Editörler : crops35

31 Ocak 2023 10:03

KPSS Ortaöğretim Puanı

Merhaba herkese iyi günler dilerim. Ben bu sene 2022 Kpss Ortaöğretim sınavına girdim ve 76.9 puan aldım. Şuan açık öğretimden üniversite öğrenimime devam ediyorum ancak yaşım 27 olduğu için bir an evvel iş bulup çalışmak istiyorum. Aktif olarak açık ilanlara sadece destek personeli olarak başvurabiliyorum. Bir akrabam bana git koruma ve güvenlik belgesi al dedi sizce bu alım şansımı arttırır mı?

Siteyi ve Forumu yeni keşfettim siz değerli bilgili üyelere sorum şu

1- Bu puan ile merkezi veya açıktan alımlarda destek personeli olma şansım var mı?

2- Koruma ve Güvenlik belgesi alırsam alım şansım artar mı?

Burak KULA
Aday Memur
31 Ocak 2023 18:46

Merkezide 76 puanla şansınız yok çünkü merkezi alım yılda 2 kere yapılıyor ortaöğretime çok az kontenjan açılıyor hepsi 90 üstü kapatıyor. Güvenlik görevlisine de boy kilo şartlarınız tutuyorsa meb onaylı silahlı güvenlik personeli belgesi alın açıktan alım yapan tüm kurumlara başvuru yapın ilanları takip edin bi ihtimal gelebilir güvenlik görevlisi. Ben destek personeli atamasına 2 yıl uğraştım 80 puanla açıktan alımda seçildim.

dileeekdmrc
Kapalı
31 Ocak 2023 19:21

İyi akşamlar cevabınız için çok teşekkür ederim. Biraz üzüldüm ancak dediğiniz gibi Meb onaylı sertifika alıp o şekilde başvuru yapacağım. Bunların dışında boy kilo bahsetmişsiniz 163 cm kilom 54 uygun mudur sizce?

Burak KULA, 4 ay önce

Merkezide 76 puanla şansınız yok çünkü merkezi alım yılda 2 kere yapılıyor ortaöğretime çok az kontenjan açılıyor hepsi 90 üstü kapatıyor. Güvenlik görevlisine de boy kilo şartlarınız tutuyorsa meb onaylı silahlı güvenlik personeli belgesi alın açıktan alım yapan tüm kurumlara başvuru yapın ilanları takip edin bi ihtimal gelebilir güvenlik görevlisi. Ben destek personeli atamasına 2 yıl uğraştım 80 puanla açıktan alımda seçildim.

Burak KULA
Aday Memur
31 Ocak 2023 19:38

Maalesef merkezi alımlar öyle çok yüksek puanla kapatıyor. Hizmetli 96 ile alıyor merkezide. Şu an aktif ilan metinlerine bakarak şartlarınızın uyup uymadığını kontrol edebilirsiniz. Koruma güvenlik bayanlarda 163 yeterli olur diye biliyorum genelde 162 isteniyor.

DOĞU KARADENİZ PROJESİ BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü

ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü

Bu kurumların alımları var şu an bunları inceleyerek şartlarınızın uygunluğuna bakabilirsiniz.

https://kamuilan.sbb.gov.tr/ Bu sayfada da tüm kamu ilanları her gün paylaşılıyor burayı da takip edebilirsiniz.

dileeekdmrc, 4 ay önce

İyi akşamlar cevabınız için çok teşekkür ederim. Biraz üzüldüm ancak dediğiniz gibi Meb onaylı sertifika alıp o şekilde başvuru yapacağım. Bunların dışında boy kilo bahsetmişsiniz 163 cm kilom 54 uygun mudur sizce?

dileeekdmrc
Kapalı
31 Ocak 2023 20:13

Cevabınız için çok çok teşekkür ederim. Pazartesi bir kaç yer buldum Meb onaylıysa hemen sertifika için kayıt olacağım. Attığınız ilanlarada başvurumu en kısa zamanda yapacağım paylaştığınız linki kaydettim.

Burak KULA, 4 ay önce

Maalesef merkezi alımlar öyle çok yüksek puanla kapatıyor. Hizmetli 96 ile alıyor merkezide. Şu an aktif ilan metinlerine bakarak şartlarınızın uyup uymadığını kontrol edebilirsiniz. Koruma güvenlik bayanlarda 163 yeterli olur diye biliyorum genelde 162 isteniyor.

DOĞU KARADENİZ PROJESİ BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü

ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü

Bu kurumların alımları var şu an bunları inceleyerek şartlarınızın uygunluğuna bakabilirsiniz.

https://kamuilan.sbb.gov.tr/ Bu sayfada da tüm kamu ilanları her gün paylaşılıyor burayı da takip edebilirsiniz.

MürselSoner
Memur
31 Ocak 2023 20:24

Ben de aynı durumdayım sadece benim puanım 77.56 ve yaşım 35 daha önceki yılların sözleşmeli personel alımlarını inceledim koruma ve güvenlik alımları 73 74'e kadar düşüyor güvenlik sertifikası ile şansının bayağı yüksek olduğu görüşündeyim

dileeekdmrc
Kapalı
31 Ocak 2023 20:57

Beni umutlandırdınız valla teşekkürler. Allah cümlemizin yardımcısı olsun

MürselSoner, 4 ay önce
Ben de aynı durumdayım sadece benim puanım 77.56 ve yaşım 35 daha önceki yılların sözleşmeli personel alımlarını inceledim koruma ve güvenlik alımları 73 74'e kadar düşüyor güvenlik sertifikası ile şansının bayağı yüksek olduğu görüşündeyim

MürselSoner
Memur
31 Ocak 2023 21:19

Umutlu olmak her zaman iyidir umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyelim yalnız şunu da belirtmekte fayda var bu puanla bir daha ki ortaöğretim yada önlisans sınavlarına yakın zamanlarda yapılacak alımlara atanma oranınız yüksek olur demek istemiştim çünkü o zamanlara kadar sizden yüksek puan alanların hemen hemen tümü atanmış olacaktır
dileeekdmrc, 4 ay önce

Beni umutlandırdınız valla teşekkürler. Allah cümlemizin yardımcısı olsun

dileeekdmrc
Kapalı
31 Ocak 2023 22:21

2024 Haziran Temmuz aylarını mı kastediyorsunuz?

Keşke 2023 de olsa ama elimden gelen ne varsa yapacağım.

MürselSoner, 4 ay önce
Umutlu olmak her zaman iyidir umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyelim yalnız şunu da belirtmekte fayda var bu puanla bir daha ki ortaöğretim yada önlisans sınavlarına yakın zamanlarda yapılacak alımlara atanma oranınız yüksek olur demek istemiştim çünkü o zamanlara kadar sizden yüksek puan alanların hemen hemen tümü atanmış olacaktır

MürselSoner
Memur
31 Ocak 2023 22:27

Aynen öyle
dileeekdmrc, 4 ay önce

2024 Haziran Temmuz aylarını mı kastediyorsunuz?

Keşke 2023 de olsa ama elimden gelen ne varsa yapacağım.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi