Editörler : **sude**
«303132333435363738394041»

furyschopen
Memur
09 Mart 2023 13:17

Bunu söyleyeceğini biliyordum. Dostum sen şu anda net tribe girmişsin. Üst üste denememe rağmen o an girmedi siteye ben de umutlandım. Ne trollu? Trolluk dediğin işi gücü olmayan zamanı bol olan ve boş adam olan tiplerin yaptıkları eylemi basite indirgemek için kullandığı bir tabir bana göre. Önüne gelene troll deme, biz de bekliyoruz aylardır şu alımın sonucunu.
Lanetlimeslek, 7 ay önce

Bir trol daha

mkarey10
Memur
09 Mart 2023 13:20

hadi len oradan tereyağı

Civilangel, 7 ay önce

Sevgili arkadaşlar, aldığım son duyumlara gore bu atamaya torpil karışmış durumda, ee zaten bunu biliyorsunuz ancak torpilin torpili dövdüğü bir atama oluyormus böyle bir söylenti de geldi kulağıma kesinliginden de pek şüphe etmiyorum, hukukta bunu ben değil dsi kanıtlamak zorunda aksini dusunuyorlarsa, ben umudumu çoktan kestim, şikayet etmeyi düşündüm ancak bizde şöyle bir deyim de var bazılarınız bilir

"Ananı s*Ken kadı olunca kimi kime şikayet edeceksin?"

Yani sözün özü hayatınızda başarılar dilerim, dsi birkaç torpilli için 1,5 ayımı çaldı, şimdi çalışma zamanı, bakmam gereken bir ailem var, eminim ki birçoğumuz geçim sıkıntısı çekmekte, hepimize kolaylık dilerim, esen ve hoş kalınız.

qwerasdbs
Aday Memur
09 Mart 2023 13:22

hocam herhangi bir siteye giremediğiniz zaman siteye bir şey yükleniyor manası nereden geliyor anlamıyorum. Tamamen saçmalık.

furyschopen, 7 ay önce
Dsi sitesine ulaşılamıyor şu anda. Listeyi açıklıyor olabilirler.

Civilangel
Aday Memur
09 Mart 2023 13:26

Kpss puanları açıklanmayinca görüşürüz, keşke puanlarla açıklansa da ben de söylediklerimi yesem, paşa paşa ozur dilemesini bilirim. Ama sizi ne yapmalı bildiginiz halde bilmemezlige yatiyorsunuz. Birçok belediye fen işleri, il özel idareler vs hepsinde kpss olmadan kadroya geçen bir sürü insan var, bel bağladık sayı çok diye ancak sanıyor musunuz ki torpilsiz adil bir seçim olacak? Bu iyi niyetle şirinleri de görürsünüz. Hadi eyv.

mkarey10, 7 ay önce

hadi len oradan tereyağı

furyschopen
Memur
09 Mart 2023 13:26

Hani eskiden bakim falan olduğu zaman sitelere ulaşılamazdı ya oradan gelen bir algı. 20 sene öncesinin algısı. Da ne bu sinir ben bunu anlamıyorum. Insaatcilarin grubunda aranan olmuş diyorum hemen atliyorlar "buna mı inanıyorsunuz sacmalik" siteye ulaşılamıyor belki yukluyorlar diyorum "troll, bu algı nereden geliyor sacmalik" beyler/hanımlar neden bu kadar sinirlisiniz bir sakin olun.
qwerasdbs, 7 ay önce

hocam herhangi bir siteye giremediğiniz zaman siteye bir şey yükleniyor manası nereden geliyor anlamıyorum. Tamamen saçmalık.

qwerasdbs
Aday Memur
09 Mart 2023 13:31

size tepki göstermişim gibi algıladınız galiba. Öyle algılamanız da çok doğal tabi. Kusura bakmayın size karşı bir tepkim yok yanlış anlamayın.

furyschopen, 7 ay önce
Hani eskiden bakim falan olduğu zaman sitelere ulaşılamazdı ya oradan gelen bir algı. 20 sene öncesinin algısı. Da ne bu sinir ben bunu anlamıyorum. Insaatcilarin grubunda aranan olmuş diyorum hemen atliyorlar "buna mı inanıyorsunuz sacmalik" siteye ulaşılamıyor belki yukluyorlar diyorum "troll, bu algı nereden geliyor sacmalik" beyler/hanımlar neden bu kadar sinirlisiniz bir sakin olun.

furyschopen
Memur
09 Mart 2023 13:37

Yok hocam sorun yok olur böyle şeyler.
qwerasdbs, 7 ay önce

size tepki göstermişim gibi algıladınız galiba. Öyle algılamanız da çok doğal tabi. Kusura bakmayın size karşı bir tepkim yok yanlış anlamayın.

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 13:40

artık açıklansın lütfen ya

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 13:45

gerçekten yeter artık, alsınlar ya da almasınlar ama artık yeter ki sonuçları açıklasınlar. Belirsizlik kadar sıkıntılı bir süreç yok. torpilse yapılacak kişiler çok önceden bellidir be bekleniyor anlamıyorum.

Rhaenys
Aday Memur
09 Mart 2023 14:22

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

şimdi tekrar görüştüm bugün yetişmiyor sonuçları yarın sabah açıklayacaklar dedi. ellerinde olmayan nedenlerle dedikleri zamanlarda açıklayamamışlar. inanmayan seviyesizleşmeden eksileyebilir

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 14:36

arkadaşlar yerleştirme aşaması olarak değiştirilmiş ama değerleme aşamasında onay bekliyor yazıyor.

tranerq
Aday Memur
09 Mart 2023 14:37

Yerleştirme aşaması ne oluyor acaba . Asil mi yedek mi

beyzaabb
Aday Memur
09 Mart 2023 14:40

pazartesinden beri öyle yazıyor bende asil veya yedek yeni birinin değişiyorsa şüphe şüphe şüphe

inşjeomuh, 7 ay önce

arkadaşlar yerleştirme aşaması olarak değiştirilmiş ama değerleme aşamasında onay bekliyor yazıyor.

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 14:41

yerleştirme aşamasına gelip, değerleme kısmı olumsuz yazan başvurum var benim o yüzden asil ya da yedek olduğu henüz belli değil

erdemulucesme
Aday Memur
09 Mart 2023 14:41

Yerleştirme aşamasındayım ve durumum onay bekliyor. Asil miyim yedek miyim?

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 14:44

bende değerleme sonuçları kısmında bir şey yazmıyordu değerleme aşamasının altında onay bekliyor yazıyordu. şimdi değerlendirme sonuçlarına tıkladığımda onay bekliyor yazıyor

beyzaabb, 7 ay önce

pazartesinden beri öyle yazıyor bende asil veya yedek yeni birinin değişiyorsa şüphe şüphe şüphe

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 14:47

adım adım takip ediyoruz resmen, o kadar yoruldum ki anlatamam

beyzaabb
Aday Memur
09 Mart 2023 14:49

bilemedim. sizden bağımsız bu sürecin bu kadar uzaması olan umudumu bitirdi. bir an önce açıklanır inşallah. sürekli sayfa yenilemekten usandık.

inşjeomuh, 7 ay önce

bende değerleme sonuçları kısmında bir şey yazmıyordu değerleme aşamasının altında onay bekliyor yazıyordu. şimdi değerlendirme sonuçlarına tıkladığımda onay bekliyor yazıyor

cnkrvnc
Aday Memur
09 Mart 2023 14:49

Herkeste aynı galiba değerlendirme aşamasında Onay bekliyor yazıyor neyse bu açıklansın artık nedir bu çile Asil mi yedek mi bilmiyorum

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 14:52

idarede tanıdıkları olduğunu iddia eden arkadaşlar:

Bu atama nasıl yapılıyor tek tek kişilerin sistemlerine girilip bir şeyler mi işleniyor?

Bir de bu liste 7 şubattan önceki listeyle aynı değil mi, değiştirildi mi bunlara açıklık getirir misiniz?

Toplam 938 mesaj
«303132333435363738394041»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi