200 Bin tl...
200 Bin tl... XxxKaanXxx, 2 ay önce - Alıntıya git
Malesef şimdilik ama açılacaktır illaki.
Halk Bankası iki hafta önce kampanya yapmıştı, 1 Milyon Tl.
1.28 faiz oranı vakıf ve zıraat bankası en fazla verdiği ev kredisi ikinci el veya şahıştan alınan evlerde; 200 bin TL....Ayrıca0.69 dan bu zamana kadar faydalanan kişi sayısı Türkiye geneli 8 bin diye haberlerde çıkmıştı..Ama Emlakçılar evin % 80 kadar banka kredi veriyor diye söylüyorlar ama bankaların ne kadar verdiğini bile bilmiyorlar.Amaç piyasayı yükseltmek..Kısaca 0.69..0.99...1.28 hepsi hikaye...Mütahit .0.69 ev kredisi için limit belirliyor fazlasını çektirmem diyor..Denetleme yetkisi olanlar Sahibinden evlere mesaj atsınlar söylediklerimi bizzat göreceklerdir..Sadece piyasa yükseliyor başka hiçbirşey olmuyor..Şimdide bu haber ile birlikte 2 EL evlerde yükselecek ki 0 evler yerinde tutunabilsin..Amaç çok farklı..Evim yok..Ama böyle giderse millet birikim olarak kenara koyduğu paradan daha çok evler zamlanıyor..Piyasayı rahat bırakın..0.69 çıkmasaydı piyasada ki evler daha ucuz olacaktı..Yapılanlar ateşin üzerine benzin dökmek gibi..Yazık..Kredi verilecekse Zıraat ve Vakıfbank en yüksek limiti vermelidir ki diğer bankalarda vermek zorunda kalmalı ama böyle bir durum yok..
Eylülde 2 el 500 bin tl kredi çektim zerdalinka, 2 ay önce - Alıntıya git
Mart ayında 500 bin vakıfbank verdi. 2 gün önce gittiğimde ise vakıfbank tarafından kamu bankalarının 7 aydır kredi sınırlaması varmış ülke geneli herkes için geçerli en fazla 200 bintl veriyor. Ne ev alabiliyorum ne araba ne motor bu ne biçim ülke olduk.
Kaçtan çektiniz? Hangi banka?
Kaçtan çektiniz? Hangi banka? Schillaci, 2 ay önce - Alıntıya git
Halk Bankası iki hafta önce kampanya yapmıştı, 1 Milyon Tl. Gururu65, 2 ay önce - Alıntıya git
Hangi orandan verdi şartları nelerdi reis?
İş bankası 500 veriyor 2.24 den
İş bankası 500 veriyor 2.24 den YorgunAdam1, 2 ay önce - Alıntıya git
2.24 nedir ya? kamu bankaları 1.29 dan verirken 2.24 soygundur resmen gizli33, 2 ay önce - Alıntıya git
Haberin yok dostum..kamu bankaları 150 bin 200 bin den fazla vermiyor.. şu sıralar o kadar bile vermiyordur...finans gündemini takip et