Editörler : Pangaea
«67891011121314151617»

Ahmet Can3356
Aday Memur
16 Şubat 2023 10:09

Iki hafta denilmişse o zaman haftaya açıklanır mı? Çünkü 1 hafta geçti

Herrroo
Aday Memur
16 Şubat 2023 11:21

Ben artık martta açıklanacağını düşünüyorum yani konuşmadan onu çıkardım zaten iki hafta sonra Mart
Ahmet Can3356, 2 yıl önce

Iki hafta denilmişse o zaman haftaya açıklanır mı? Çünkü 1 hafta geçti

Erciyes müh
Aday Memur
17 Şubat 2023 12:07

Dsi de vur dedik öldürdü bilgisi olan yokmu

KünTengri
Aday Memur
17 Şubat 2023 13:10

10 gün geçti dsi hala neyi bekliyor ?

17 Şubat 2023 13:16

Arkadaşım sorunlu musunuz ? deprem bölgesindekiler işe başlayamayacak. Haber alınamayalar var. Oralar biraz bi düzene girmeden ne yapacaklar. Saçma saçma yazıp durmayın bi.

KünTengri
Aday Memur
17 Şubat 2023 13:17

Sen sorunlu musun ? Evrak işlerini ne zaman istiyorsa o zaman yapsın şu sonuçları açıklasın artık neyini bekletiyor

memurlukyolunda, 2 yıl önce

Arkadaşım sorunlu musunuz ? deprem bölgesindekiler işe başlayamayacak. Haber alınamayalar var. Oralar biraz bi düzene girmeden ne yapacaklar. Saçma saçma yazıp durmayın bi.

iremcsknn
Aday Memur
17 Şubat 2023 13:42

En azından bugün sonuçların açıklanması gerekiyordu. Arkadaşın dediği gibi evrak sürecini istediği kadar uzatabilir. 1 ay bile sürse kabul edilebilir. Ama bu ilana son kez başvurmuş özelde başka şanslar denicek olan da olabilir, başka bir kurumdan olumlu yanıt almış dsi sonucuna göre karar vericek olan da olabilir. O yüzden gelip burda millete sorunlu musun diye ithamda bulunma.

memurlukyolunda, 2 yıl önce

engineerian
Memur
17 Şubat 2023 14:21

en azından bugün süreçle ilgili bir bilgi verilmeliydi

furyschopen
Şube Müdürü
17 Şubat 2023 14:32

100 kere aradım açan olmadı. Kendi kurumlarındaki memurların cevabı: evet maalesef personel insan kaynakları vs birimi telefonlara bakmıyor pek.
Herrroo, 2 yıl önce
Bugün aradım sayfayı takip edin denildi. Ben de ne kadar uzar deyince iki hafta gibi şeyler söylendi. Deprem bölgesinde olanların evrak tesliminde hak kaybı olmaması içinmiş.

Let12
Aday Memur
17 Şubat 2023 14:36

DSI alımının önemli bir bölümü deprem bölgesinde. Yakın bir tarihte beklemeyin. Başka kurumu kazandiysaniz vaktiniz dolmadan hemen gidin.

17 Şubat 2023 14:52

Bu hemen açıklansın diye ısrar edenler muhtemelen başka bir sözleşmeli veya merkezi alımla kit kazanmış kişilerdir. Olurda DSİ kazanırsam diğer yerlere evrak vermem oradaki kadroyu yakarım düşüncesindedirler. Geç açıklanması daha adilce olacak en azından o zamana kadar başka yeri kazananlar iş başı yapmış olacaklar. Dsi kazansalar dahi başka yere evrak verdikleri için DSİ ye başlayamayacaklar bu durumda yedekleri çağırırlar. Ama merkezi adamada kazandığı kadroyu yaksa orada yedek olmadığı için kadro yanmış olacak. Ben mart ayı içinde açıklanır diyorum.

17 Şubat 2023 14:59

DSİ inin ilana nu süreçte çıkması saçmaydı zaten. Diğer kamu kurumlarına atananlar daha kesinleşmeden bu kadar erken çıkmamalıydı. Şu anki mevcut durumda ise ne kadar geç açıklasa o kadar adilce olur. Adam tanıyorum merkezide kit kazanmış ama daha evrak teslim etmediği için DSİ kazandığında merkezideki kazandığı kadroyu yakacak ama DSİ geç açıklanırsa mecburen merkezide kazandığı yere gitmek zorunda kalacak ve merkezideki kadro yanmamış olacak. Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin çok vicdansız var çok..

KünTengri
Aday Memur
17 Şubat 2023 15:01

Bu açıdan düşünmemiştim kesinlikle haklısınız

elektrikadam, 2 yıl önce

DSİ inin ilana nu süreçte çıkması saçmaydı zaten. Diğer kamu kurumlarına atananlar daha kesinleşmeden bu kadar erken çıkmamalıydı. Şu anki mevcut durumda ise ne kadar geç açıklasa o kadar adilce olur. Adam tanıyorum merkezide kit kazanmış ama daha evrak teslim etmediği için DSİ kazandığında merkezideki kazandığı kadroyu yakacak ama DSİ geç açıklanırsa mecburen merkezide kazandığı yere gitmek zorunda kalacak ve merkezideki kadro yanmamış olacak. Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin çok vicdansız var çok..

Let12
Aday Memur
17 Şubat 2023 15:22

Aynen öyle, kadro yakacaklar GENELDE dsi'den haber bekliyor. Allah fırsat vermesin bunlara.

Herrroo
Aday Memur
17 Şubat 2023 15:23

Sonu 54 54 olan numarayı arayın hıcam
furyschopen, 2 yıl önce
100 kere aradım açan olmadı. Kendi kurumlarındaki memurların cevabı: evet maalesef personel insan kaynakları vs birimi telefonlara bakmıyor pek.

makmuk10
Aday Memur
17 Şubat 2023 15:33

İlla kadro yakanlar olarak olaya bakmamak gerekiyor beni 2 tane özel sektörden firma aradı dsi haber bekliyorum diye olumsuz dönüş yapmak zorunda kaldım. Tahminimce şubat sonu mart başında açıklanır akabinde evrak gönderme sürecini başlatılar nisanın 10 - 15 gibi iş başı yapılır.

elektrikadam, 2 yıl önce

furyschopen
Şube Müdürü
17 Şubat 2023 15:38

Aradım, sonra 4884 tuşlayın dediler. Siz direkt personele mi yönlendirin diyorsunuz?
Herrroo, 2 yıl önce
Sonu 54 54 olan numarayı arayın hıcam

furyschopen
Şube Müdürü
18 Şubat 2023 16:18

Söylemeye çalıştığım şey ikisini de denedim ama ne olursa olsun açmadılar. Defalarca aramama rağmen.
furyschopen, 2 yıl önce
Aradım, sonra 4884 tuşlayın dediler. Siz direkt personele mi yönlendirin diyorsunuz?

Herrroo
Aday Memur
18 Şubat 2023 16:47

Beni bu numaraya yönlendirdiler ben de zaten bu numaradan Bilgi aldım
furyschopen, 2 yıl önce

furyschopen
Şube Müdürü
18 Şubat 2023 17:34

İyi hocam inş açıklanır en yakın zamanda ama çok uzadı süreç. Atanıp atanmadigimizi bilsek ona göre davranırız.
Herrroo, 2 yıl önce
Beni bu numaraya yönlendirdiler ben de zaten bu numaradan Bilgi aldım
Toplam 938 mesaj
«67891011121314151617»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi