Editörler : swat3410

hayatguzelbe1
Aday Memur
31 Ocak 2023 19:43

Kardeşim sen polissin. Yani güvenlik gücüsün.

Adamlar diyor ki Güvenlik güçlerinin özlük hakları ve çalışma koşullarını iyileştireceğiz.

Bunun öncesinde de polisin şartlarını iyileştireceklerini söylediler.

HedefKPSS2024, 2 yıl önce
Burada yanlızca ülke için yapılacak güvenlik icraatleri anlatılmakta. Yine burda bizle ilgili birşey yok sadece genel herkesin bıktığı bir cümle var.

hayatguzelbe1
Aday Memur
31 Ocak 2023 19:45

Bu arada yanlış anlamayın ben particilik falan yapmıyorum kime oy verirseniz verin beni ilgilendirmez. Ben Açıklanan mütabakat metninde polisin konumu sorulduğu için söyledim. Yoksa benim desteklediğim 6lı masa değil. 6 Lı masanın polis için olumlu vaatler var bunu gördüğüm için söyledim. Yoksa benim gönlüm Zafer Turizm. Ümit Özdağ kesin çözüm bence.

Esmused
Yasaklı
31 Ocak 2023 20:38

Bu yazıdan sonra anladım ki polis falan değilsin sadece bir partinin seçim için bu siyeye görevlendirdiği birisin
hayatguzelbe1, 2 yıl önce

İşte bu kafa yüzünden maalesef iyileştirme alınamıyor bir adım ileri gidilemiyor.

Bir tarafta elma verecem diye birisi var. Bazı davarlar yok bu elma vermez bu kim ki diyor.

Öte yanda 20 yıldır elma vermeyen var, hala verebilir diye medet umuyor.

Hala bir millet vekiline pkk sever falan diyebiliyorsan bence yakın geçmişe göz atmalısın kimlerin neler yaptığına.

Gururu65
Genel Müdür
31 Ocak 2023 21:28

Murat BAKAN isimli Milletvekili kimin partisinden arkadaşlar.Adam Polisler için yapmadığı araştırma, vermediğı önerge kalmadı, daha ne yapsınlar.Goreve gelince gereğini yapacaklarına eminim.

HedefKPSS2024
Aday Memur
31 Ocak 2023 21:49

Chp liydi galiba
Gururu65, 2 yıl önce

Murat BAKAN isimli Milletvekili kimin partisinden arkadaşlar.Adam Polisler için yapmadığı araştırma, vermediğı önerge kalmadı, daha ne yapsınlar.Goreve gelince gereğini yapacaklarına eminim.

hayatguzelbe1
Aday Memur
31 Ocak 2023 22:13

Bunu dediğine göre sen öyle görevlisin. Ama yemez kardeşim polisler zekidir. Salak değiliz kimin ne vaat ettiğini görüyoruz.

Esmused, 2 yıl önce
Bu yazıdan sonra anladım ki polis falan değilsin sadece bir partinin seçim için bu siyeye görevlendirdiği birisin

turbojet
Daire Başkanı
01 Şubat 2023 00:13

20 yıldır iktidar olan parti şimdiye kadar polise bir şey vermediyse bu saatten sonra da vermez. 20 yıl az bir zaman değil. Mecliste kendileri veya istedikleri meslek hakkında anında el kaldırıp kanun değiştirmek beş dakikalık iş. Polisin sorunları bilinmiyor mu, biliniyor ama çözüm üretilmiyor, ombudsmanlık kurumu polibin sorunlarını yıllar önce tespit etti ve içişleri bakanlığına sundu, bir çözüm oldu mu, hayır...

bu saatten sonra %500 zam yapsa yine de oy vermem. sorun sadece zam değil çalışma ortamı, bu kadar polis niye intihar ediyor, sağlığı bozuluyor, çalışma saatleri ve emeklilik sistemi düzenlenmeli.

HedefKPSS2024
Aday Memur
01 Şubat 2023 07:28

Katılıyorum
turbojet, 2 yıl önce

20 yıldır iktidar olan parti şimdiye kadar polise bir şey vermediyse bu saatten sonra da vermez. 20 yıl az bir zaman değil. Mecliste kendileri veya istedikleri meslek hakkında anında el kaldırıp kanun değiştirmek beş dakikalık iş. Polisin sorunları bilinmiyor mu, biliniyor ama çözüm üretilmiyor, ombudsmanlık kurumu polibin sorunlarını yıllar önce tespit etti ve içişleri bakanlığına sundu, bir çözüm oldu mu, hayır...

bu saatten sonra %500 zam yapsa yine de oy vermem. sorun sadece zam değil çalışma ortamı, bu kadar polis niye intihar ediyor, sağlığı bozuluyor, çalışma saatleri ve emeklilik sistemi düzenlenmeli.

Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi