Editörler : crops35
«35363738394041424344454647

taha mert
Aday Memur
10 Mart 2023 17:10

ilk tercihim ankaraydı öylesine bir tercihdi

ama 20 tercihde bulundum son tercih kastamonu ve kastamonu 20 kişi alıyordu şimdi ben kastamonudan yedeğe giremedimmi yada ıspartadan daha mı aşşağıda ısparta gösteriyor değişik bir sistem liste açıklanması şart asil ve yedek punlara göre

emeklihoca, 2 yıl önce

ilk tercihin neydi, sanırım ilk tercihinde yedeklere giremedin, 2. tercihine yedek oldun. çok saçma bir yerleştirme. oysa ilk yerleştirme sonrası evraklarını teslim etmeyen yerlere toplam yedek havuzundan yerleştirme yapılır, yüksek puanlı olanların yerleşmesi sağlanırdı.

Demirh4N
Aday Memur
10 Mart 2023 17:10

Arkadaşlar zm 2 den ığdırı kazanan arkadaş buradamı 1. yedeğim gidecekmi acaba

paschatr
Yasaklı
10 Mart 2023 17:11

Ziraat 2 den atananlar var mı arkadaşlar? Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin herkesin

havasoguk
Memur
10 Mart 2023 17:17

3+1cakili oldu ya bir de sozlesmeliye başvuran bi daha başka bir sozlesmeliye aranamıyor bu sebeple cok vazgeçen olur diye tahminim

emeklihoca
Aday Memur
10 Mart 2023 17:20

evet haklısın, lakin dsi açıklayacak olsa açıklardı. puanın açıklanmaması şüpheli bir durumdur.

taha mert, 2 yıl önce

ilk tercihim ankaraydı öylesine bir tercihdi

ama 20 tercihde bulundum son tercih kastamonu ve kastamonu 20 kişi alıyordu şimdi ben kastamonudan yedeğe giremedimmi yada ıspartadan daha mı aşşağıda ısparta gösteriyor değişik bir sistem liste açıklanması şart asil ve yedek punlara göre

brc_svs
Aday Memur
10 Mart 2023 17:20

Ben artık bu kurumları mahkemeye vereceğim. Bu nasıl sonuç açıklama ya. Kim kaç puanla atandı hani liste? Yedeğe düşenler neye göre düştü var mı bir açıklama?)

havasoguk
Memur
10 Mart 2023 17:25

Vermek lazım hoca ne malum adamını yerleştirmedi misal 1.yedek kazanan arkadaştan daha yüksek başvuran yoksa kafalarına gore kendi adamını koymuş olabilir liste olmalı yoksa her gün ararim

brc_svs, 2 yıl önce

Ben artık bu kurumları mahkemeye vereceğim. Bu nasıl sonuç açıklama ya. Kim kaç puanla atandı hani liste? Yedeğe düşenler neye göre düştü var mı bir açıklama?)

cnkrvnc
Aday Memur
10 Mart 2023 17:27

Tys 2 de Vanı kazanan arkadaşlar burda ise yazabilir mi Gitmeyecek varmı 1.yedeğim

Jonsnow12
Aday Memur
10 Mart 2023 17:29

Arkadaşlar benim bi yakınım on tercih yapmış ilktercihinde yedek birde diğer ikinci tercihinde asillerden biri evrak getirmezse çağırılma durumu var mı acaba

Civilangel
Aday Memur
10 Mart 2023 17:29

Listeyi hayatta yayinlamazlar. Çünkü 1273 kişilik başvuruya takribi 30-35 bin basvuru olmuş ve bu 23 ocaktan aklımda kalan bir bilgi, şimdi düşünün, depremle birlikte bu alim uzatildi, kim bilir kaç kişi ilanı gördü de kaç tanıdığını devreye soktu.

taha mert
Aday Memur
10 Mart 2023 17:32

hem yedek olduğu tercihi hem asil olduğu tercihi nasıl görebiliyor ?

ya da nereden öğren miş ?

Jonsnow12, 2 yıl önce

Arkadaşlar benim bi yakınım on tercih yapmış ilktercihinde yedek birde diğer ikinci tercihinde asillerden biri evrak getirmezse çağırılma durumu var mı acaba

Civilangel
Aday Memur
10 Mart 2023 17:33

2. Tercihinde 1. Yedek diyor, belli ki 2. Tercihindeki il kontenjanı fazla

taha mert, 2 yıl önce

Jonsnow12
Aday Memur
10 Mart 2023 17:33

İlk tercihinde yedek bir yazıyor mantıken asil yerleşemediği belli ikinci tercihinin yedeğine giremezboşluk orası galiba

taha mert, 2 yıl önce

10 Mart 2023 17:34

heee aynen, başarısız insanların sığındığı ilk şeydir torpil... Her kpss puanı çok düşük olanı buradan tanıyabilirsiniz.

Civilangel, 2 yıl önce

Listeyi hayatta yayinlamazlar. Çünkü 1273 kişilik başvuruya takribi 30-35 bin basvuru olmuş ve bu 23 ocaktan aklımda kalan bir bilgi, şimdi düşünün, depremle birlikte bu alim uzatildi, kim bilir kaç kişi ilanı gördü de kaç tanıdığını devreye soktu.

emeklihoca
Aday Memur

o halde muhalif siyasetçiler bu konuyu gündeme taşımalılar.

Civilangel, 2 yıl önce

Civilangel
Aday Memur

Ben de karıştırdım dostum kusuruma bakma pardon.

Civilangel, 2 yıl önce

2. Tercihinde 1. Yedek diyor, belli ki 2. Tercihindeki il kontenjanı fazla

mkarey10
Şef
10 Mart 2023 17:40

arkadaşlar Giresun 4.yedeğim (inşaat mühendisliği) puan:89,93 (her yeri yazmıştım)

Öncelikle atanan arkadaşlara hayırlı olsun. Sormak istediğim bir şey var ki o da ilk tercihim Giresun olduğu için mi yedek olarak doğrudan Giresun geldi. Yedek sıramın daha iyi olabileceği bir yer gelmesi gerekmez miydi?

Civilangel
Aday Memur
10 Mart 2023 17:44

89.93 ile sen de mi yedektesin, inşaat mühendisliği asilleri kacla kapattı acaba ya kafam karıştı? Daha önce yerlesen de oldu çünkü

mkarey10, 2 yıl önce

arkadaşlar Giresun 4.yedeğim (inşaat mühendisliği) puan:89,93 (her yeri yazmıştım)

Öncelikle atanan arkadaşlara hayırlı olsun. Sormak istediğim bir şey var ki o da ilk tercihim Giresun olduğu için mi yedek olarak doğrudan Giresun geldi. Yedek sıramın daha iyi olabileceği bir yer gelmesi gerekmez miydi?

civilengcivileng
Aday Memur
10 Mart 2023 17:44

Niğde asil kazananların puanı kaç acaba

10 Mart 2023 17:47

Bende heryeri yazdım 2.tercihimden 4. yedekteyim. Elektrik mühendisiyim bu arada
mkarey10, 2 yıl önce

Toplam 938 mesaj
«35363738394041424344454647

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi