Editörler : E.Kayı Han
01 Şubat 2023 15:01

İcra katibi kadro

Merhabalar..İlçede icra katibi olarak görev yapmaktayım. Benim gibi ilçede bulunan katıp arkadaşlardan dilekçeleri yollayan oldumu nasıl bir yol izlediniz?

YigitDemirel
Aday Memur
02 Şubat 2023 03:59

ekrana yazı düşmesi lazım. iidb.adalet.gov.tr de duyurusu yapıldı. Komisyona vereceksin dilekçeyi

cebriicra
Aday Memur
02 Şubat 2023 10:22

İl icra isleri başkanlığından yazı geldi bize dilekçe örneği ve tebliğ tebellug yapıldı sistemden ve fiziki yolladım salı günü.

cebriicra
Aday Memur
02 Şubat 2023 10:23

Bizim gibi ilçede olanlar bağlı bulunduğu icra isleri başkanlığına yolluyor diye biliyorum yine de Bi sor biz öyle yaptık.

cebriicra, 4 ay önce

İl icra isleri başkanlığından yazı geldi bize dilekçe örneği ve tebliğ tebellug yapıldı sistemden ve fiziki yolladım salı günü.

12 Şubat 2023 22:42

Şimdi ilçede çalışanlar dilekçeyi ilemi yoksa bakanlığa mı yollayacak ?

12 Şubat 2023 22:55

İlçede görev yapan icra katipleri dilekçelerini nereye yazacak arkadaşlar?

murat3021
Aday Memur
10 Mart 2023 10:34

takipsizlik verilen icra dosyası başka ilden yenilenebilir mi ?

cevherdudayev1
Daire Başkanı
10 Mart 2023 11:32

ilden yenilenebilirmi diye soruyosan afrikadan bile yenileme talebi yollayabilirsin ama misal istanbulda açtığın takibi mersin de yenileyemezsin sıfırdan takip açıyomuş gibi yapar borçlu da bakar iki ödeme emride aynı alacaklı mecburen birinden birini kapatmak zorunda kalır müdür harç alır almaz orası muallak müdürüne göre

murat3021, 3 ay önce

takipsizlik verilen icra dosyası başka ilden yenilenebilir mi ?

murat3021
Aday Memur
10 Mart 2023 11:45

afrikadan diyon mersinden yenileyemen diyorsun

cevherdudayev1, 3 ay önce

ilden yenilenebilirmi diye soruyosan afrikadan bile yenileme talebi yollayabilirsin ama misal istanbulda açtığın takibi mersin de yenileyemezsin sıfırdan takip açıyomuş gibi yapar borçlu da bakar iki ödeme emride aynı alacaklı mecburen birinden birini kapatmak zorunda kalır müdür harç alır almaz orası muallak müdürüne göre

murat3021
Aday Memur
10 Mart 2023 11:47

harç sıkıntı değil dosyanın yenilenip işleme alınması mesele

cevherdudayev1
Daire Başkanı
10 Mart 2023 12:01

yenileme talebi yollamak başka sıfırdan takip açmak başka

murat3021, 3 ay önce

afrikadan diyon mersinden yenileyemen diyorsun

murat3021
Aday Memur
10 Mart 2023 12:26

sıfırdan demiyorum o dosyanın yenilenmesi gayet açık türkçe

yenileme talebi yollamak başka sıfırdan takip açmak başka

cevherdudayev1
Daire Başkanı
10 Mart 2023 15:00

imkan ve ihtimal dahilinde bile değil borçlu itiraz etmiş ve takip örnek 7 ise yapabileceğin tek şey borçlunun ikamet ettiği mahale dosyayı yetkisizlikle gönderme talebinde bulunmak itiraz etmediyse yapamazsın örnek 10 sa o dava açacak mahkeme yetkisizlik verecek falan falan

murat3021, 3 ay önce

sıfırdan demiyorum o dosyanın yenilenmesi gayet açık türkçe

murat3021
Aday Memur
24 Mart 2023 10:37

Talebi ve dosya incelendi.

Karar : Alacaklı tarafın yenileme talebi gereğince Arşiv birimi sorumlusu tarafından dosyanın arşivden çıkartılarak dosyanın sisteme taranmasına, akabinde dosyanın esas birimine tevdii halinde yenileme talebinin yenileme harcı ve diğer hususlar incelenerek değerlendirilmesine karar verildi Haciz talebinin ise değerlendirilmesi için dosyanın

haciz birimine yönlendirilmesine karar verildi.

17/03/2023

BU NE DEMEK ?

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi