Editörler : Pangaea
12345678910111213»

Ziraatbahçe4601
Aday Memur
04 Şubat 2023 20:46

Başvuru bekliyor yazıyo ben de

aliaydemir007
Kapalı
04 Şubat 2023 20:46

Duyum alıyoruz. Falancanın tanıdığı var onun yeri hazır diye. Yeri hazır dedikleri kişininde puanı 75 falan. Torpil yapmak isteyen bir şekilde yapıyordur diye düşünüyorum. Zira herşeye kılıf uyduruyorlar buna mı uyduramayacaklar. Moral bozmak gibi olmasın ama benim umudum pek yok

buxus, 2 yıl önce

Sıralamam çok iyi önümdeki kişilerin (ki çok az) çoğuyla iletişimim var sen şimdi senin sıralamanı ve önündekilerin sırlamasını değiştirecekler mi diyorsun ? Karşılaştın mı böyle bir durumla ?

Herrroo
Aday Memur
04 Şubat 2023 20:50

Sayısal veriler ve ya liste yayınlanır diye düşünüyorum sonuçlarla beraber.
aliaydemir007, 2 yıl önce

Duyum alıyoruz. Falancanın tanıdığı var onun yeri hazır diye. Yeri hazır dedikleri kişininde puanı 75 falan. Torpil yapmak isteyen bir şekilde yapıyordur diye düşünüyorum. Zira herşeye kılıf uyduruyorlar buna mı uyduramayacaklar. Moral bozmak gibi olmasın ama benim umudum pek yok

04 Şubat 2023 20:57

Bende duyuyorum o tarz şeyler.

Falanca mezun olsun onun işi hazır, sınavdan çıksın onun işi tamam tarzında insanlar konuşur ama bi halt da yapamazlar.

Çok gördüm bu tarzda boş yapan insan.

aliaydemir007, 2 yıl önce

04 Şubat 2023 20:59

Birde işi olmazsa yani yapamazlarsa daha torpilli biri varmis ondan olmamış derler.

makinekoü
Kapalı
04 Şubat 2023 21:00

Başvurularda bir sorun olup olmadığı tek tek inceleniyordur büyük ihtimalle. Henüz onaylanmadı yazanlara daha sıra gelmemiş olabilir.

Essdw, 2 yıl önce

Bende de aynı onaylanmadı yazıyo bazılarında onaylandı yazıyomuş onu anlamadım acaba sıralamaya giremedik ondan mı

Kpssmakina
Memur
04 Şubat 2023 21:16

Dsi sonuçları açıklandı mı

Ben de henüz onaylanmadınyazıyor.

Olmamışsa bile yedek sistemi filan nasıl olucak acep?

Nesquickly
Kapalı
04 Şubat 2023 21:21

kimsede öyle yazdığı yok arkadaşlar, inanmayın böyle şeylere.Taksit taksit olmaz böyle şeyler

Kpssmakina
Memur
04 Şubat 2023 21:28

Hocam merhaba, bölümünü ve puanınızı nedir acaba? Sizde onaylanmak durumu nedir? Yedek sistemi nasıl olucak bir fikriniz var mı?

buxus, 2 yıl önce

Sıralamam çok iyi önümdeki kişilerin (ki çok az) çoğuyla iletişimim var sen şimdi senin sıralamanı ve önündekilerin sırlamasını değiştirecekler mi diyorsun ? Karşılaştın mı böyle bir durumla ?

Essdw
Aday Memur
04 Şubat 2023 21:36

Bu sene o kadar çok yığılma var ki aldığım puanla katiplik sınavına çağrılır mıyım ondan bile emin değilim biraz çalıştım klavyeye bıraktım sonra

Büşra.dc, 2 yıl önce

Bilmem belki de öyledir , katiplik için klavye çalışıyor musun

Kpssmakina
Memur
04 Şubat 2023 21:39

Hocam yani açıklanmadı diyorsunuz bende şaşırdım. Millet baya trollemiş biri dyo bayramın birinci günü çifte bayram yaşatacaklarmış birilerine.

Nesquickly, 2 yıl önce

kimsede öyle yazdığı yok arkadaşlar, inanmayın böyle şeylere.Taksit taksit olmaz böyle şeyler

iremcsknn
Aday Memur
04 Şubat 2023 21:42

Bende de başvuru henüz onaylanmadı yazıyordu ama dün itibariyle o ibare kalkmış değerleme aşaması kısmı boş görünüyor Bende bunu pek anlayamadım. Başka ibare kalkmış olan var mı?

Essdw
Aday Memur
04 Şubat 2023 21:45

Puanınız kaç peki ve durum kısmında ne yazıyo tam olarak sizde

iremcsknn, 2 yıl önce

Bende de başvuru henüz onaylanmadı yazıyordu ama dün itibariyle o ibare kalkmış değerleme aşaması kısmı boş görünüyor Bende bunu pek anlayamadım. Başka ibare kalkmış olan var mı?

iremcsknn
Aday Memur
04 Şubat 2023 21:52

Durumda başvuru bekliyor yazıyor. Puanım 79

Essdw, 2 yıl önce

Puanınız kaç peki ve durum kısmında ne yazıyo tam olarak sizde

Essdw
Aday Memur
04 Şubat 2023 22:05

O halde arkadaşın az önce dediği gibi ya başvuruları sırayla kontrol ediyolar ya belirli bi taban puanı aralığının dışında olanların ise başvuru onaylanmadı yazıyo diğer ihtimal sistem bozuk :))) Umarım ilk dediğimdir

iremcsknn, 2 yıl önce

Durumda başvuru bekliyor yazıyor. Puanım 79

makinekoü
Kapalı
04 Şubat 2023 22:10

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sonuçları açıklamadan 3-4 gün önce bende de başvuru henüz onaylanmadı ibaresi kalktı ama listeye giremedim. Bunun onunla bir ilgisi yok.

Hasankorkmaz1003
Aday Memur
04 Şubat 2023 22:20

Ulaştırma ve alt yapı bakanlığı sonuçlarında sayısal veri açıklanmadı? Bunda da açıklanmazsa şeffaflık ortadan kalkar. O durumda da puanımız çok çok yüksek değilse ne olduğunu asla bilemeyiz

buxus, 2 yıl önce

Hasankorkmaz1003
Aday Memur
04 Şubat 2023 22:23

Aynısını yaşadım. 👍

makinekoü, 2 yıl önce

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sonuçları açıklamadan 3-4 gün önce bende de başvuru henüz onaylanmadı ibaresi kalktı ama listeye giremedim. Bunun onunla bir ilgisi yok.

Essdw
Aday Memur
04 Şubat 2023 22:39

Hayırlısı ya ne diyim pazartesi yada salı belli olur

makinekoü, 2 yıl önce

sosrukoo
Aday Memur
04 Şubat 2023 22:47

Benimde böyle Perşembe'den beri

iremcsknn, 2 yıl önce

Toplam 938 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi