Editörler : E.Kayı Han
03 Şubat 2023 14:13

Skrtdr
Aday Memur

alo 170 üzerinden konuyu soracağım. cevap gelirse buradan yazarım inşallah...

VHKİ68, 2 ay önce - Alıntıya git

bende geçenlerde sordum ancak net bir cevap vermediler

03 Şubat 2023 15:05

VHKİ68
Aday Memur

yazılı olarak mı dönüş yaptılar ?

03 Şubat 2023 16:11

Skrtdr
Aday Memur

yazılı olarak mı dönüş yaptılar ?

hayır telefonda söylediler

03 Şubat 2023 16:33

memurada1yı
Aday Memur

Sana ne kardeşim, nasıl bir ruh haline sahipsiniz siz yahu. Millet akıl almaya, bir bilene danışmaya çalışıyor , sizin gibi kendini bilmezler yüzünden millet soru sormaya , hak aramaya korkar olmuş. Biliyorsun konuş alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar. Adam olmaya davet ediyorum, sizi ilgilendirmeyen konulara niye atlıyorsunuz... Başkalarının kadro alıp almaması seni niye ilgilendiriyor...

HayatSuGibi, 2 ay önce - Alıntıya git

Yorumu başlığın sahibine yapmıştım anlaşılan sana girmiş. Adam olmayı öğrenmeden başkalarını adamlığa davet etme sana tavsiye :)

06 Şubat 2023 15:16

HayatSuGibi
Daire Başkanı

Herhangi bir gelişme var mı bu durumla ilgili ?

06 Şubat 2023 20:50

Acshb
Memur
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kamu Toplu Sözleşmelileri Başkanlığına yazdım gelen cevap; Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiş olup talebinizin öncelikle çalışmakta olduğunuz kuruma yapılması ya da kurumunuzca yazılı olarak Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel Prensipler Genel Müdürlüğüne intikal ettirilmesinin uygun olacağı değerlendirilmektedir. Bilgilerinize sunarız.
omerfaruk2360, 2 ay önce - Alıntıya git

Yaralı parmaga isedigi gorulmemistir bu bakanliktakilerin. İceride ulku ocaklari birbirlerine kurt, disariya sut dokmus kedi hatta ne kedisi fare fare!

10 Şubat 2023 10:36

aday1memur
Aday Memur
Arkadaşlar bende geçmek istemiyorum, net bilgi alan var mı?
10 Şubat 2023 14:51

TETİK.
Aday Memur
Arkadaşlar bende geçmek istemiyorum, net bilgi alan var mı?
aday1memur, 1 ay önce - Alıntıya git

yasa net taleplerin toplanma zamanı 26'sına kadar üstelik kurumlar 13üne kadar evraklarınızı verin demiş(bizim kurum böyle yaptı)bu talep toplama zamnını geçirirseniz 3+1 e tabi olursunuz ayrıca 3 sene boyunca dilekçe de verseniz benim sürem dolmuştu vs 3 sene dolmadan kadroya almazlar.ben 9 sene sözleşmeli kaldım ne uzadık ne kısaldık yükselemedik yerimizde saydık tayin yok kademe derece yok "sen sözleşmelisin" lafları da cabası iyi düşünün

10 Şubat 2023 14:54

aday1memur
Aday Memur

alo 170 üzerinden konuyu soracağım. cevap gelirse buradan yazarım inşallah...

İnş. Hocam teşekkürler. Bende ikm yim. 5 yıllık geçmişim var. Sağlık bakanlığı alımları için bekliyorum.
10 Şubat 2023 22:00

sizofrenimam
Memur
Kadroya geçmeyenler sözleşmeli personel olarak devam edecek ve her yıl sözleşme izlayavak değil öi
14 Şubat 2023 08:24

VHKİ68
Aday Memur

alo 170 den cevap yok arkadaşlar konuyla ilgili netlik yok..ben maaş farkından dolayı geçmeyeceğim.

15 Şubat 2023 09:04

omerfaruk2360
Aday Memur
Süreler uzatıldı mı kadroya başvuru için? Bilgisi olan var mı? Yoksa hala son gün 27 şubat mı?
15 Şubat 2023 19:05

Bars5634
Aday Memur
Şuan aile ve sosyal hizmetler bakanlığında destek personeli hasta ve yaşlı bakım olarak görev almaktayım. Kadroya geçmedim ve istifa edip yarın sağlık bakanlığına yaşlı bakım teknikeri olarak atanmada herhangi bir problem olur mu 1 yıllık ceza işleme girer mi?
15 Şubat 2023 21:36

boy.nurse
Kapalı

Merhabalar

Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.simdi diyelim kadroya kendi isteğimizle gecmedim ,7 yıllık 4 b liyim ne olur bana o zaman. 3+1 demişsiniz ben zaten 7 yilligim .bunun üzerine mi 7+ 3+1 mi olacak yani

15 Şubat 2023 21:39

boy.nurse
Kapalı

Ayrıca 4 b liyiz . arşiv araştırmasından olumsuz cevap geldi . kadroya gecemedik sözleşmeli mi kalacağız ,ne olur sonuc

Toplam 35 mesaj