişi olanla dalga geçer gibi onlardan daha fazla haklara mı sahip olmak istiyorsunuz?
29 Ocak 2023 16:16

Dedi 9 yıllık arkadaş.
Türkçü07, 2 yıl önce
Hayatta göremeyeceğiniz iyileştirmeyi sırf 10 yıl üstü meslek geçmişiniz var diye çok basit bir sınavla almışsınız, hiç bir ekstradan sorumluluk, görev yüklenmemiş, bir de 10 yıl altı meslek geçmişi olanla dalga geçer gibi onlardan daha fazla haklara mı sahip olmak istiyorsunuz?

Kuskusuz
Genel Müdür
29 Ocak 2023 16:17

Daha durun hocam vuracaklar kırbacı vuracaklar kırbacı topluca istemezler iyileştirmeyi asla sadece kendilerine isterler. Sen de haket ben hakettim der birileri birazdan gelip.

Türkçü07, 2 yıl önce

Kuskusuz
Genel Müdür
29 Ocak 2023 16:19

Vay be hâle bak. Gelmiş 9 yıllık öğretmeni zannımca aşağılamaya çalışmış. Nolmus 9 yilliksa ya da yeni atanmissa nedir sizi bu kadar libre iten? Her şeyi sadece kendinize isteyip uçurumu büyütme isteği uyandıran

Parolesailes, 2 yıl önce
Dedi 9 yıllık arkadaş.

Kuskusuz
Genel Müdür
29 Ocak 2023 16:21

Kibre*

Kuskusuz, 2 yıl önce

Vay be hâle bak. Gelmiş 9 yıllık öğretmeni zannımca aşağılamaya çalışmış. Nolmus 9 yilliksa ya da yeni atanmissa nedir sizi bu kadar libre iten? Her şeyi sadece kendinize isteyip uçurumu büyütme isteği uyandıran

29 Ocak 2023 16:22

Bir yıl sabret anlamında dedim.
Kuskusuz, 2 yıl önce

Fenciyi_M38
Daire Başkanı
29 Ocak 2023 16:23

O halde bu düşüncenizi iyice geliştirelim uzman ve başöğretmen okula girmeden sabah düz öğretmenler okula girmesinler soğukta tir tir titresinler sonra uzman öğretmenin kullandığı tuvaletide kullanmasınlar akşama kadar tutsunlar sonra ders programları kurslar uzman öğretmenlere göre ayarlansın sonra tüm ekdersler uzmanlara yazılsın artan olursa düzlerede bişey düşsün yoksa avcunu yalasınlar sonra uzmanlara tekmil verilmesi mecbur olsun istedikleri düzlere maaştan kesme cezası verebilsinler sonra uzmanlar öğretmenler odasındayken düzlerin izinsiz odaya girmesi yasak olsun sonra uzmanlar gireceklere sınıflara istedikleri öğrencileri seçsinler düzler uzmanların sınıfına girip ders anlatamasınlar.

Yada düz öğretmenler bir kaç sene bekleyip sınava girip kazansınlar

Allah hasetlerin burnunu hasetlik ettirerek sürter de ahmağın haberi bile olmaz! Hasete hasetlik etmek en büyük cezasıdır. Kendi kendini yer bitirir ateşin odunu yediği gibi.

Bu bir kazanım bu köprüden zamanı gelen geçecek. İnternet dünyasında bilgisayarda oyun oynayıp herşeyi hemen elde etmeye alışmış nesiller bazı şeyleri hiç anlamıyorlar demişti psikoloğun teki. Ne kadar doğru ne kadar da doğru ister öğretmen ister polis olsun dosdoğru söz işte budur!

Türkçü07, 2 yıl önce
Tüm sorumlulukların, görevlerin uzmanlara daha çok yüklenmesi talebimiz de var, sonuçta biri uzman biri düz. Aldıkları maaş arasında uçurum var.

Kuskusuz
Genel Müdür
29 Ocak 2023 16:26

Sabretmek mi? Siz hiç aynı işi daha iyi yapıp daha az aldınız mı? Ben sözleşmeliyken aldım hiç öyle sabredilir bir şey değil. Her yıl bu farkın artacağını bilince yeni atanmış insana 10 yıl sabret denmez. 9 yilliklar sabrettik, 8 yilliklar dişini sıktı, 7 yilliklar ha gayret dedi, gerisi napicak? Bir delik açtılar camiaya oyun bakalım sizler de...

Parolesailes, 2 yıl önce
Bir yıl sabret anlamında dedim.

Velocıraptor
Genel Müdür
29 Ocak 2023 16:27

Uzman ya da başöğretmenlerin öyle salakça istekleri falan yoktur. Herkes işinde gücünde. İlgi soytarısı birinin provokasyon amaçlı açtığı başlığa tuz misali koşanlara da Allah akıl fikir versin!

Kuskusuz
Genel Müdür
29 Ocak 2023 16:31

Bu bir kazanım değil, biz de haset değiliz. Çok şükür her şeyi hakettigimizi düşünüp herkes için istiyoruz. Hepimiz aynı işi yapıyoruz . Aynı işi yaptığımız için herkes için istiyoruz. Tecrübeyi de kademe derece ile odullendirsinler. Kazanım odur.

Fenciyi_M38, 2 yıl önce

O halde bu düşüncenizi iyice geliştirelim uzman ve başöğretmen okula girmeden sabah düz öğretmenler okula girmesinler soğukta tir tir titresinler sonra uzman öğretmenin kullandığı tuvaletide kullanmasınlar akşama kadar tutsunlar sonra ders programları kurslar uzman öğretmenlere göre ayarlansın sonra tüm ekdersler uzmanlara yazılsın artan olursa düzlerede bişey düşsün yoksa avcunu yalasınlar sonra uzmanlara tekmil verilmesi mecbur olsun istedikleri düzlere maaştan kesme cezası verebilsinler sonra uzmanlar öğretmenler odasındayken düzlerin izinsiz odaya girmesi yasak olsun sonra uzmanlar gireceklere sınıflara istedikleri öğrencileri seçsinler düzler uzmanların sınıfına girip ders anlatamasınlar.

Allah hasetlerin burnunu hasetlik ettirerek sürter de ahmağın haberi bile olmaz! Hasete hasetlik etmek en büyük cezasıdır. Kendi kendini yer bitirir ateşin odunu yediği gibi.

Bu bir kazanım bu köprüden zamanı gelen geçecek. İnternet dünyasında bilgisayarda oyun oynayıp herşeyi hemen elde etmeye alışmış nesiller bazı şeyleri hiç anlamıyorlar demişti psikoloğun teki. Ne kadar doğru ne kadar da doğru ister öğretmen ister polis olsun dosdoğru söz işte budur!

Türkçü07
Şube Müdürü
29 Ocak 2023 16:31

Bir hak isterken uzmana baş öğretmene isteriz denilmiş, benim eşim 2 yıllık öğretmen, onun ne suçu var, çoğu kişiden yüksek puanla atandı ve işini tam profesyonel yapmaya çalışıyor, ona niye hak istemiyorsunuz?
Fenciyi_M38, 2 yıl önce

Kuskusuz
Genel Müdür
29 Ocak 2023 16:38

Suçu mu ne? Tabii ki genç olmak, geç doğmak, geç mezun olmak. Bu ülke sonradan geleni cezalandırma üzerine kurulu. Siz nasıl bilmezsiniz? Sözleşmeli ataninca size yeterince hissettirmediler mi bunu?

Türkçü07, 2 yıl önce
Bir hak isterken uzmana baş öğretmene isteriz denilmiş, benim eşim 2 yıllık öğretmen, onun ne suçu var, çoğu kişiden yüksek puanla atandı ve işini tam profesyonel yapmaya çalışıyor, ona niye hak istemiyorsunuz?

Türkçü07
Şube Müdürü
29 Ocak 2023 17:13

Kep selamı da ister misin?
Fenciyi_M38, 2 yıl önce

Fenciyi_M38
Daire Başkanı
29 Ocak 2023 17:58

Suç muç yok altı üstü 2 senelikmiş. Daha tecrübesi yok bişey yok lafa gelince de profesyonelmişmiş. Bırakın şu lafta peynir gemisi yürütmeyi.

Beklesin 8 sene girsin sınava kazansın.

Bunu tuhaf karşılamak tuhaflıktır.

Bende 168. Olarak atanmıştım. Karşınızda her alanda yetenekli ve her alanda aşmış biri konuşuyor. Dünyadan bi haber zar zor atanmış yeteneksiz biri yok.

Bu arada başlık açana eksi verdim.

Yanlış anlaşılmasın kimseyi ezdiğim yok hak aranmasına karşı değilim. %100 zam isteyin desteklerim lakin yıllarca çalışmış emek vermiş tecrübe kazanmış öğretmenlerle 5-6 yıllık hele 2 senelik öğretmenlerin bir olduğunu hatta üstün olduğunu söylerseniz duvar gibi dikilirim karşınıza.

Hiç unutmam üniversite hocamızın sürekli söylediği bir şey vardı, 10 seneyi doldurmadan sakın kendinize öğretmen demeyin derdi. Şimdi ne demek istediği çok daha net anlaşılıyor

Türkçü07, 2 yıl önce

f0xy
Şef
29 Ocak 2023 18:38

Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe...

cahilsavan
Kapalı
29 Ocak 2023 18:50

Önce öğretmen olman gerek;)

29 Ocak 2023 19:00

Ama ben size artı verdim. Teşekkürler...
Fenciyi_M38, 2 yıl önce

Suç muç yok altı üstü 2 senelikmiş. Daha tecrübesi yok bişey yok lafa gelince de profesyonelmişmiş. Bırakın şu lafta peynir gemisi yürütmeyi.

Bende 168. Olarak atanmıştım. Karşınızda her alanda yetenekli ve her alanda aşmış biri konuşuyor. Dünyadan bi haber zar zor atanmış yeteneksiz biri yok.

Yanlış anlaşılmasın kimseyi ezdiğim yok hak aranmasına karşı değilim. %100 zam isteyin desteklerim lakin yıllarca çalışmış emek vermiş tecrübe kazanmış öğretmenlerle 5-6 yıllık hele 2 senelik öğretmenlerin bir olduğunu hatta üstün olduğunu söylerseniz duvar gibi dikilirim karşınıza.

Hiç unutmam üniversite hocamızın sürekli söylediği bir şey vardı, 10 seneyi doldurmadan sakın kendinize öğretmen demeyin derdi. Şimdi ne demek istediği çok daha net anlaşılıyor

Kuskusuz
Genel Müdür
29 Ocak 2023 20:48

Aşmış aşmış bir şeyler arşı aşmış belli. Ben okuldaki 10 yılı aşmışları görebiliyorum. Aştıkları şeyleri de görebiliyorum.

Fenciyi_M38, 2 yıl önce

Toplam 86 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi