Editörler : E.Kayı Han
02 Şubat 2023 17:25

Şoförler, Adalet Bakanlığının yetim evlatları

Ne üniformalı memur ne sivil memur. En düşük maaşla en riskli işi yapar.Gece gündüz yollarda.hem milyonluk arabaların sorumluluğu hemde yolcuların sorumluluğunu taşır.

özgürlükisteyen
Aday Memur
02 Şubat 2023 17:53

Adalet bakanlığında hakim-savcı dışındaki herkes yetim evlattır, hatta avukatlar bile daha değerli

farelikoyunnincası
Aday Memur
07 Şubat 2023 13:30

Riskli iş :) Bir şoförler eksikti kendini Zabıt Katiplerinden üstün tutmayan..

akepkral23
Şef
07 Şubat 2023 13:44

Yabi sus allah aşkına sorunlu herif bende katibim ama yol güzergahında neler olabileceğini düşünmeyip konuşuyorsun adamlar tabiki karda kışta kıyamette her işe koşuyor. Allah aşkına bi yarışa girmeyin destek ver geç ne yazıyorsun saçma sapan.

farelikoyunnincası, 2 yıl önce

Riskli iş :) Bir şoförler eksikti kendini Zabıt Katiplerinden üstün tutmayan..

Begüm Nur
Kapalı
07 Şubat 2023 16:54

Güncel maaş nedir acaba adliye şoförlerinin

svs123
Yasaklı
07 Şubat 2023 18:01

Zıkkımın dibi derdine bak hele şunun şoförün maaşı şuan zaten tüm ülkenin derdi
Begüm Nur, 2 yıl önce

Guardian.35
Kapalı
07 Şubat 2023 18:22

Koyun can derdinde kasap et misali yazık..

NotingMan
Aday Memur
07 Şubat 2023 18:56

Şimdi oturup hepinize adliye şoförlüğü ile ceza evi şoförlüğü arasındaki farkları, maaşları, yardımcı hizmetlerde olmalarını, neden çok zor şartlarda çalıştıklarını uzun uzun anlatmak isterdim ancak bugün bunu ve benzeri konuları konuşacak gün değildir. Allah devletimizin milletimizin başındaki musibetleri def etsin. Deprem bölgesine göreve geldik. Dualarınızı eksik etmeyin

Mehmett063
Aday Memur
07 Şubat 2023 19:06

Bencede katipler ve idare memurlara göre soforlerin işi daha zor maaşları arttirilmali

ınfazk
Kapalı
07 Şubat 2023 19:27

Bişey derdim de neyse sen anladın nasılsa
Begüm Nur, 2 yıl önce

07 Şubat 2023 19:46

günde 3 çalışıp kalan sürede de sürekli dizi izleyip tavla oynamaktan kafalar gitmiş

NotingMan
Aday Memur
07 Şubat 2023 22:42

Geçen gün adliyeye işim düştü. 3 4 odada oturup kahve falı bakandan tutun el işi örneği paylaşan bir sürü memura denk geldim. Allahtan idari işler biriminde çalışan bir tanıdık vardı işimle ilgilenecek birine rica etti. Şimdi biz kalkıp katiplerin ya da adliye çalışanlarının hepsine laf edebilir miyiz. Ya da ceza evi nizamiyesinde çiğ köfte pasta börek günü yapan memurlara bakıp bütün ikm ler için yorumda bulunabilir miyiz. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama her ne yapıyorsan lakayt bir iş ahlakın olduğu belli oluyor yazdığın yorumdan.
ölene kadar sözleşme, 2 yıl önce
günde 3 çalışıp kalan sürede de sürekli dizi izleyip tavla oynamaktan kafalar gitmiş

NotingMan
Aday Memur
08 Şubat 2023 00:49

Bazı aç gözlü arkadaşlar istiyor ki sadece kendi meslek grubu konuşulsun. Başka insanların hak aramasına tahammülleri bile yok.

farelikoyunnincası
Aday Memur
08 Şubat 2023 08:59

Yav hak aramayla ne alakası var bunun,

Sen kalkıp en riskli işi ben yapıyorum, en az maaşı ben alıyorum, en çok maaşı ben hak ediyorum, milyonluk sorumluluğum var diye tatava yaparsan alacağın tepkiyi göze alman lazım.

Yav zorla kendinizi küçümseteceksiniz, yapmayın.

En riskli işmiş, peh.

farelikoyunnincası
Aday Memur
08 Şubat 2023 09:36

He gardaş la, kamyon şoförlerini bakan, pilotları başbakan yapalım o zaman. Olaya bak. Tek sorumluluğu araba sürmek olan insanlar bile kendini bizden üstün görmeye başlamış hala boş boş konuşuyorsun.

Karda kışta kıyamette her işe koşuyorlarmış, yok daha neler.

akepkral23, 2 yıl önce

Yabi sus allah aşkına sorunlu herif bende katibim ama yol güzergahında neler olabileceğini düşünmeyip konuşuyorsun adamlar tabiki karda kışta kıyamette her işe koşuyor. Allah aşkına bi yarışa girmeyin destek ver geç ne yazıyorsun saçma sapan.

NotingMan
Aday Memur
08 Şubat 2023 09:45

Bazı şeyleri doğru yazmışsın mesela ,en az maaşla çalıştığımız, ring araçlarının ve içindeki personellerin ,mahkumların sorumluluğu bizde.bir saldırı anında ilk hedef olacak kişi, kampüs ceza evinde çalışan şoförler için ayda en az 4 5 sevk ,otel ve yemek harcirahlarinin düşüklüğü nedeniyle masraflar . Yanlış söylediğin şey ise en çok maaşı biz istemiyoruz. Ayrıca tatava yapmıyoruz.kimsenin işine dil uzatmıyoruz.kimsenin emeğini kuçumsemiyoruz.
farelikoyunnincası, 2 yıl önce

Yav hak aramayla ne alakası var bunun,

Sen kalkıp en riskli işi ben yapıyorum, en az maaşı ben alıyorum, en çok maaşı ben hak ediyorum, milyonluk sorumluluğum var diye tatava yaparsan alacağın tepkiyi göze alman lazım.

Yav zorla kendinizi küçümseteceksiniz, yapmayın.

En riskli işmiş, peh.

farelikoyunnincası
Aday Memur
09 Şubat 2023 08:45

Yav, yazdım yazdım sildim. Kötü kötü konuşturmayın.

NotingMan, 2 yıl önce
Bazı şeyleri doğru yazmışsın mesela ,en az maaşla çalıştığımız, ring araçlarının ve içindeki personellerin ,mahkumların sorumluluğu bizde.bir saldırı anında ilk hedef olacak kişi, kampüs ceza evinde çalışan şoförler için ayda en az 4 5 sevk ,otel ve yemek harcirahlarinin düşüklüğü nedeniyle masraflar . Yanlış söylediğin şey ise en çok maaşı biz istemiyoruz. Ayrıca tatava yapmıyoruz.kimsenin işine dil uzatmıyoruz.kimsenin emeğini kuçumsemiyoruz.

felsefecimemur34
Aday Memur
12 Şubat 2023 15:48

Bir tane şoför arkadaşımız kendi icra ettiği meslek hakkında bişeyler yazmış.Olay ile hiç alakası olmayan bitane dallama çıkmış kendini katiplerden üstün tutma demiş:):)La aslanım sn kibir kuyusunamı düştün?Kendini ne zannettin de bu kadar gaza geldin.Sen kpss puanı ile geldin soförde o puanla geldi iki meslek grubu da kıymetli ve tecrübe isteyen dallar olup üstünlük yarışı yapılamayacak kadar alakasız işlerdir..Senin o küçümsediğin şoför can taşıyor kurumun 2 trilyon değerindki otobüsü ve o otobüsteki insanlar ona emanet..Mutlaka katipliğinde kendine göre zorlıkları riskleri vardır kendini bilen katip arkadaşlara saygılar(sana saydı duymuyorum).Yani şimde çıkıpta biz sizden üstünüz demek ne alaka bi açıklarmısın?

Memuradayıbey
Aday Memur
13 Şubat 2023 02:49

Arkadaşlar şubat ayı maaşları ne kadar yattı bilen biri bilgilendirebilirmi

NotingMan
Aday Memur
13 Şubat 2023 09:28

Boşverin hocam ,kimsenin gazına gelmiyoruz. Hakkımızı ne istediğimizi biliyoruz.bir şey isterken başkasının işine emeğine saygısızlık etmememiz gerektiğininde farkındayız. Ayrıca desteğin ve olgun duruşun için teşekkür ederim
felsefecimemur34, 2 yıl önce

Bir tane şoför arkadaşımız kendi icra ettiği meslek hakkında bişeyler yazmış.Olay ile hiç alakası olmayan bitane dallama çıkmış kendini katiplerden üstün tutma demiş:):)La aslanım sn kibir kuyusunamı düştün?Kendini ne zannettin de bu kadar gaza geldin.Sen kpss puanı ile geldin soförde o puanla geldi iki meslek grubu da kıymetli ve tecrübe isteyen dallar olup üstünlük yarışı yapılamayacak kadar alakasız işlerdir..Senin o küçümsediğin şoför can taşıyor kurumun 2 trilyon değerindki otobüsü ve o otobüsteki insanlar ona emanet..Mutlaka katipliğinde kendine göre zorlıkları riskleri vardır kendini bilen katip arkadaşlara saygılar(sana saydı duymuyorum).Yani şimde çıkıpta biz sizden üstünüz demek ne alaka bi açıklarmısın?

Kaplan6363
Aday Memur
15 Şubat 2023 19:02

Arkadaşlar resmi gazetede yayınlanan kadroya geçişte kafa karıştıran 2 şey gördüm.

1. Şoför aynı ünvanda kalıp gih e geçiyor

2.Destek personeli ünvanı hizmetli olarak Yhs de kalıyor.

Şimdi sözleşmeli şoförlerin kurum kimliğinde de yazdığı gibi destek personeli şoför ise, kadroya geçişte şoför olup gih te mi kalacaklar yoksa destek personeli şoför yazdığı için ünvanı hizmetli olarak yhs de mi kalacaklar?

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi