Editörler : E.Kayı Han
03 Şubat 2023 22:49

7. Yargı Paketi Müjde

Sn. Bekir BOZDAĞ cezaevi personeli 7. Yargı paketi gösterge müjdenizi bekliyor.

03 Şubat 2023 23:02

Program bitti sorulmadı herhalde yargi paketiyle ilgili soru.

daople35
Aday Memur
03 Şubat 2023 23:03

ikm iyileştirme ile ilgili soruldu herzamanki cevaplar yapcaz etcez çalışıyoruz beklesinler...

Soruldu ama net birşey söylenmedi yargı paketi ile ilgili de konuşulmadı
DURMUŞ Ünal, 4 ay önce
Program bitti sorulmadı herhalde yargi paketiyle ilgili soru.

Çetin24
Aday Memur

Biraz daha sabredin diye yanıtladı. Yeni bir yılan hikayesine dönüşecek durum. Umarım kadük kalmaz.
03 Şubat 2023 23:06

Azcık umudum vardı artık yok..
Çetin24, 4 ay önce
Biraz daha sabredin diye yanıtladı. Yeni bir yılan hikayesine dönüşecek durum. Umarım kadük kalmaz.

cybernetic
Şef
03 Şubat 2023 23:13

Tiksindim artık şu cevapları duymaktan.

Bekleyin, bekleyin, bekleyin, beklesinler , geldi geliyor, çalışıyoruz, geldi gelecek, sabretsinler.

Yeter VALLAHİ BİLLAHİ YETER! İnsanlara ümit verip boşa çıkarmayın nolur psikoloji kalmadı artık. Eşim part time işinden aldığı 3000 tl maaşı olmasa ayın son haftasını çıkaramıyorum aldığım maaşla! Şimdi çıkacak 1-2 tanesi işine gelmiyorsa diye konuşacak, onlar ötede ölebilir.

horageçti
Şef
03 Şubat 2023 23:24

Çalışmalar devam ediya

ADRİAN89
Şef
03 Şubat 2023 23:28

İnşallah geçer ama benim umudum kalmadı sivil memurlar sağolsun sağa sola yazarak ortalığ bulandırdılar destek olacaklarına köstek oldular ikm ye verilmeyen hak sivil memura hiç verilmez. Bu başarısızlık hepimizin kendizinizi tebrik edin ikm yine öksüz yine yetim yine acınacak durumda durumdan vazife çıkaranlar kına yakabilir önümüze gelen en büyük fırsatı tepildi.. sivil memurları alkışlıyorum bu ateş hepimizi yakar.. ikm olarak bizlere niç bizaman hak verilmeyeceğini düşünüyorum ama her şeyin de bi bedeli var AYARINI BOZDUĞUN KANTAR GÜN GELİR SENİDE TARTAR....

djedje
Aday Memur
03 Şubat 2023 23:32

Paket maket yok bakanin soylemi degismis hic umutlanmayin. Ikmler olarak dis guvenlikten sonra 2. kez direkten donduk bi 10 sene sonra gorusuruz tekrardan :)

crazydance
Aday Memur
03 Şubat 2023 23:33

Oyalayin bizi unutun biz de sizi secimde

Unutacagiz .

sayko1299
Memur
03 Şubat 2023 23:35

Vermicez diyin olsun bitsin be kardesim bisey yapabilecek gücümüz yok zaten oynamayin gariban insanlarla yaziktir be valla... ümit verip yüzüstü bırakmak zulüm degilmidir

İnfaz4206
Şube Müdürü
04 Şubat 2023 00:12

Kardeşim söyle yalan yanlış başlıklar acmayinsana gelmicek birsey sen 5 yaşındaki çocuk gibi hayal kur geceleri kanka bravo egonu tatmin ediyosun i

djedje
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:23

Taslak metine madde ekleniyor iyilestirme ile ilgili. Sonra ilgili paket onumuzdeki gunlerde meclise gelecek deniyor. Sonra bir bakiyorsun bakan bey henuz ete kemige burunmus bir durum yok diyor, bu nasil bir hayalkirikligidir bir meslek grubunun psikolojisi ile bu kadar oynanmaz yani bu siyasetcilerin hic bir sozune itibar etmem bundan sonra yasalastigini gormeden.

payitaht26
Şube Müdürü
04 Şubat 2023 00:39

Umutlar hızla tükeniyor...

Allah'ım şu Recep ayının yüzü suyu hürmetine güldür infaz ve koruma memurlarının yüzünü Amin...

Kitapkurdu55
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:42

Hükümet değişir. İllaki adalet sistemi değişir. Şu anda tüm bakanlıklar çürümeye doğru gidiyor. Fazla beklenti yapmamak lazım. Hak mı? Tabiki hakkımız. Sonuna kadar mücadeleye devam.

rıhtım59
Aday Memur
04 Şubat 2023 12:13

Başka partiler olsaydı şimdiye kadar almıştık özlük haklarımızı. Bu zamana kadar kararsızdım bundan sonra kararlıyım herşey bir oy ile başlar. Adalet Bakanın bu döneminde de sözünden döndüğüne hepimiz şahit olduk. Bir hafta da değişti bizim yasa yine kadük oldu.

İnfaz4206
Şube Müdürü
04 Şubat 2023 12:23

Valla oyalandik kardeşim hakime savcıya kolluk kuvvetlerine çıksın versinler ama bizede versinler ama yok alamadık hep kursağımızda kaldı secimden sonra zaten gelmez verilen sözler tutulmadı değerimiz yok maalesef...

keremben82
Memur
04 Şubat 2023 15:35

Şu 7.yargı paketi felan filan unutun gitsin. Birdaha yazmayın arkadaşlar. Benim az umudum vardı ama artık yok. Allah aşkına artık yazıp durmayın. Bundan önce vermediler bundan sonra da vermeyecekler. Forumu maalesef takip ediyorum ve bu tür konular konuşulmasın artık. İnşallah anlayışla karşılar ve birdaha yazmazsınız..... Teşekkürler

UğUR_BoRA
Genel Müdür
04 Şubat 2023 21:27

çalışmalar devam ediyor 20 senedir gülermisin ağlarmısın

EVEREST8848
Memur
04 Şubat 2023 22:16

İnsanın aklıyla dalga geçen zihniyet seçim zamanı oy atarken bende sizinle sonrasında eğleneceğim bir hükümet bile isteye kendi memurunu anca bu kadar bitirebilirdi.
Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi