Merhaba arkadaşlar;
Bugün farkettiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Doğru bildiğim bir yanlış var ise de beni düzeltirseniz çok sevinirim.
2022/11 atamasında Sağlık Bakanlığı tarafından 15 sözleşmeli çevre mühendisi ataması gerçekleştirildi. Ardından 2022/12 atamasında ise Çevre Bakanlığı 11 sözleşmesi çevre mühendisi ataması gerçekleştirdi.
Bugün atama puanlarını incelediğimde 83,27443, 83,37693 ve 84,45083 puanlı çevre mühendisi arkadaşların puanını iki kere kullanıp iki kere atandıklarını farkettim.
2022/11 ve 2022/12 atamaları arasında hatrı sayılır bir zaman vardı. Yüksek ihtimal atanan arkadaşlar Sağlık Bakanlığındaki görevlerine başlamışlardır. Hadi diyelim bu kıymetli arkadaşlar, yanlışa düştüler, aynı puanlarla yine tercih yaptılar. 657 4-B'den başka bir 657 4-B'ye geçişte 1 yıl yasağı yok muydu?
Bu ve bunun gibi arkadaşlar tüm sözleşmeli personel atamalarında gezip gezip durup bizim gibi sırada bekleyen insanların sırasını mı yakacaklar? Konuya tam hakim olmadığım için soruyorum. Zaman ayırıp cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Dipnot: Lütfen konu açılma amacından saptırılarak kadro yakan arkadaşlara bir hakaret yarışmasına dönüşmesin. Teşekkür ederim. Amacım bilgi kirliliğini önlemek, atanma ihtimallerimizi doğru şekilde değerlendirmektir.
11'in açıklanma tarihiyle 12'nin son tercih tarihine bak arada hatır yok.
2022/12 sonuçları 21 aralıkta açıklandı, sağlık bakanlığına atananlar daha göreve başlamamıştı. 1 yıl bekleme süresi resmen göreve başlayanlar içindir. Sebep bu.
İş başı yapmadığı için tercih yapıyor sistem yanlış mi kere atandımı daha izin vermeyecek bunu keyfi yapanlar birinin emekleri boşa çıkaran ağır oçlarıdır net!
kadro yakanlar inş atandığı yerde mutlu olamaz bir ömür burunlarından fitil fitil gelir
2022/12 sonuçları 21 aralıkta açıklandı, sağlık bakanlığına atananlar daha göreve başlamamıştı. 1 yıl bekleme süresi resmen göreve başlayanlar içindir. Sebep bu. teo iibf, 2 ay önce - Alıntıya git
Pardon bir yanlışı düzeltmek istiyorum, 2022/11 ile atananlar 2022/12 de tercih yapamıyor, çünkü her iki atama da ösym aracılığıyla yapıldı. Başlığı açan arkadaş her iki kutuma atananların aynı kişi olması mümkün değil. Sistem adayın tercih yapmasına izin vermiyor.
Pardon bir yanlışı düzeltmek istiyorum, 2022/11 ile atananlar 2022/12 de tercih yapamıyor, çünkü her iki atama da ösym aracılığıyla yapıldı. Başlığı açan arkadaş her iki kutuma atananların aynı kişi olması mümkün değil. Sistem adayın tercih yapmasına izin vermiyor. teo iibf, 2 ay önce - Alıntıya git
Yok veriyor yanlış biliyorsun arkadaşım atandı ve sordum diğerki ilan geldiğinde basvuru sayfası açılıyor mu dedim ve basvuru yapabildiğini söyledi.