Editörler : **sude**
«293031323334353637383940»

erdemulucesme
Aday Memur
09 Mart 2023 10:30

Kariyer kapısı başvurular sekmesi yine 404 hatası veriyor. İnşallah sonuçların açıklanmasının işaretidir.

Civilangel
Aday Memur
09 Mart 2023 10:34

DSİ diye yazılır Devlet Sinirleri İtlaf etme kurumu diye okunur.(gülücük buradaydı)

Civilangel
Aday Memur
09 Mart 2023 10:36

Beynimin frontal lobuna lobotomi yapılmış gibiyim, artık hiçbir şey hissetmiyorum, teşekkürler dsi bu senin eserin.

cnkrvnc
Aday Memur
09 Mart 2023 10:36

Bence de açıklanacak bugun Az önce aradım Kariyer kapısından takip edin dedi bayan girdim 404 hatası veriyor şimdi az sabır...

csnhanas
Aday Memur
09 Mart 2023 10:44

evet her duyulan yazmayın diyorsunuz.fakat herkes soruyor arayan oldum ne dediler diye ben sen böyle düşünürsek ozaman ülkenin bu haline şaşırmamak gerekir ak bir o veli arkadaşa acıkşanabilir bugun demiş.eşimin müdürüne arttırdım belki dogruyı soylelrler diye Onada yarın demişler ne yapacağız bu işi bu hale getirenler utansın

csnhanas
Aday Memur
09 Mart 2023 10:45

hatta demişler sisteme cok girildiğinde çöküyor diye

Halil İbrahim5
Aday Memur
09 Mart 2023 10:48

Yedekle 2-3 bin kişilik bi alımda da çöküyorsa zaten çöksün

csnhanas, 7 ay önce

hatta demişler sisteme cok girildiğinde çöküyor diye

engineerian
Memur
09 Mart 2023 10:48

böyle bir kitleye az bile yapıyor..

sanki biz mükemmelmişiz gibi bir de kurumdan liyakat bekliyoruz.

o koltuklara bu ortamın insanları oturacak düzen yine değişmeyecek.

Civilangel, 7 ay önce

DSİ diye yazılır Devlet Sinirleri İtlaf etme kurumu diye okunur.(gülücük buradaydı)

Civilangel
Aday Memur
09 Mart 2023 10:49

Bu hale getirenler keşke utansa güzel kardeşim, onların yerine utanmak bize bir şey kazandırmıyor, Nietzsche der ki kim bir canavarla savaşmayı göze aldıysa canavarlasacagini da unutmasın, yine aynı adam diyor ki karanlığa bakarsan karanlık da sana bakar, boş verin nietzsche'yi bizim atalarımiz da çok güzel demiş, üzüm üzüme baka baka kararır, yani demem o ki rasyonel olmali, doğru düşünmeli, küçük resimlere odaklanıp da büyük resimleri kacirmamali, önce kendimizden sorumluyuz elbette sonra başkaları. Benim seninle veya onunla herhangi bir sorunum yok, hayat bu, michalengelo demiş ki "ancora imparo" Türkçesi "hâlâ ogreniyorum." demek, yani arkadaşlar son nefesimize kadar hâlâ ogrenecegiz bu yüzden biraz daha fazla akla ve sağduyuya ihtiyacımız var, saygılar güzel insanlar.

csnhanas, 7 ay önce

evet her duyulan yazmayın diyorsunuz.fakat herkes soruyor arayan oldum ne dediler diye ben sen böyle düşünürsek ozaman ülkenin bu haline şaşırmamak gerekir ak bir o veli arkadaşa acıkşanabilir bugun demiş.eşimin müdürüne arttırdım belki dogruyı soylelrler diye Onada yarın demişler ne yapacağız bu işi bu hale getirenler utansın

asziraat1
Kapalı
09 Mart 2023 10:50

Çok özür diliyorum herkesten ama insanlarin sinirleri zaten gergin birde çıkıp alay eder gibi gün saat veriyo kaç zamandır millet ile alay ediyor.

wolf chandler
Kapalı
09 Mart 2023 10:59

1 kişinin ettiği küfürden insanların 1.5 aydır çektiği eziyeti yaşadığı mağduriyeti DSİ'nin yaptığı saçmalıkları haklı mı buluyosun?

engineerian, 7 ay önce

böyle bir kitleye az bile yapıyor..

sanki biz mükemmelmişiz gibi bir de kurumdan liyakat bekliyoruz.

o koltuklara bu ortamın insanları oturacak düzen yine değişmeyecek.

Tolganav
Aday Memur
09 Mart 2023 11:20

Bizi bitirden be.

cnkrvnc
Aday Memur
09 Mart 2023 11:44

Kariyer kapısına girebilen var mı hata veriyor 404..

Civilangel
Aday Memur
09 Mart 2023 12:02

Sevgili arkadaşlar, aldığım son duyumlara gore bu atamaya torpil karışmış durumda, ee zaten bunu biliyorsunuz ancak torpilin torpili dövdüğü bir atama oluyormus böyle bir söylenti de geldi kulağıma kesinliginden de pek şüphe etmiyorum, hukukta bunu ben değil dsi kanıtlamak zorunda aksini dusunuyorlarsa, ben umudumu çoktan kestim, şikayet etmeyi düşündüm ancak bizde şöyle bir deyim de var bazılarınız bilir

"Ananı s*Ken kadı olunca kimi kime şikayet edeceksin?"

Yani sözün özü hayatınızda başarılar dilerim, dsi birkaç torpilli için 1,5 ayımı çaldı, şimdi çalışma zamanı, bakmam gereken bir ailem var, eminim ki birçoğumuz geçim sıkıntısı çekmekte, hepimize kolaylık dilerim, esen ve hoş kalınız.

Toprockk
Aday Memur
09 Mart 2023 12:09

Net bilgi alan varmı ne zman duyurulur sonuçlar acaba?

havasutoprakk
Aday Memur
09 Mart 2023 12:12

Gruplardaki arkadaşlar aradı çoğuna cuma dediler
Toprockk, 7 ay önce

Net bilgi alan varmı ne zman duyurulur sonuçlar acaba?

Toprockk
Aday Memur
09 Mart 2023 12:41

Anladım teşekkür ederim.

havasutoprakk, 7 ay önce
Gruplardaki arkadaşlar aradı çoğuna cuma dediler

Lanetlimeslek
Aday Memur
09 Mart 2023 13:07

Bu trol ordusu galiba adminlerin kendisi. Ortada olay yokken birileri gelip olay çıkartmaya çalışır. Biri trol tarihler verir biri sıradan mesajlara hakaret yağdırır birileri kpss bölümünde siyasi paylaşımlar yapar. Biri torpil çığırtkanlığı yapar. Ama konuya link koyunca anında toz olursunuz. İşkembeden sallanan, denetimsiz bir kahvehaneye dönüyor bu memurlar net

Civilangel, 7 ay önce

Sevgili arkadaşlar, aldığım son duyumlara gore bu atamaya torpil karışmış durumda, ee zaten bunu biliyorsunuz ancak torpilin torpili dövdüğü bir atama oluyormus böyle bir söylenti de geldi kulağıma kesinliginden de pek şüphe etmiyorum, hukukta bunu ben değil dsi kanıtlamak zorunda aksini dusunuyorlarsa, ben umudumu çoktan kestim, şikayet etmeyi düşündüm ancak bizde şöyle bir deyim de var bazılarınız bilir

"Ananı s*Ken kadı olunca kimi kime şikayet edeceksin?"

Yani sözün özü hayatınızda başarılar dilerim, dsi birkaç torpilli için 1,5 ayımı çaldı, şimdi çalışma zamanı, bakmam gereken bir ailem var, eminim ki birçoğumuz geçim sıkıntısı çekmekte, hepimize kolaylık dilerim, esen ve hoş kalınız.

furyschopen
Memur
09 Mart 2023 13:08

Dsi sitesine ulaşılamıyor şu anda. Listeyi açıklıyor olabilirler.

Lanetlimeslek
Aday Memur
09 Mart 2023 13:10

Bir trol daha

Toplam 938 mesaj
«293031323334353637383940»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi