Editörler : Kubil ay
03 Şubat 2023 16:58

Arkadaşlar bir soru sorduk bilgisi olan var mı diye. Yatarsa hepimiz için iyi olur. Gönül ister ki seyyanen zam yapılsın. İhtiyacı olan arkadaşlar illaki vardır. Siyaset formu değil burası kimse gücenmesin. Kimse kimseyi zorlamıyor oyunu isteyen istediği yere verir. Bize faydası olacak birşey hakkında bilgi alişverisi yapmak yerine siyaset yapıyorsunuz. Eğer bôyle bir şey varsa inşallah herkese aynı miktarda yatar. Kalın sağlıcakla ayağınıza taş değmesin.

03 Şubat 2023 17:20

Ebabil :)
Küçük polis, 8 ay önce

Arkadaşlar bir soru sorduk bilgisi olan var mı diye. Yatarsa hepimiz için iyi olur. Gönül ister ki seyyanen zam yapılsın. İhtiyacı olan arkadaşlar illaki vardır. Siyaset formu değil burası kimse gücenmesin. Kimse kimseyi zorlamıyor oyunu isteyen istediği yere verir. Bize faydası olacak birşey hakkında bilgi alişverisi yapmak yerine siyaset yapıyorsunuz. Eğer bôyle bir şey varsa inşallah herkese aynı miktarda yatar. Kalın sağlıcakla ayağınıza taş değmesin.

03 Şubat 2023 19:59

Bende şu an aynısını düşünüyorum tüm memur kesimlerine ek zam yaptılar oyuda onlardan istesinler şimdiye kadar tüm seçimlerde iktidara oy verdim ama artık yeter

BAYYCU-NOYAN, 8 ay önce

Öğretmene el altından, sınav ayağına seyyanen 2500 lira zam verildi... Taltif maltif anlamam...bana da en az 2500 seyyanen zam yap anlarım...Hem ben daha çok çalışıyorum... O yüzden 1 tane bile oy yok....

sabahcikahvesi1980
Aday Memur
03 Şubat 2023 22:44

Konuyu acan sensin once sen duydugun seyi detaylica aktar taltifle ilgili isim istenecek burda sadece sen konu acacaksin ha
Küçük polis, 8 ay önce

1 Kısık Ses
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:48

Taltif ile maddi destek saçma sapan bir şey. adaletsiz bir şey zaten. 1-10 yıllık kıdemi olan bir polisin 1 taltifi 500 lira civarı, 1/4 dercedeki memurun 1 taltifi yaklaşın 2000 tl civarında. 5 taltif verseler birisi 2500 tl alırken diğeri 10 bin tl alacak. genç memur daha mı az çalışıyor. istanbulda hiç çalışmadım, 3-4 kez görevlere gittim. istanbul çevikte çalışan , karakolda çalışan bir memur herhangi bir anadolu şehrinde çalışan bir memurun en az 10 katı daha fazla göreve gidiyor.. İstanbuldaki adamların çalışmasını görünce ben kendimi fena şanslı hissetmiştim. resmen yatıryormuşuz dedim kendi kendime.

sabahcikahvesi1980
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:53

Her yerin kendisine gore imkani sosyal yasami is yogunlugu vardir ona gore degerlendirmen gerekir ayrica meslek yili diye bir sey vardir ona gore kesintin olur maasin yatar mesela ceza konusunda da ona gore maas kesintisi olur ha diyeceksin ki her zaman ceza mi aliyorsun ben de derim ki her zaman da taltif almiyorsun
1 Kısık Ses, 8 ay önce

Taltif ile maddi destek saçma sapan bir şey. adaletsiz bir şey zaten. 1-10 yıllık kıdemi olan bir polisin 1 taltifi 500 lira civarı, 1/4 dercedeki memurun 1 taltifi yaklaşın 2000 tl civarında. 5 taltif verseler birisi 2500 tl alırken diğeri 10 bin tl alacak. genç memur daha mı az çalışıyor. istanbulda hiç çalışmadım, 3-4 kez görevlere gittim. istanbul çevikte çalışan , karakolda çalışan bir memur herhangi bir anadolu şehrinde çalışan bir memurun en az 10 katı daha fazla göreve gidiyor.. İstanbuldaki adamların çalışmasını görünce ben kendimi fena şanslı hissetmiştim. resmen yatıryormuşuz dedim kendi kendime.

Mustfa4444
Aday Memur
05 Şubat 2023 21:23

Pek ciddiye almadım ama polis mevzuat da konuyu dile getirmiş. Yine bi taltif muhabbeti dönüyor. Umarım herkese adil bir şekilde dağıtılır. Konu gerçek ise

Nedeyimki
Memur
05 Şubat 2023 22:15

Konu gerçek çalıştığınız yerde idari büronuza sorup ogrenebilirsiniz. Taltif modülü açıldı yapilan icraatlarla ilgili gerekli evraklar yüklenmesi devam ediyor.

Kosovali7171
Kapalı
06 Şubat 2023 00:04

Benim anlamadığım bu tartif eskiden sen birşey yaparsın icraat olur imzanı atarsın verirlerdi şimdi canım sıkıldı ya bir taltif vereyime döndü bu olay ama herkese de yok verecegim de işte birşeyler de olsun Allah'ım ya diyorum ki yok sasirmayavagim her gün komik şeyler duyuyorum

Eray922
Aday Memur
07 Şubat 2023 16:37

Herkes alacak diye duydum. Taltif adı altında ödeme.
Kosovali7171, 8 ay önce
Benim anlamadığım bu tartif eskiden sen birşey yaparsın icraat olur imzanı atarsın verirlerdi şimdi canım sıkıldı ya bir taltif vereyime döndü bu olay ama herkese de yok verecegim de işte birşeyler de olsun Allah'ım ya diyorum ki yok sasirmayavagim her gün komik şeyler duyuyorum
07 Şubat 2023 17:01

Balon haber,şu an bunun mümkün olmadığına çocuklar bile güler.ama 10 ilde olağınüstü hal ilan edildi,o illere o.hal tazminatı verilir.

Nedeyimki
Memur
07 Şubat 2023 19:09

Balon değil gerçek ancak deprem felaketi sonrası olmama ihtimali yüksek.

sancak bayrak, 8 ay önce

Balon haber,şu an bunun mümkün olmadığına çocuklar bile güler.ama 10 ilde olağınüstü hal ilan edildi,o illere o.hal tazminatı verilir.

Poliss155
Memur
07 Şubat 2023 19:16

Yanlış anlama ama şimdi devletten taltif istemek bir yerde kalsin yardım etmemiz lazım. Böyle durumda taltif beklemek hiç hoş değil.
08 Şubat 2023 05:09

Alikumsal06-Sabahçikahvesi1980= hayırdır aslan parçaları bi sıkıntınız mı var. Varsa bilelim...

Giresun 028
Aday Memur
08 Şubat 2023 13:38

Var mı gerçekten böyle bir şey
08 Şubat 2023 13:50

Ortaklık yanıyor muhabbete bak,bu başlığı açan sen polismisin, pravaktörmüsün.biri ikinci şark,biri,taltif,biri tazminat,biri çıkıyor zam muhabbeti,siz nerde yaşıyorsunuz.Allah sizi ıslah etsin.

08 Şubat 2023 15:54

Basliği önceden açtım güzel kardeşim. Eğer bize böyle bir planlama olduysa deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza aktarılsın. Ne provokatörü sen ne diyorsun güzel kardeşim. Siz nasıl insanlarsınız. Burada başlık açan herkes provokatör mü? Nasıl bir zihniyet var sizde...

08 Şubat 2023 16:19

Devrem özür dilerim,kusura bakma yanlış anladım birden sinirlendim,başlığı önceden açmışsın.tekrar özür dilerim.

08 Şubat 2023 16:34

Önemli değil kardeşim. Keşke açmaz olaydım. Eğer öyle bir planlama da olduysa afet bölgesine aktarılsın.

milenyumpolice
Daire Başkanı
08 Şubat 2023 18:19

Giresun nasıl bir mahluksun sen polis değil insan bile olamazsın sen Allah seni islah etsin
Toplam 65 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi