Editörler : E.Kayı Han

K.e.r.e.m.m
Aday Memur
16 Şubat 2023 08:20

Direkt gih kadrosuna
Kaplan6363, 2 yıl önce

Arkadaşlar resmi gazetede yayınlanan kadroya geçişte kafa karıştıran 2 şey gördüm.

1. Şoför aynı ünvanda kalıp gih e geçiyor

2.Destek personeli ünvanı hizmetli olarak Yhs de kalıyor.

Şimdi sözleşmeli şoförlerin kurum kimliğinde de yazdığı gibi destek personeli şoför ise, kadroya geçişte şoför olup gih te mi kalacaklar yoksa destek personeli şoför yazdığı için ünvanı hizmetli olarak yhs de mi kalacaklar?

Memuradayıbey
Aday Memur
17 Şubat 2023 01:24

Şubat ayı adliye şoför maaşı ne kadar yattı acaba bilenler bilgilendirebilir mi

howards
Şef
17 Şubat 2023 10:28

Üvey evlat derken? senin katipten mübaşirden ne eksiğin ne fazlan var? onların hakkı yeniyorsa seninki de yeniyor. onlar isyan ederken sen bu isyanlarına destek verdiğin kadar destek görürsün. adli ve idari yargıda çalıştım çalışıyorum. mesele işin zorluğu ise her iki kurumda da şoförlerin işi riskli diyenin ağzına kürekle vururum. ancak mesele hakkını alamamaksa evet. sosyal haklar bakımından, maaş, özlük gibi konularda diğer yardımcı yargı çalışanları ne durumdaysa siz de o durumdasınız.

NotingMan
Aday Memur
17 Şubat 2023 17:11

Ceza evi ring şoförleri için bu yazıyı yazıyorum .Adliyede çalışan Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı personeli şoförlerinin durumunu bilmiyorum. ayrıca, biz ceza evi şoförleri olarak katipleri seviyor ve her türlü hak arayışlarında yanlarında oluyoruz.Klavyeniz güçlü parmaklarınız hızlı tabiki işinizin zor-zahmetli ve tehlikeli olduğuna inanıyoruz. Allah yardımcınız olsun.

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi