Editörler : crops35
«35363738394041424344454647
13 Mart 2023 12:24

Aksaray inşaat muh feragat edecek varmı 4. Yedegim

sekindiz
Aday Memur
13 Mart 2023 12:59

bundan sonraki takvimle ilgili süreç nasıl olacak bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

jemge
Aday Memur
13 Mart 2023 14:02

Arkadaşlar ne zaman başlıyormuşsunuz bilgi var mı?

engineerian
Memur
13 Mart 2023 14:29

iller bankasını bekleyebilirler

jemge, 2 yıl önce

Arkadaşlar ne zaman başlıyormuşsunuz bilgi var mı?

havasoguk
Memur
13 Mart 2023 14:39

UMARIM ÖYLE OLUR KADRO YAKMAZLAR EN AZINDAN YEDEKLER GİDER ÖTEKİ TÜRLÜ İKİ KADRO DA YANAR

engineerian, 2 yıl önce

13 Mart 2023 14:44

düzce ve bolu belli mi asiller

mak06
Aday Memur
13 Mart 2023 14:53

hocam merhaba sizin yazdıklarınızı dsi giyim yardımı sayfasında da gördüm. bilgileriniz için teşekkür ederim. Hocam şimdi süreç nasıl olacak ne kadar sürecek bilginiz var mı ya da personelde tanıudığınız var mı??

Turtles Can Flyy, 2 yıl önce

atananlara hayırlı olsun. sendika olarak Kamusen in Türk enerji sen. koluna üye olmaya davet ediyorum arkadaşlar sizleri

mak06
Aday Memur
13 Mart 2023 14:57

Hocam aslında sendika da bu süreçte bize yardımcı olabilir değil mi? Yetkili sendika bu bahsettiğiniz sendika mı?

Turtles Can Flyy, 2 yıl önce

atananlara hayırlı olsun. sendika olarak Kamusen in Türk enerji sen. koluna üye olmaya davet ediyorum arkadaşlar sizleri

furyschopen
Daire Başkanı
13 Mart 2023 15:09

İller bankası direkt açıklanır diye tahmin ediyorum sonuçta o gün puanları verilir sıraya sokulur değil mi?
engineerian, 2 yıl önce

emeklihoca
Aday Memur
13 Mart 2023 15:32

iller bankası önce açıklanırsa, yedek bekleyen arkadaşların ort. % 20 atanma ihtimali var. kadro yakımının olmaması için dsi mesaj attım, sizlerde yazabilirsiniz. talep olmazsa dsi kendiliğinden bu hesabı yapmaz.

engineerian
Memur
13 Mart 2023 15:52

sözlü sınavlar yüzde doksanı tamamlandı zaten, onların sonuçları netleşmiştir. kalanları da bitirip 2 hafta içinde kazananları açıklarlar. yalnız o da yedekli sistem olduğu için asillerin belge teslimi ve asillerden sonra yedeklerin çağırılması süreci bittikten sonra dsi belge teslimini başlatırsa kadro yakılmasının önüne geçilmiş olur.

yani alımların çakışması ve iller bankasının süreci bu kadar uzatmak zorunda kalmış olması dsi adaylarını daha çok bekletecek. ya da dsi kadrolarını yakacak.

furyschopen, 2 yıl önce
İller bankası direkt açıklanır diye tahmin ediyorum sonuçta o gün puanları verilir sıraya sokulur değil mi?

Mlserd
Aday Memur
14 Mart 2023 23:35

Giresun büro muhasebe asil feragat edecek mi acaba

jemge
Aday Memur
15 Mart 2023 14:36

Merhaba arkadaşlar. 21. Bölge Aydın (Denizli-Muğla) kazanan arkadaşlar varsa merak ettiği konuları özelden yazabilirler

cartcurt28
Memur
15 Mart 2023 15:52

nerede yazıyor bu dediginiz, hangi mevzuatta ?
havasoguk, 2 yıl önce

1/1/2020 tarihinden sonra sözleşmeli personel pozisyonlarına atananlar 3 hizmet yılını tamamlamadıkça; mesleğe özel yarışma sınavıyla yardımcı olarak atanan kadrolar ile bulunulan pozisyondan farklı ve öğrenim durumu itibariyle ihraz ettikleri unvanlı kadro ve pozisyonlara yapılacak atamalar hariç olmak üzere halen görev yaptıkları kuruluşlara veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamaz. Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik kapsamında merkezi yerleştirme işlemlerine ve bu maddenin ikinci fıkrası kapsamında yapılacak ilanlara başvuramaz, yerleştirilseler dahi atama işlemleri yapılmaz.

Kpssmakina
Memur
15 Mart 2023 17:11

Arkadaşlar dsi alımları ile beraber sıralamaları düşmüştür diye tahmin ediyorum. Ama kgm den de benzer bir alım bekliyorken tahminim suya düştü, sizce artık dsi son bonus muydu? 1000 civarı sıralamaları için memurluk hayal mi oldu?

Kpssmakina
Memur
15 Mart 2023 17:13

.

.

Arkadaşlar dsi alımları ile beraber sıralamaları düşmüştür diye tahmin ediyorum. Ama kgm den de benzer bir alım bekliyorken tahminim suya düştü, sizce artık dsi son bonus muydu? 1000 civarı sıralamaları için memurluk hayal mi oldu?

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

csnhanas
Aday Memur
15 Mart 2023 18:22

KARABÜK kazanan yokmu ya yada Karabük hakkında bilgisi olan var mı

afad26jeo
Aday Memur
15 Mart 2023 18:56

Oldu paşam İller bankası aciklanana kadar bana maaş verecek misin?

engineerian, 2 yıl önce

mkarey10
Şef
15 Mart 2023 19:31

2 maaş alacaksın diye birisi kadrodan mı olsun bit yavrusu

afad26jeo, 2 yıl önce

Oldu paşam İller bankası aciklanana kadar bana maaş verecek misin?

inş.müh.grc
Aday Memur
15 Mart 2023 20:39

Hocam, diyelim ilbank mülakat sonuçları dsi nin son evrak teslim gününden sonra açıklandı veya dsi de işe başladıktan sonra dsi den kesin olarak geçiş yapılabiliyor mu ilbanka? Herkesten başka bir şey duydum.

emeklihoca, 2 yıl önce

iller bankası önce açıklanırsa, yedek bekleyen arkadaşların ort. % 20 atanma ihtimali var. kadro yakımının olmaması için dsi mesaj attım, sizlerde yazabilirsiniz. talep olmazsa dsi kendiliğinden bu hesabı yapmaz.

Toplam 938 mesaj
«35363738394041424344454647

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi