Editörler : **sude**
«313233343536373839404142»

defnedefnem
Aday Memur
09 Mart 2023 14:55

Yerleştirme aşaması onay bekliyor yazıyor sizde durum nedir açıklanacakmı acaba

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 15:00

bizde de aynı arkadaşım bazı arkadaşlar aramış cumaya kadar açıklanacak demişler bildigimiz bu kadar

defnedefnem, 7 ay önce

Yerleştirme aşaması onay bekliyor yazıyor sizde durum nedir açıklanacakmı acaba

shinesunn
Şef
09 Mart 2023 15:24

Sanirim sadece bende listeye girmedi yaziyor.Benim disimda herkes alindi galiba. Kimseden ses cikmiyor.Her yazan onay bekliyor yazısını görmüş.

Herkes alinmis herhalde,anlamadim.

Gzmocl
Aday Memur
09 Mart 2023 15:27

Değişik değişik ibarelerle süslemeye çalışmak yerine onaylasaniz sonuçları. 4gunde açıklayan kurumlar var asilinide yedeginide açıklıyor bu ne arkadaşım ya

fkahraman28
Aday Memur
09 Mart 2023 15:27

branş sıralamanız ve bölümünüz nedir

shinesunn, 7 ay önce

Sanirim sadece bende listeye girmedi yaziyor.Benim disimda herkes alindi galiba. Kimseden ses cikmiyor.Her yazan onay bekliyor yazısını görmüş.

vision95
Aday Memur
09 Mart 2023 15:28

uzun zamandır "başvuru onaylandı - bekliyor" yazıyordu, bugün bayağı bir süre 404 hatası verdi zaten, az önce bende değerleme sonuçları aktif oldu. ancak içine girince hala "Onay bekliyor" yazıyor. Sanırım önce DSİ ana sayfasında yayınlamayı bekliyorlar. bir an önce yayınlasalar da bitse artık şu işkence

foto 1: https://www.hizliresim.com/cteg1s9

foto 2: https://www.hizliresim.com/k8lg2qx

havasoguk
Memur
09 Mart 2023 15:32

bu puanla atanırsanız bğyğk şans

vision95, 7 ay önce

uzun zamandır "başvuru onaylandı - bekliyor" yazıyordu, bugün bayağı bir süre 404 hatası verdi zaten, az önce bende değerleme sonuçları aktif oldu. ancak içine girince hala "Onay bekliyor" yazıyor. Sanırım önce DSİ ana sayfasında yayınlamayı bekliyorlar. bir an önce yayınlasalar da bitse artık şu işkence

Gzmocl
Aday Memur
09 Mart 2023 15:32

Shinesunn adlı arkadaşim bı arkadaş hızlı resim yukleyebilmis sizde ekran görüntüsü atabilirmisiniz acaba

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 15:34

listeye giren herkes alınmıyor maalesef ben daha önce de orman genel müdürlüğünün listesine girdim fakat değerlendirme sonucum olumsuz oldu.

shinesunn, 7 ay önce

vision95
Aday Memur
09 Mart 2023 15:35

bilgi vermek için ekran görüntüsü attım, puanımla alakalı bir iddiam yok zaten. ne kadar terbiye yoksunu varsa toplanmış buraya

havasoguk, 7 ay önce

bu puanla atanırsanız bğyğk şans

hadsiz2121
Aday Memur
09 Mart 2023 15:35

Uzun zamandır okuyorum bu sayfayı ....millete ne diye ümit veriyorsunuz eksik beyinler sizlere sesleniyorum elinizde net bilgi olmadan şu saatte şu gün açıklanacak diye ötmeseniz olmaz mı....insanlar elleri yüreğinde bekliyor durumları sizin gibi rahat olmayabilir nasıl bi insanlık bu ...emin değilsen tahminim dersin eminsen bilgiyi nerden aldığını net yazarsın ama aksi takdirde yaptığınız insanlığa sığmıyor rabbimin huzurunda bu yazdıklarınızın bile hakkı var sizde ona göre yazın

afad26jeo
Aday Memur
09 Mart 2023 15:39

İnşallah atanirsiniz Herşey gönlünüzce olsun Ancak 3 büyük şehri yazmışsınız Kira konusunda Allah yardımcınız olsun Maaşın yarısı kiraya gidecek

vision95, 7 ay önce

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 15:41

resmi ben göremiyorum telden mi baktınız pcdenmi acaba

afad26jeo, 7 ay önce

İnşallah atanirsiniz Herşey gönlünüzce olsun Ancak 3 büyük şehri yazmışsınız Kira konusunda Allah yardımcınız olsun Maaşın yarısı kiraya gidecek

vision95
Aday Memur
09 Mart 2023 15:43

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

afad26jeo, 7 ay önce

havasoguk
Memur
09 Mart 2023 15:49

terbiye yoksunuz sizsiniz 83 almışsınız bu puanla atanırsanız şans değil de nedir ? adamlar 90 la listeye giremedi bu arada hakaret edemezsin haddini bil!

vision95, 7 ay önce

bilgi vermek için ekran görüntüsü attım, puanımla alakalı bir iddiam yok zaten. ne kadar terbiye yoksunu varsa toplanmış buraya

shinesunn
Şef
09 Mart 2023 15:50

Inşjeomuh

Haklisiniz.Listeye giren herkes atanmiyir ancak herkes Basvuru onaylanma aamasinda yazisini gormus. Nedense bir bende boyle.Dune kadar her baktigimda "Basvuru alindi" yaziyordu ,onay felan gormedim ancak herkes onaylanma asamasinda oldugunu gormus.Ne aciklandigi belli ne aciklanmadigi.Bende bu sekilse demekki aciklanmis.

Bu sekil olan kimse yok mu gercekten?

Ekran resmi isteyen arkadaş,olursa gondermeye çalışırim.

vision95
Aday Memur
09 Mart 2023 15:51

benim puanıma yorum yapmak senin haddine mi ya? tabi ki de terbiye yoksunusun dicem, atanırım atanmam çalışıyorumdur çalışmıyorumdur sanane? çevre bakanlığının alımında 90 küsür kişi alındı, 80 ile bile atanan var. neden olmasın? olur olmaz o beni bağlar, ben burda her kafadan çıkan uydurma laflar yerine somut bir kanıt olması amacıyla bir mesaj attım, ekran görüntüsü paylaştım. senin gibi bir troll de gelip orada gördüğü 83 puana laf ediyor, bravo sen git 100 al ve atan en zeki sensin.

havasoguk, 7 ay önce

terbiye yoksunuz sizsiniz 83 almışsınız bu puanla atanırsanız şans değil de nedir ? adamlar 90 la listeye giremedi bu arada hakaret edemezsin haddini bil!

09 Mart 2023 15:52

Sen adamın bölümünü biliyor musun daha düşük puanı olup sıralaması kontejana yeten var bunu niye tartışıyonuz ki

inşjeomuh
Aday Memur
09 Mart 2023 15:54

boşuna gerilmeyin her bölümün atanma puanı farklı maalesef fakat bu 83le atanabilecek arkadaşın sorunu değil geçen engelli kpss atamalarında listede 55le atanan imam hatip lise mezunu gördüm o yüzden 83ü küçümsemeyin kimbilir arkadaş da o puan için ne emekler verdi

havasoguk, 7 ay önce

havasoguk
Memur
09 Mart 2023 15:57

Haklısın en zeki benim :) daha yüksek puanlı adamlar varken sana mı hak ettin diyeceğim hadi ordan hak etmiyorsun 83le atanırsan ballısın ballı beleş atanacaksın

vision95, 7 ay önce

benim puanıma yorum yapmak senin haddine mi ya? tabi ki de terbiye yoksunusun dicem, atanırım atanmam çalışıyorumdur çalışmıyorumdur sanane? çevre bakanlığının alımında 90 küsür kişi alındı, 80 ile bile atanan var. neden olmasın? olur olmaz o beni bağlar, ben burda her kafadan çıkan uydurma laflar yerine somut bir kanıt olması amacıyla bir mesaj attım, ekran görüntüsü paylaştım. senin gibi bir troll de gelip orada gördüğü 83 puana laf ediyor, bravo sen git 100 al ve atan en zeki sensin.

Toplam 938 mesaj
«313233343536373839404142»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi