Editörler : ProletariatKubil ay
30 Ocak 2023 16:02

Müjde?! Seçimden sonra 2. kalkıyor.
Planlarınızı ona göre yapın

bmwmrt
Aday Memur
30 Ocak 2023 16:09

Hayırdır yeni bir balon mu uçuyor ,ikinci şarkı seçimden önce kaldırıp en az iki milyon oy almak varken neden seçimden sonra kalsın ki zaten seçimden sonraya kalırsa bir daha da gündeme dahi gelmeyeceğini düşünüyorum.

Beyaz-YaRaSa
Aday Memur
30 Ocak 2023 16:30

.

Ahmet009009
Memur
30 Ocak 2023 16:35

Bu hükümet kaldirmazsa yeni gelen hükümet kaldıracak, oy kaybetmeye tahammül yoksa yeni yönetmelikte bu işin çözülmesi lazım.

Shinnok01
Memur
30 Ocak 2023 17:48

Polisin derdini, sorununu herkes görmezden, duymazdan geliyo. Ha igilenen varsa benim ve ailemin oyları helali hoş olsun

31 Ocak 2023 09:17

Yav bunca yıldır bırsey olmamıs bu ulkeye AKP gidince mı bırsey olacak bosverın boyle seylerı dusunmeyın akp de vermez polise bırsey CHP de vermez ıyı partide vermez hıkumet degısınce ne olacak bekcıler naneyi yiyecek bir kere hepsi KHK ile atılır sonucta fetocular atılıyor ise bekcılerı de atarlar dogufa buyuk asıretlere baglı olanlar kalır ben zaten CHP idim deyim bulelemun olanlar kalır gene polislerden de gene feto bitince ben menzil iyim deyip kalanlar CHP li olur alkol masalarında paylasınoar baslar yakında sanki alkol ile CHP ozdesmıs gibi ramazanda ney ıcerler atılmamaknıcın. Fetocu diye atılan mahkemeden geri dönme kararı alanlar döner baslar geri gerisi baslamaz o gelenlerde ister istemez tepkili olur biraz teskılata yanı olanlar bunlar olur bosuna 2. Sark kalkmaz bosuna bekliyorsunuz bence 12 36 sımdılık devam eder martın ortalarına dogru 12 12 ye doneriz yani zam felan yapmazlar memurlara artık gundemn Baska su anda. Polis haftasında da polislere bir yan verirler :) seviniriz :)

Ahmet009009
Memur
31 Ocak 2023 10:18

Evet bende senin gibi düşünüyorum, ama şu an dipteyiz zaten, kaybedecek bir şeyimiz yok, bu dönemde 2.sark iptal olmayacaksa yenilik lazım. En azından umudumuz olur.

varsak01
Aday Memur
31 Ocak 2023 10:39

Daha ilk şarka gitmemiş yüzbinlerce personel varken ikinci şarka gitmek insanin tabiki zoruna gidiyor
31 Ocak 2023 14:52

Ekonomi rezalet bi haldeyken sırf şarka gitmemek için oy veren atamın vatan sevgisinden şüphe duyarım. Siz şarka gitmeyeceksiniz diye bu millet oligarklara köle mi olsun yani bu nasıl bi zihniyettir ya?
bmwmrt, 4 ay önce
Hayırdır yeni bir balon mu uçuyor ,ikinci şarkı seçimden önce kaldırıp en az iki milyon oy almak varken neden seçimden sonra kalsın ki zaten seçimden sonraya kalırsa bir daha da gündeme dahi gelmeyeceğini düşünüyorum.

katalzor
Şef
01 Şubat 2023 02:38

İnsanlara boşa umut bağlamayın . Şarkı kaldıracak irade seçimi nie beklesin seçimden önce de kaldırır. Ha şuan ki hükümet diyelim ki değişti. Gelen hükümetin kaldıracağını da sanmıyorum. Size ziyarete gelip halinizi hatırınızı soran siyasetçi var mı? Ben uzun zamandır görmüyorum. Duymuyrum da samimi olan gelir dinler parti nezdinde çalışma yapar. Ben 2 yıldır göz önünde çalışıyorum. Her hafta denetleme müdürü görürüm. Siyasetçileri bırakın kendi müdürlerimiz dahi halimizi hatırımızı sormuyor. Bu 2. şark meselesinin kalkması için siyasi bir çalışma gerektiğinide düşünmüyorum. İlk şark görevine o kadar gitmek isteyen personel varken 2. şark görevinin zorunlu tutulmasının gereksinimi var mı, Fayda-maliyet- sonuç gibi farklı yönlerden ele alınarak kapsamlı çalışma yapacak ve ortaya lehimize uygulamalar alabilecek değerli Emniyet Müdürleride vardır diye düşünüyorum. Emniyet Genel Müdürü devlete masrafı var personeli yıpratıyor ben fayda görmüyorum 2. şarkı kaldırıyorum ,istemiyorum dese itiraz edecek siyasi irade yoktur diye düşünüyorum.

Beyaz-YaRaSa
Aday Memur
01 Şubat 2023 06:48

.

Siskentli
Aday Memur
01 Şubat 2023 07:18

Ya bırak arkadaş algi yapmayi açıp okumadinizmi 6 masanın ortak kararını Demirtaş'ın 2018 açıkladığı bildiriyle aynı. Kalkıp bunlara oy verecek ve iktidara gelecek 2. Şarkı kaldıracak, değil 2 4 olsa yinede vermem. Bunlara

turkolog24
Daire Başkanı
01 Şubat 2023 08:41

İkinci şarkı iki üç kere kaldıracam dedi Kılıçdaroğlu, oyum beni ve ailemi düşünene

timci
Şube Müdürü
01 Şubat 2023 10:25

6 lı galyan ve hdp ikinci şarkı, hatta birinci şarkı da kaldıracak.özerk bölge olacak, şark mark derdi yok.kandilin adamları ile beraber görev yaparız.

Alemdarali
Daire Başkanı
01 Şubat 2023 11:00

Dün personel dairenin kurduğu iletişim merkezini aradım olurda iktidar değişirse ilk olarak daire başkanlarımız ve il müdürlerimiz değişir sonra sizin gibi dairelerde çalışan arkadaşlar 2. Şark yüzünden çok büyük oy kaybı var bunu sizlerde müdürlerimiz de görüyordur peki bunu iletiyormusunuz üstlerinize cevap çalışmalar devam ediyor 2. Şark kalkmıyor NOKTA

Kemalaydın55
Aday Memur
01 Şubat 2023 22:55

+

Giresun 028
Aday Memur
01 Şubat 2023 23:59

Oyum muhalefete o zaman Şimdi bizim müdürler söyleşin 2 şark kaldırılsın diye zaten seçimden sonra hepsi a p K ya beri hizmete. Sonuçta bizle beraber bir nevi onlarda o koltuklardan makamlardan olacaklar

Police444
Memur
02 Şubat 2023 16:14

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

2. şarkı yapan enayimi anasını satayım biz yapıyorsak sizde yapacaksınız

Police444
Memur
02 Şubat 2023 16:15

Eğer 2. Şarkı kaldırırlarsa bu defada ben hakkımı helal etmiyorum

Police444, 4 ay önce

2. şarkı yapan enayimi anasını satayım biz yapıyorsak sizde yapacaksınız

Balıkçı25
Kapalı
02 Şubat 2023 16:44

Çok garip bir düşünce inşallah 3 e gelirsin.

Giresun 028
Aday Memur
02 Şubat 2023 16:50

İşte biz bu yüzden bir cm yol gidemeyiz
Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi