Editörler : **sude**
30 Ocak 2023 22:01

Vaatte bulunsunlar zaten ona bir şey demiyorum. Her vaat kendi seviyesindekilere bir şekilde hitap ediyor gördüğümüz gibi.
Hanzel0078, 4 ay önce

Seçimin mantığı budur zaten.İcraat yapana dürüst çalışana oy verilir.Ne yani adamlar vaat vermeden oy mu verelim? Bi de böyle tatlısu muhalifleri varya deli oluyorum.Eğer bunlar da Akp gibi olursa gönderilir bu kadar basit

31 Ocak 2023 11:10

Arkadaşlar bakmayın bu amelye siz. Fazla sınav hakkı üniversite sınavı için dendi. Az okuyun bi ne demişler hemen atlamayın duyduğunuza.


Balakhan
Aday Memur
31 Ocak 2023 11:14

mülakatların kaldırılacak olması en güzel haber bence sınav sayısı artılması bir şey ifade etmez zaten.


benmüh
Şef
31 Ocak 2023 18:26

çünkü tarih çözen mühendis hemşire matematik öğretmeni atanırsa verimi olmaz. KPSS yerine alan sınavı olmalı branşlara.

Konyalı4294, 4 ay önce

Mülakat kadirilirsa nitelik niye artmasın .? Aynı bahneyle gelmekten bikmadiniz.


Svdaaaa
Memur
31 Ocak 2023 21:52

Arkdaslar gelecekten boyle bıse varmı sınavlar her yıl olurmuu cnku bnu cok ıstyordumm 2 yılda bir yastan da dolayı skntılıydıı yoksa sdce tahminini


Kpssfinali
Şef
31 Ocak 2023 23:17

Vaatler hep olur gelince yapacağının garantisini nasıl alıyorsunuz? Birde su her yıl yapılmasını isteyenler 90 üstünü cok rahat alan kişiler isteyebilir. Bizim ülkede matematik terk. 95 üstü mühendis ataması olmaz ve geometri 4 soru onu calısmayayım çağdaş çalısmam diyenler 2 yıla karsı zaten 6 soru guncel sans eseri sonrada tek yıllarda atanmayı bekliyor.


xBarkınx
Daire Başkanı
01 Şubat 2023 03:05

Alım sayılarını da artıracaklarını söylüyorlar yani kpss her yıl olursa puanlar düşmez gibi bir mantık doğru değil hem her yıl olur hem puanlar düşer yeter ki dedikleri gibi alım sayılarını artırsınlar.Bu arada mülakatı da kaldıracaklarmış.Yapmazlar etmezler demek kadar boş bi şey yok denemeden bilemezsiniz.

Toplam 47 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi