Ben 7 yıllık gardiyanım. Kadro gelince belediyeye geçmek için uğraşacağım. Normal düz memur ne kadar alıyor ya da zabıta falan.
Maaşlar standarttır, farklı olan, her Belediyenin kendi memuruna verdiği TİS yani sosyal yardımlardır. Maaş robotundan, geçmeyi düşündüğünüz kadronun maaşını hesaplatın, üstüne Belediyenin verdiği TİS leri ekleyerek kendiniz bulursunuz.
Maaş robotu doğru hesaplamıyor. Tis ne kadar veriliyor bilmiyorum o yüzden burda soruyorum
Maaş robotu doğru hesaplamıyor. Tis ne kadar veriliyor bilmiyorum o yüzden burda soruyorum wannatry, 2 ay önce - Alıntıya git
Maaş robotu üç aşağı beş yukarı doğru hesaplıyor en azından kafanızda bir rakam belirlenir. Geçeceğiniz Belediyenin ne kadar TİS verdiğini siz bilmiyorsanız biz zaten bilemeyiz.
Gih memuruyum, bizim belediye sosyal dengeyi en üst basamaktan veriyor + yemek ücreti vs. tüm sosyal haklar dahil zamlı haliyle 16500 TL geçti elime.
Eş ve çocuk yardımı yok, bes yok. Kılçıksız total hali bu.
Gih memuruyum, bizim belediye sosyal dengeyi en üst basamaktan veriyor + yemek ücreti vs. tüm sosyal haklar dahil zamlı haliyle 16500 TL geçti elime. Eş ve çocuk yardımı yok, bes yok. Kılçıksız total hali bu. Batuhanb01, 2 ay önce - Alıntıya git
kadro gelince belediyeye hangi ünvanla nasıl geçmeye çalışacaksınız kurum muvafakatname verecek mi o kadar kolay mı
hangi belediye hocam istanbul bldlerinden biri mi
Zabıta arkadaşım 22 bin küsür alıyor. Belediye solda. Farkediyor mu bilgim yok. chochito, 2 ay önce - Alıntıya git
İzmirdeki bazı ilçe belediyeleri çok fazla veriyor
ortalama 14-15 . Belediyelerin sds miktarları değişkenlik gösteriyor. Zabıta Memurluğuna direk geçiş yok diye biliyorum. Kpss ile atananar veya askeriye dışında
Hayır, Adana ilçe belediyesi.
Zabıta'nın o kadar alacağını sanmıyorum. 3/1 derece kademe, evli, eş çalışmıyor, 2 tane çocuk yardımı vs. desek her şeyi de en üstten alsa 20-21 i anca bulur. Verdiğiniz miktar fazla geldi bana
Arkadaşlar merhaba,
Mugla belediyesinde kurum dışı büro memuru yaklaşık ne kadar maaş alır? Başka yan ödemeler oluyor mu? Bilgisi olup paylaşan olursa çok sevinirim.
Zabıta'nın o kadar alacağını sanmıyorum. 3/1 derece kademe, evli, eş çalışmıyor, 2 tane çocuk yardımı vs. desek her şeyi de en üstten alsa 20-21 i anca bulur. Verdiğiniz miktar fazla geldi bana Batuhanb01, 2 ay önce - Alıntıya git
Alıyorlar Hocam, İzmir BB ye bağlı Metropol İlçeler de.
D.K. 3/1 Gih, bekar, bes yok, 18120 tl aldım bu ay. sds en üst sınırdan.
ortalama 14-15 . Belediyelerin sds miktarları değişkenlik gösteriyor. Zabıta Memurluğuna direk geçiş yok diye biliyorum. Kpss ile atananar veya askeriye dışında stewart28, 2 ay önce - Alıntıya git
zabıta mudurluguna memur olarak gecıs yapıpn kurum sınavıyla zabıta memuru olabilirler.
Hangi belediye merak ettim 22 bin iyiymiş mrtmz, 2 ay önce - Alıntıya git
zabıtalarda maas duz memurlara göre yuksek ayrıca gorevde yukselme ıle komıser kadrosuna gecenler daha da yuksek alıyor
yirmi bini görür