Editörler : ProletariatKubil ay
02 Şubat 2023 17:19

Alemdarali
Daire Başkanı

Eğer 2. Şarkı kaldırırlarsa bu defada ben hakkımı helal etmiyorum

Police444, 2 ay önce - Alıntıya git
Devrem senin düşüncene göre askerlik yapan yuzbinlerce polis enayimiydi yada 2016 da 3 yıl diye tercih yapıp atamadan sonra 5 yıl 6 yıla illerin süresi çıktı bu arkadaşlar enayimiydi
02 Şubat 2023 17:28

Alemdarali
Daire Başkanı
Devrem senin düşüncene göre askerlik yapan yuzbinlerce polis enayimiydi yada 2016 da 3 yıl diye tercih yapıp atamadan sonra 5 yıl 6 yıla illerin süresi çıktı bu arkadaşlar enayimiydi
Alemdarali, 2 ay önce - Alıntıya git
Yine 2. Sarka 2017 de ardahana gelip 5 yıl yaptı 2022 de gelen 2 yıl yapacak onlarda enayi 2013 öncesinde tek şark olduğu için 2. Şark yapamayıp dönen simdi ise zorunlu gönderilenler de enayi yani bu şekilde düşünürsek her zaman birilerine haksızlık yapılmış bana oldu herkese olsun doğru bir düşünce değil bence ama sen bilirsin Allah gönlüne göre versin tabi HAKLIYSAN
03 Şubat 2023 16:02

Kemalaydın55
Aday Memur

,++

03 Şubat 2023 16:13

alikumsal06
Memur
Umrumda degil ki sarkım bıtmıs ikinci sarkı kaldırdım diyecek eeee banane o kadar zavallı balonlar atıyorsunuz ki balon atmayı bile beceremiyorsunuz bu hukumet artık kafayı yedi yanı hep böyle belli bir topluluğu ilgilendiren seyler yapmaya basladı aslında anladı yanı kendi secmenını kaybetmemek uzere sacma sapan seyler yapmaya basladı polisin maasını artıracsksın maasını biz zaten yıllarca calısmısız alıstık artık begenmeyende gelmesın para ver bana para cocuklar et yiyemiyor kendi cocukları pırzola yerken ben yediremiyorum ikinci sarkmıs kaldıracakmıs para lazım para ev lazım araba lazım para lazım banane sarkından cocuga 10 lira veriyorduk 4 tane cıkokata alıp geliyordu gecen sene bu sene 1 cıkokata alıp gelebiliyor :) baba bakkal amca diyor paramı vermedi diye sikaywt geliyor 1. Sınıf ogrencısı :)benım cocugum bılıyor enflasyonu benim cocugum yanı. Gelmıs ler sark kalkacaknıs banane umrumda mı oy mu verırım ben bunlara bana kim para vaat ederse oyumu ona verırım gerisi umrumda degil. Hdp gelırmıs basa CHP secılırse batıda ki adamın cok ta umurunda yanı gene doguda her yere bomba doserlwrmıs asker polis olmayan ailelerin cokta umrumda yanı ac millet ac
03 Şubat 2023 22:10

Kemalaydın55
Aday Memur

İkincı şark umrunda diilse yazma buraya.demekkı burdakı ınsanların önceliğide ailesınden ayrılmamak cocuklarının eğitımını bölmemek.hepımız geçim sıkıntısı yaşıyoruz.sen yaptıysan başkasının yapmasının sana zararı var yada başkası gitse sana para mı verıyolar.zihnıyetı bozuk insan

03 Şubat 2023 22:42

Müstafipolis61
Şef

2020 de emniyetten istifa ettim ve kurumla davalarim devam ediyor geçen mahkemeye özlük dosyami göndermişler 2.sark bölümü var yapmadı yazıyor önceki yıllarda özlük dosyamda böyle birşey yoktu MK 2. Şarkını yapana 3. Şark yapmadı mı yazacaklar saçmalıktan ibaret

Toplam 26 mesaj