Editörler : ProletariatKubil ay

selamlarmerhaba
Aday Memur
31 Ocak 2023 07:21

E ne oldu ya burada asıp kesen meslektaşlar vardı :)) yok biz polissiz şöyleyiz böyleyiz en tşklı memuruz vs. Ya öyle elin birisinin karısı yerinden yurdundan eder seni işte. Bu böyle bir meslek o yüzden çok kasmayın özellikle yeni başlayan arkadaşlar kahraman olmaya çalışmayın sadece işinizi yapın işinize profesyonel yaklaşın duygularınız ile hareket etmeyin .

Gydm
Müsteşar Yardımcısı
31 Ocak 2023 07:45

Vay beeee
31 Ocak 2023 09:07

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Olay yanlıs aksedılmıs malesef arkadaslar burda hıtapta sıkıntı var özellikle buyuk sehırlerde sosyal hizmetler subesıne baglı hastane polisleri olur bu arkadaslar polislere ama cogu polis bilmez numaraları yada kendilerini tanımaz bu polisler takım elbiseli bir sekılde hastane mudurlere ve yakınlarına randevu alma gibi muayenede ve bırcok konuda yardımcı olur bu kisiler hastanede tanımadığı doktor yoktur zaten hasta ziyaretini felan bu polisler yapar zaten velhasıl yenge denmez bunu da bilelim arkadasınızın esi gelmiyor hastaneye sonucta hitap yanlıs askeriye de esınız neyse eslerınun de rutbelerı oymusngıbı davrnaılırdı eskiden bizim emniyet mudurlerı nın eslerı de böyledir hanımefendi demek zorundasınız malesef bu böyle uzgunum ama bu adam sanmıyorum ki hastanedeki adlı personel olsun hastane polıslerındekı hava kimsede yoktur bunca yıldır rahatlıgının bedeli cıkıyor dur yanı İl emniyet mudurune abi mı diyorsun ki esine yenge dıyebılesın:) habere bakınca sanki bir yenge yuzunden bir polisin yeri degusmıs algısı yaratmışlar bence
31 Ocak 2023 09:09

Yenge dedıgı kadın emniyet mudurunun esi dalga mı gecıyorsun sen ol emniyet mudurune abi mı diyorsun ki esine yenge diyebilesin baskomser e bile yanlıslılla agız alıskanlıgı komserım deyince trıbe gırıyor :) algı yaratmaya cslısılıyor
selamlarmerhaba, 4 ay önce
E ne oldu ya burada asıp kesen meslektaşlar vardı :)) yok biz polissiz şöyleyiz böyleyiz en tşklı memuruz vs. Ya öyle elin birisinin karısı yerinden yurdundan eder seni işte. Bu böyle bir meslek o yüzden çok kasmayın özellikle yeni başlayan arkadaşlar kahraman olmaya çalışmayın sadece işinizi yapın işinize profesyonel yaklaşın duygularınız ile hareket etmeyin .

selamlarmerhaba
Aday Memur
31 Ocak 2023 09:22

Kardeşim ağzından çıkmış olabilir uyarırsın kibar bir şekilde memurda tekrarlamaz. Ne yani küfür mü etmiş memur arkadaş ? Neyse zaten bizim teşkilatta normal bu işler alıştık. Şimdi o arkadaşın dosyaya da bir kırmızı çizik atarlar her gittiği yerde damgalı gezer.
alikumsal06, 4 ay önce
Yenge dedıgı kadın emniyet mudurunun esi dalga mı gecıyorsun sen ol emniyet mudurune abi mı diyorsun ki esine yenge diyebilesin baskomser e bile yanlıslılla agız alıskanlıgı komserım deyince trıbe gırıyor :) algı yaratmaya cslısılıyor

chochito
Memur
31 Ocak 2023 09:39

Üç saatte -5 puan . Hayatımdan 40 saniye çaldın
alikumsal06, 4 ay önce
Olay yanlıs aksedılmıs malesef arkadaslar burda hıtapta sıkıntı var özellikle buyuk sehırlerde sosyal hizmetler subesıne baglı hastane polisleri olur bu arkadaslar polislere ama cogu polis bilmez numaraları yada kendilerini tanımaz bu polisler takım elbiseli bir sekılde hastane mudurlere ve yakınlarına randevu alma gibi muayenede ve bırcok konuda yardımcı olur bu kisiler hastanede tanımadığı doktor yoktur zaten hasta ziyaretini felan bu polisler yapar zaten velhasıl yenge denmez bunu da bilelim arkadasınızın esi gelmiyor hastaneye sonucta hitap yanlıs askeriye de esınız neyse eslerınun de rutbelerı oymusngıbı davrnaılırdı eskiden bizim emniyet mudurlerı nın eslerı de böyledir hanımefendi demek zorundasınız malesef bu böyle uzgunum ama bu adam sanmıyorum ki hastanedeki adlı personel olsun hastane polıslerındekı hava kimsede yoktur bunca yıldır rahatlıgının bedeli cıkıyor dur yanı İl emniyet mudurune abi mı diyorsun ki esine yenge dıyebılesın:) habere bakınca sanki bir yenge yuzunden bir polisin yeri degusmıs algısı yaratmışlar bence
31 Ocak 2023 09:55

Bizim teskılatta hepiniz de biliyorsunuz ki bir hata yaparsın onu da ya canınla yada yerinden edilirsin malesef bu boyle degıstırmenın tek yoluda ıyı bir teskılatına sahip cıkan bakanla olur mudurler ruzgarı arkasına almışken bunu degıstırmek imkansız yani sanıyor musunuz sımdı bakandan habersiz cogu İl hala calısma sistemini duzeltmedıgını bakan yazı yollayacak mudurlerde bahane ile gidecek öyle mi adam yetersiz diyecek öylemi :) sene 2017 yer Ankara etımesgut askeri hava sahasından bir sehıt denizliye askeri ucakla ugurlanacsk butun yazısma evraklarını ben yaptım butun mudurler tören kıyafetli bir ben varım sivil butun yazısma evraklarını ben hazırlayıp yolladım sonra suleyman soyluya gec bilgi verilmiş ucak piste cıktı kalkısa hazırlanmış harekete gecmıs soylu ugurlamaya katılacağını soylemıs o saatten sonra ucagı nasıl durduracsksın hzıını almıs velhasılnucak gider tum mudurler toplandı gruplar halinde fısıl fısıl konusacsk talimat gelmıs törene katılan kim varsa bekleyecek beni nasıl gec bilgilendirirseniz azarı yiyecekler yarım saat boyunca rutbeye göre dızıldıler sadece sivil ben varım ve benıde sıraya koyacaklar gececek sın dediler ben yerimden ksctım lavabo dıye :) gectım askeriyenin ıcınde sigara ıcmeye ve sulayman soylu geldi ve sadece 3 kere silen daldı ve mudurler gerekeni anladı ve durmadı geri gitti inmedi bile velhasıl yanı ben orda gordum neyden nasıl korktuklarını hıcbır emniyet muduru bahane uretemez gercdkten suleyman soylu gecılecek demıs olsaydı bizim ulkede yazılı evragın hıcbır hukmu yok malesef:)
selamlarmerhaba, 4 ay önce
Kardeşim ağzından çıkmış olabilir uyarırsın kibar bir şekilde memurda tekrarlamaz. Ne yani küfür mü etmiş memur arkadaş ? Neyse zaten bizim teşkilatta normal bu işler alıştık. Şimdi o arkadaşın dosyaya da bir kırmızı çizik atarlar her gittiği yerde damgalı gezer.

pigachu
Memur
31 Ocak 2023 10:39

boş haber amk habere bak bir ilde bir polis bir müdürün eşine yenge demiş il nere müdür kim eş kim haber yapmak için haber yapmak diye buna denir
31 Ocak 2023 11:04

Yahu nerde kaldı disiplin ya hani bu meslek hiyerarşi mesleği idi? Hani disiplin mesleği idi? Hani yarı askeri bir mantık vardı? Madem böyle ise insanlar neden buna uymuyor?

Gydm
Müsteşar Yardımcısı
31 Ocak 2023 11:09

Bu haber yalan da olabilir ama bir gazetenin köşe yazarı tarafından dile getiriliyorsa doğru olma ihtimali çok yüksek. Gazeteci akşam oturdu bu senaryoyu düşündü ve yazdı öyle mi. Peki sana soruyorum bu olayın yaşanması imkansız bir olay mı yaşanabilir mi? Burdaki şahısların ilin önemi yok önemli bu olayın vuku bulmuş olması.
pigachu, 4 ay önce
boş haber amk habere bak bir ilde bir polis bir müdürün eşine yenge demiş il nere müdür kim eş kim haber yapmak için haber yapmak diye buna denir

Beogs1
Yasaklı
31 Ocak 2023 11:16

ee nabak yazdın da ne oldu bizene bundan

pigachu
Memur
31 Ocak 2023 15:09

dün bi haber sitesinde çalıştığım ilçedeki karakola bomba atmışlar yazıyordu işin ilginç tarafı ben o karakoldayım2 yıldır:)) her yazılana inanmayın allah beyni kullanın diye vermiş. gelelim konuya olay hangi ilde olmuş bi söylesene. haberlere inanan varmı artık açıyorsun gazeteyi a.b komşusu h.ı vurdunsonra teslim oldu böyle boş haberlere itibar etmeye gerekmyok
Gydm, 4 ay önce
Bu haber yalan da olabilir ama bir gazetenin köşe yazarı tarafından dile getiriliyorsa doğru olma ihtimali çok yüksek. Gazeteci akşam oturdu bu senaryoyu düşündü ve yazdı öyle mi. Peki sana soruyorum bu olayın yaşanması imkansız bir olay mı yaşanabilir mi? Burdaki şahısların ilin önemi yok önemli bu olayın vuku bulmuş olması.

pigachu
Memur
31 Ocak 2023 15:10

bide gazeteci soyluya sormuş polis müdür eşine yenge deyince sürüldümü diye ahahajajs he amk koskoc bakan hastane polisinin sürüldüğüyle uğraşacaktı
Gydm, 4 ay önce
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi