Editörler : Kubil ay
02 Şubat 2023 21:46

Nedir bu taltif muhabbeti?

Nedir bu taltif muhabbeti bilgisi olan meslektaşım varsa bilgilendirsin...

Ödemişli3535
Aday Memur
02 Şubat 2023 22:23

Bilmiyorum dostum. Millet harıl harıl dosya hazırlıyor.

02 Şubat 2023 22:53

Yakında kokusu çıkar bakal reis.

mehmet.sagmen
Daire Başkanı
02 Şubat 2023 23:34

Eksiyi basmayın arkadaşlar harbiden tüm şubelerden, birimlerden isim listeleri istemişler geçen hafta ve verecekler diyorlar kesin olarak ama miktarını kimse kestiremiyor seçim varya herşey olur arkadaşlar hayırlisı bakalım...

Mustfa4444
Aday Memur
03 Şubat 2023 00:00

Arkadaşlar harbiden böyle bişey var mı? ekonomik açıdan bi çok kişi sıkıntıda. Yoksa böyle bişey boşuna umutlandırmayın

Serkansonmezer
Aday Memur
03 Şubat 2023 00:13

5 taltif deniliyor oda 2bin tl yapar yaklaşık
mehmet.sagmen, 8 ay önce

Eksiyi basmayın arkadaşlar harbiden tüm şubelerden, birimlerden isim listeleri istemişler geçen hafta ve verecekler diyorlar kesin olarak ama miktarını kimse kestiremiyor seçim varya herşey olur arkadaşlar hayırlisı bakalım...

SİSDAĞLI
Memur
03 Şubat 2023 00:20

Hangi il, yada tüm Teşkilatı kapsıyormu.
mehmet.sagmen, 8 ay önce

Gydm
Müsteşar Yardımcısı
03 Şubat 2023 09:10

Ne taltifi ilk defa duydum
03 Şubat 2023 09:20

Liste hazırlanıyormuş :) eee Baska :)) ortada liste varsa birde alamayan listesi vardır

klavyekurdu
Memur
03 Şubat 2023 09:56

İhtiyacı olan arkadaşlar için sevinirim ama bu Liste nedir kardeşim. Liste hazırlanması demek listede olanar çalışanlar olmayanlar calismayanlar mi oluyor. Amaç nedir bilmiyorum ama dikkat ederseniz bizi birbirimiz ile tartismaya sevk eden belki kasıtlı belki de kasıtlı olmayan girişimlerde bunlar. Arkadaşlar anca beraber kanca beraber olalım.

Benim ilk aklıma gelen listede olanlar çalışanlar olmayanlar calismayanlar şekilde gruplandirilmis şeklinde insanı düşünmeye sevk ettiğinizi düşünüyorum.

misyon.2010
Müsteşar Yardımcısı
03 Şubat 2023 10:27

15 temmuzda izinli olup 1 hafta sonra izinden dönene yattı, çalışan çalışmayan diye bir uygulama yok, istediklerine veriyorlar, misal bayramda sadece trafik polisleri çalışmış, geçen ay paralarını gecikmeli de olsa aldılar.

klavyekurdu, 8 ay önce

İhtiyacı olan arkadaşlar için sevinirim ama bu Liste nedir kardeşim. Liste hazırlanması demek listede olanar çalışanlar olmayanlar calismayanlar mi oluyor. Amaç nedir bilmiyorum ama dikkat ederseniz bizi birbirimiz ile tartismaya sevk eden belki kasıtlı belki de kasıtlı olmayan girişimlerde bunlar. Arkadaşlar anca beraber kanca beraber olalım.

Benim ilk aklıma gelen listede olanlar çalışanlar olmayanlar calismayanlar şekilde gruplandirilmis şeklinde insanı düşünmeye sevk ettiğinizi düşünüyorum.

Kosovali7171
Kapalı
03 Şubat 2023 10:54

Her zaman ki gibi ayrıcalık Türkiye geneli birşey yapıyorsan herkese vereceksin ha adam artı başarı saglamistir ona zaten veriyorsun Türkiye geneli yapıyorsan niye liste istiyorsun başka hic bir kurumda bu yoktur

BAYYCU-NOYAN
Memur
03 Şubat 2023 11:19

Öğretmene el altından, sınav ayağına seyyanen 2500 lira zam verildi... Taltif maltif anlamam...bana da en az 2500 seyyanen zam yap anlarım...Hem ben daha çok çalışıyorum... O yüzden 1 tane bile oy yok....

karaefsane
Aday Memur
03 Şubat 2023 11:37

,
Kosovali7171, 8 ay önce
Her zaman ki gibi ayrıcalık Türkiye geneli birşey yapıyorsan herkese vereceksin ha adam artı başarı saglamistir ona zaten veriyorsun Türkiye geneli yapıyorsan niye liste istiyorsun başka hic bir kurumda bu yoktur

emareci
Şef
03 Şubat 2023 12:03

Kadro ya 3/1 i verilir yine çünkü en az biz çalışıp en rahat biziz

Beyaz-YaRaSa
Aday Memur
03 Şubat 2023 12:59

Guncel

Mustfa4444
Aday Memur
03 Şubat 2023 15:20

Bu konuda gerçekten bilgisi olan var mı.Yoksa yine koca bi balon mu
03 Şubat 2023 15:24

Balon habere ne kadarda yorum yapılıyor şurada özlük hakkı ile ilgili başlık açsak kimse dönüp bakmıyor baksada yorum yazmıyor.

ebola_31
Memur
03 Şubat 2023 15:35

Siyaseti niye karıştırıyorsun? İşin içine siyaset girdiğinde samimiyet kalmıyor. Verilen zam fiili 10 yıl ve üzeri görev yapan Öğretmenlere verildi. Zam verilmeden öncede öğretmenden fazla çalışıyorduk tabiki bende isterim seyyanen zam yapılsın tüm teşkilata ama bunu seçim var diye oy konusu yapmak ne kadar doğru bilmiyorum taleplerimizi iletebileceğimiz etkili platformlar var oraları kullanabiliriz isteyen istediği Parti'ye verir herkesin oyu kendisini bağlar burada milletin gözüne sokmaya gerek yok siyaset bizim işimiz değil
BAYYCU-NOYAN, 8 ay önce

Öğretmene el altından, sınav ayağına seyyanen 2500 lira zam verildi... Taltif maltif anlamam...bana da en az 2500 seyyanen zam yap anlarım...Hem ben daha çok çalışıyorum... O yüzden 1 tane bile oy yok....

josef33-44
Memur
03 Şubat 2023 16:22

Yaklaşık 1 ay önce isim istediler taltif adı altında. Ama yatmadan inanmam
ebola_31, 8 ay önce
Siyaseti niye karıştırıyorsun? İşin içine siyaset girdiğinde samimiyet kalmıyor. Verilen zam fiili 10 yıl ve üzeri görev yapan Öğretmenlere verildi. Zam verilmeden öncede öğretmenden fazla çalışıyorduk tabiki bende isterim seyyanen zam yapılsın tüm teşkilata ama bunu seçim var diye oy konusu yapmak ne kadar doğru bilmiyorum taleplerimizi iletebileceğimiz etkili platformlar var oraları kullanabiliriz isteyen istediği Parti'ye verir herkesin oyu kendisini bağlar burada milletin gözüne sokmaya gerek yok siyaset bizim işimiz değil

mengok
Şef
03 Şubat 2023 16:26

Çok netim oy yok yeter biz enayimiyiz ya hem fazla çalışacam hem daha az alicam ..
Toplam 65 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi