Editörler : Pangaea
«456789101112131415»

Ahmet Can3356
Aday Memur
08 Şubat 2023 03:44

Acemikira035 umarım sende o kapasite vardır ve umarım atanırsın kardeşim Allaha emanetsin 🙏

keskesizadam
Kapalı
08 Şubat 2023 13:54

niye açıklamadılar ki çok saçma. tam son güne gelmiş son gün açıklama yapıyorlar ertelendi diye.

Firadoo
Aday Memur
08 Şubat 2023 15:59

Yanlış düşünüyorsun kardeşim. Deprem bölgesinde tercih yapan birçok kardeşimiz var. Öte yandan deprem bölgesini tercih veren kardeşlerimiz de var . Bu psikolojide olacak şey değil.

keskesizadam, 2 yıl önce

niye açıklamadılar ki çok saçma. tam son güne gelmiş son gün açıklama yapıyorlar ertelendi diye.

Let12
Aday Memur
08 Şubat 2023 17:04

Deprem bölgesinde yaşayanlar nasıl Ankara'daki gelip evrak teslimi yapacak, nasıl göreve başlayacak. Biraz bunları da düşünün.

Let12
Aday Memur
08 Şubat 2023 17:05

*ankara'ya

keskesizadam
Kapalı
08 Şubat 2023 17:17

tamam listeler belli olsun ama işlemler ertelensin?

Firadoo, 2 yıl önce

Yanlış düşünüyorsun kardeşim. Deprem bölgesinde tercih yapan birçok kardeşimiz var. Öte yandan deprem bölgesini tercih veren kardeşlerimiz de var . Bu psikolojide olacak şey değil.

08 Şubat 2023 21:12

Hakkaten sonuç açıklanmasının ertelenmesi saçmaydı. Açıklayıp dıger süreçleri uzun tutabilirdi. Bunun hiç bir mantıklı sevebi yok.

deneme1s
Aday Memur
08 Şubat 2023 21:14

Siz sıkıntılı insanlar mısınız belki atadıkları insanlardan beri göçük altında. Nasıl normalmiş gibi açıklasınlar diyebilirsiniz binlerce haber alınamayan insan var yapmayın allah rızası için.

elektrikadam, 2 yıl önce

Hakkaten sonuç açıklanmasının ertelenmesi saçmaydı. Açıklayıp dıger süreçleri uzun tutabilirdi. Bunun hiç bir mantıklı sevebi yok.

09 Şubat 2023 10:11

Listeler ne zaman açıklanır bi tahmini olan var mı?

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
09 Şubat 2023 10:41

Utanmıyorsunuz da koyun can derdinde kasap et derdinde. Ülke olarak eşi benzeri görülmemiş bir felaket yaşıyoruz, bir sürü canımız enkaz altında yaşam savaşı verirken sonuçlar ne zaman açıklanacak soruya bakın. Böylesi bir bencillik ne gördüm ne duydum

bamteli12, 2 yıl önce

Listeler ne zaman açıklanır bi tahmini olan var mı?

hydroflax
Aday Memur
09 Şubat 2023 11:24

Kimsenin ne yaşadığını hangi kosullarda yasam sürdüğünü neye ne kadar ihtiyacının oldugunu asla bilemezsin kimseyi yargılama. Allah depremzedelere yardım etsin ölenlere rahmet eylesin.

hanzel, 2 yıl önce

Utanmıyorsunuz da koyun can derdinde kasap et derdinde. Ülke olarak eşi benzeri görülmemiş bir felaket yaşıyoruz, bir sürü canımız enkaz altında yaşam savaşı verirken sonuçlar ne zaman açıklanacak soruya bakın. Böylesi bir bencillik ne gördüm ne duydum

afad26jeo
Aday Memur
09 Şubat 2023 22:02

DSİ sonuçların açıklanmasını erteledi ancak diğer kurumlar alım islemlerine devam ediyor Mesela Ulaştırma bakanlığı belge teslimi ay sonunda sona erecek. DSİde asıl miyim yedek miyim bilsem ona göre hareket edeceğim. DSİ atama islemleri isterse 1 ay ertelesin. Şuan zaten bir cogumuz deprem bölgesine yardım için uğraşıyoruz. Deprem bölgesinde yaşayan veya deprem bölgesine atanan arkadaşlar zaten suanki durumda taşınma ulaşım ev tutma vb işlemler çok çok zor. Etkilenen arkadaşların hakkı saklı tutulup birincil olarak deprem etkilerini azaltmali Sonrasında atama işlemleri yapılmalı.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
10 Şubat 2023 16:23

Bence deprem bölgesinde yaşayan ve DSİ'yi tercih etmiş herkese atamalarda öncelik verilmeli, onlardan yer kalırsa diğerleri de boş yerlere yerleştirilsin puana göre adil olan budur bunu yazıcam DSİ'ye sizler de bana destek olun

afad26jeo, 2 yıl önce

DSİ sonuçların açıklanmasını erteledi ancak diğer kurumlar alım islemlerine devam ediyor Mesela Ulaştırma bakanlığı belge teslimi ay sonunda sona erecek. DSİde asıl miyim yedek miyim bilsem ona göre hareket edeceğim. DSİ atama islemleri isterse 1 ay ertelesin. Şuan zaten bir cogumuz deprem bölgesine yardım için uğraşıyoruz. Deprem bölgesinde yaşayan veya deprem bölgesine atanan arkadaşlar zaten suanki durumda taşınma ulaşım ev tutma vb işlemler çok çok zor. Etkilenen arkadaşların hakkı saklı tutulup birincil olarak deprem etkilerini azaltmali Sonrasında atama işlemleri yapılmalı.

buxus
Kapalı
10 Şubat 2023 16:58

Sadece DSİ için geçerli değil Türkiye'nin tüm kurumları deprem bölgesindeki insanlar için atama yapmak istiyorsa bunu mevcut alımın önceliği yerine direkt ayrı bir alım olarak yapamıyor mu ? Bom boş bir düşünce daha faydalı şeyler için uğraşın derim.

hanzel, 2 yıl önce

Bence deprem bölgesinde yaşayan ve DSİ'yi tercih etmiş herkese atamalarda öncelik verilmeli, onlardan yer kalırsa diğerleri de boş yerlere yerleştirilsin puana göre adil olan budur bunu yazıcam DSİ'ye sizler de bana destek olun

buxus
Kapalı
10 Şubat 2023 17:19

Ya arkadaş illa konuşturacaksın senin öyle bir yetkin varsa yap kimse seni tutmuyor he ortalama bir orangutandan hallice iq ile sana öyle bir yetki verdilerse ülkece hepimize geçmiş olsun derim. Tekrar yazıyorum öyle bir düşünce varsa DSİ ile sınırlı kalmayıp her kurum için alım yapılabilir. Tüm kurumlara aldırırsan sevinirim madem olacak edecek şeklince karar verebiliyorsun. Ayrıca günlerdir elimden geleni yaptığımı düşünen biriyim sadece benim değil herkesin çaresiz kaldığı bir durum o kadar güçlüsün ya yardım etmeye devam et klavye delikanlılığınıda bırak.

alictlmz
Aday Memur
10 Şubat 2023 21:01

Surada insanların acısından bile trolluk devsirenler ne aşağılık insanlarsınız!!

Hasankorkmaz1003
Aday Memur
11 Şubat 2023 00:42

Hanzel sen okuduğunu anlamayan bir varlıksın. Depremzedelerin her biri için her kurum ekstra alım yapabilir. Mağdurlara hak verilirken başkalarını mağdur edecek kadar da mantıksızsın. Ve son olarak bu zeka seviyenle sonuçları beklemene gerek olmadığını düşünüyorum.

Firadoo
Aday Memur
11 Şubat 2023 02:06

Bu Hanzel kim ? Onu konuşturan adminler kim ? Düpedüz insanları provoke ediyor. Sayfa adminleri de hiçnir şey yapmıyor.

Firadoo
Aday Memur
11 Şubat 2023 15:50

Kardeşim bu acıyı yüreğinde yaşamayan vatandaş yok. Yaşamayan zaten vatandaş değil. Burada bir kaç trollden başka atama derdine düşen de yok . Seni anlıyorum ama şerefsiz haysiyetsiz gibi söylemler hoş değil.

Musa Ulusoy
Yasaklı
11 Şubat 2023 19:41

çok yanlış konuşuyorsunuz 10 ilde deprem oldu ama 81 ilin insanı yıkıldı ben hâlâ ağlıyorum büyük bir felaket yaşadık çok mutsuzuz ama bir yandan da bizlerin yaşamını devam ettirmesi gerekiyor tıpkı depremden kurtulanlar gibi inşallah bizde o mağdur insanlarda bir an önce atanacagiz bir düzen kuracağız

Toplam 938 mesaj
«456789101112131415»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi