Editörler : cihan27E.Kayı Han

Uranüslü
Aday Memur
04 Şubat 2023 11:31

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Terbiyesizsiniz. Ahlaksızca davranan memurun yaptığı işten ne beklenir. Torpille memur olmuşsundur. Omurgasız.
04 Şubat 2023 11:46

Ocak ayı enflasyonunun 6.68 çıkması sonucu ek zam beklentim 15-20 den 25-30 arasına çıkmıştır. Ek zam yoksa oy beklemesin kimse memur ve emeklisinden

ÖgrenciÖgretmen32
Aday Memur
04 Şubat 2023 19:21

İlk satırdan sonrasını okumadım. Sen benim maaş zammı gelirse verip vetmeyeceğimi nerden biliyorsun? Ek yüzde 15 20 zam yapsın bak nasıl veriyorum. Şuan tabi vermeyeceğim yüzde 30 nedir aç mı kalayım. Karşısında kimse ona veririm ek zam gelmezse.

haci06, 8 ay önce

memurada işçiyede %100 zamda yapsa oy vermeyen yine vermiyor vermeyecek. Oy için işçiye zam yapacak olsa sağlık işçisi şuan 238 tl günlük Net ücrete çalışmaz.

gece farkı saatlik ücrete göre veriliyor.Ayda 70 80 saat çalışan birinin eline 700 800 tl net para ancak geçiyor Buna göz dikmişsiniz memur olarak..

okuduk okuduk yahu biz hiç okumadık okuma yazma dahi bilmiyoruz.

oxford mu bitirdin ? Atom mu bölüyorsun ?

okumuşsanız 3600 ek gösterge verdi kıymetini bilin işte daha ne verse hükümet hala aynısınız.

sağlıkta doktora hemşireye 2022 temmuzda extra zamlar yapıldı haklar verildi.Asistan doktor

ALMANYA dan tekrar dönüş yaptı 40000 bin tl maaş alıyor hayatından da memnun yurtdışına gitmem diyor..

ek ödeme teşvik primi döner nöbet ücreti enfeksiyon farkı aile yardımı vs vs daha ne yapsın yahu hükümet...

sağlık işçisi yoğun bakım hastasının bakımına yardım eder hemşirenin asıl işini yapar hemşire 18 20 bin alır işçisi 10 11 bin aslın bu hak mı ?

efeben
Kapalı
04 Şubat 2023 20:26

Yahu yetkili ve EN BÜYÜK sendikanın başkanı "verilen zammı yeterli buluyoruz" dedi. Tam bu kelimelerle.

Neyin ek zammı. İşverende madem bunların temsilcisi memnunuz diyor niye verelim der.

Alırsınız zammı alırsınız.Üç beş twit daha yazın.

İktidarın karşısına dirayetli bir sendika çıkmazsa alamazsınız hiç bir şey .Aklınıza sokun bunu.

WorldLife
Yasaklı
04 Şubat 2023 20:28

Anlayın artık sendikaya göre zam vermiyorlar. Çıkarları doğrultusunda zam veriyorlar.
efeben, 8 ay önce

Yahu yetkili ve EN BÜYÜK sendikanın başkanı "verilen zammı yeterli buluyoruz" dedi. Tam bu kelimelerle.

Neyin ek zammı. İşverende madem bunların temsilcisi memnunuz diyor niye verelim der.

Alırsınız zammı alırsınız.Üç beş twit daha yazın.

İktidarın karşısına dirayetli bir sendika çıkmazsa alamazsınız hiç bir şey .Aklınıza sokun bunu.

haci06
Yasaklı
04 Şubat 2023 22:34

sen benim oy vereceğimi nerden biliyorun ya yaprak

ÖgrenciÖgretmen32, 8 ay önce

İlk satırdan sonrasını okumadım. Sen benim maaş zammı gelirse verip vetmeyeceğimi nerden biliyorsun? Ek yüzde 15 20 zam yapsın bak nasıl veriyorum. Şuan tabi vermeyeceğim yüzde 30 nedir aç mı kalayım. Karşısında kimse ona veririm ek zam gelmezse.

fasfakir.adam
Kapalı
05 Şubat 2023 00:46

Eg zam falan isdemezük

Hakancigersoken
Aday Memur
05 Şubat 2023 07:24

Sen git kendini bademlettir
fasfakir.adam, 8 ay önce
Eg zam falan isdemezük

DARK LORD
Memur
05 Şubat 2023 09:37

Görünen o ki çoğu memur ve emekli iyi bir ara iyileştirme yapılmazsa oy falan vermeyecek.. Bu da baya Bi oy kaybı demek. Artık herkes cebine girene bakıyor dışarıda fiyatlar disko topu gibi olunca kimse parti falan dinlemez
05 Şubat 2023 09:41

Zor

kozmiktarihci
Şube Müdürü
05 Şubat 2023 10:01

Mart enflasyonu belli olunca ek zam açıklanacaktır.

Poseidon39
Kapalı
05 Şubat 2023 10:18

sizden cacık olmaz

Mustafabrn
Aday Memur
05 Şubat 2023 11:45

Bu nedir arkadaş ya. İnsanın maaşı nasıl geldiği gibi gider. Kira elektrik su doğalgaz derken para bitti. Buna sebep olanları Allah'a havale ediyorum. Yeter artık bıktık.

fma1
Yasaklı
05 Şubat 2023 11:51

ülkede komünizm istemiyoruz. memura ek zam şart

fma1
Yasaklı
05 Şubat 2023 11:53

şunun şurasında 3 Nisan'a ne kaldı ki. 20 yıldır memur böyle oyalanıyor. böyle tipleri dinleyip umutlanmayın. ya şimdi ya hiç.
kozmiktarihci, 8 ay önce

qwertyas
Daire Başkanı
05 Şubat 2023 12:00

Seçim için meclis tatil edilecek. Yetişmez. Memura ek zam vermeyi düşünen bu ay içinde yapar. Bu maaşlarla seçime giren kim olursa olsun oy kaybeder. 2 milyon eyt linin maaşını memurdan kestikleri zamlarla finanse ediyorlar. Memur maaşları yarı yarıya dusmus vaziyette.
kozmiktarihci, 8 ay önce

kozmiktarihci
Şube Müdürü
05 Şubat 2023 13:13

KHK ile hallolur

05 Şubat 2023 13:26

Neyse bırakalım kavgayı da var mı duyumu olan %15 zam demişlerdi Show Haber, Memişoğlu, Fatih Portakal falan duyumu olan paylaşsın bırakın kavgayı yaa

furyschopen
Memur
05 Şubat 2023 13:49

Atom parçalamıyorum ama elektromanyetik dalga teoremi anlatabilirim. Zekan yeter mi? Konustuklarimi anlayabilir misin? Sana atom fiziğinden de bahsedebilirim. Sen anlayabilir misin? Demek boşa okumamisiz değil mi? Senin hiç anlayamayacağın şeyleri öğrenmişiz değil mi? Hadi git yerleri temizleye devam et. Biz senin işini yaparız sen bizimkini yapamazsın.
haci06, 8 ay önce

memurada işçiyede %100 zamda yapsa oy vermeyen yine vermiyor vermeyecek. Oy için işçiye zam yapacak olsa sağlık işçisi şuan 238 tl günlük Net ücrete çalışmaz.

gece farkı saatlik ücrete göre veriliyor.Ayda 70 80 saat çalışan birinin eline 700 800 tl net para ancak geçiyor Buna göz dikmişsiniz memur olarak..

okuduk okuduk yahu biz hiç okumadık okuma yazma dahi bilmiyoruz.

oxford mu bitirdin ? Atom mu bölüyorsun ?

okumuşsanız 3600 ek gösterge verdi kıymetini bilin işte daha ne verse hükümet hala aynısınız.

sağlıkta doktora hemşireye 2022 temmuzda extra zamlar yapıldı haklar verildi.Asistan doktor

ALMANYA dan tekrar dönüş yaptı 40000 bin tl maaş alıyor hayatından da memnun yurtdışına gitmem diyor..

ek ödeme teşvik primi döner nöbet ücreti enfeksiyon farkı aile yardımı vs vs daha ne yapsın yahu hükümet...

sağlık işçisi yoğun bakım hastasının bakımına yardım eder hemşirenin asıl işini yapar hemşire 18 20 bin alır işçisi 10 11 bin aslın bu hak mı ?

05 Şubat 2023 14:33

Ek zam en az yuzde 25 olmazsa oy yok.. benim gibi düşünen en az 100 kişi var etrafimda
Toplam 81 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi