Editörler : ProletariatKubil ay
03 Şubat 2023 23:01

%15 Zam , promosyona güncelleme, vs. bir yazı paylaşıldı. doğruluğu nedir acaba.

EBYS numarası var. sahte değil ise.

erhannn34
Şube Müdürü
03 Şubat 2023 23:05

Balon

1 Kısık Ses
Aday Memur
03 Şubat 2023 23:14

insanın inanası geliyor ama, yazının içeriğine bakarsan yaklaşık 5 bin tl kadar bir iyileştirme gözüküyor. olsa iyi olurdu..://

1 Kısık Ses
Aday Memur
03 Şubat 2023 23:15

sende gördün mü devre yazıyı.

erhannn34, 4 ay önce
Balon

adanalı7501
Aday Memur
03 Şubat 2023 23:26

Yazı nerde

emareci
Şef
03 Şubat 2023 23:28

Balon beyler balon

Kapıkulu1453
Aday Memur
03 Şubat 2023 23:28

Tarihi 31 ocak ama enflasyon bugün açıklandı balon gibi duruyor..

Delidolu66
Aday Memur
03 Şubat 2023 23:37

Nereden okuyorsun bu yazıları. Biz neden göremiyoruz.

1 Kısık Ses
Aday Memur
03 Şubat 2023 23:56

vallah bende bilmiyorum. yazının üst kısmında EBYS numarası falan var. bakabilecek olan varsa yazyım özelden bakın.

pigachu
Memur
04 Şubat 2023 00:17

at özelden bakayım
1 Kısık Ses, 4 ay önce

vallah bende bilmiyorum. yazının üst kısmında EBYS numarası falan var. bakabilecek olan varsa yazyım özelden bakın.

Mustfa4444
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:23

Hayali bile güzel bi yazı ama maalesef balon yazı

Başkan91
Memur
04 Şubat 2023 00:26

Mart ayınca memur ve emekliye verilecek zam oran%15 diye konuşuluyor sadece sen onunla karıştırmışsındır o bile balon olabilir zaten

04 Şubat 2023 00:26

Mart ayında tüm memurlara yüzde 10 15 ilk bir artış olması gündemde. Ama promosyon güncelleme falan tamamen balon. İstanbul personeline 6 ayda bir 6.000 tl verilecek listeler oluşturuldu.

04 Şubat 2023 00:27

Ben gördüm yazıyı o yazı kesinlikle balon.

HedefKPSS2024
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:29

Zaten bize bi güzellik yapsalar şaşardım

1 Kısık Ses
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:30

eger balonsa birileri bir süredir konuşulan konuları derleyip milletle kafa buluyordur.böyle bir şeyi yapan adam eger polis ise hemen bulunup psikiyatr klinigine tedaviiçin yatırılmalı ve hemen meslekten ilişiği kesilmeli. bu normal bir insanın yapacagı bir davranış degil.

sabahcikahvesi1980
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:49

Devrem sen yenisin galiba donem donem bazi muzip arkadaslar cani sıkıldıgı icin excel uzerinden evrak hazirlayip gercekmis gibi watsap gruplarinda paylasirlar mesela atama doneminde aciklanmadigi halde aciklanmis gibi gorsel paylasirlar 10 nisanda polise zam haberleri yayilir buna benzer cok sey olur bu tur paylasimlara inanip insallah konu basligi aciyorsundur senin kalbini bilemeyiz eger dalga gecmek yorum yapilsin diye aciyorsan bil ki bu sekilde konu basligi acanlari yedi ceddini aniyorlar
1 Kısık Ses, 4 ay önce

eger balonsa birileri bir süredir konuşulan konuları derleyip milletle kafa buluyordur.böyle bir şeyi yapan adam eger polis ise hemen bulunup psikiyatr klinigine tedaviiçin yatırılmalı ve hemen meslekten ilişiği kesilmeli. bu normal bir insanın yapacagı bir davranış degil.

1 Kısık Ses
Aday Memur
04 Şubat 2023 00:53

yok yeni de değilim . bir art niyetim de yok. yazıyı görünce insanın inanası geliyor. yazı dogrudur diye başlık açmadım zaten. belki başka yerlerde de yazıdan haberdar olan vardır diye bilgisi olan varmı diye sormak istedim. evet o söylediğin sahte yazıları hazırlayıp paylaşanlar oldu . onun adı da muziplik değil de , ben söyleyip te agzımı bozmak istemiyorum.

sabahcikahvesi1980, 4 ay önce
Devrem sen yenisin galiba donem donem bazi muzip arkadaslar cani sıkıldıgı icin excel uzerinden evrak hazirlayip gercekmis gibi watsap gruplarinda paylasirlar mesela atama doneminde aciklanmadigi halde aciklanmis gibi gorsel paylasirlar 10 nisanda polise zam haberleri yayilir buna benzer cok sey olur bu tur paylasimlara inanip insallah konu basligi aciyorsundur senin kalbini bilemeyiz eger dalga gecmek yorum yapilsin diye aciyorsan bil ki bu sekilde konu basligi acanlari yedi ceddini aniyorlar

sabahcikahvesi1980
Aday Memur
04 Şubat 2023 01:00

Eger o paylasimlar dogru olsa butun sosyal medyadaki polis sayfalari paylasim uzerine paylasim yaparlar bak burada promosyondaki acilan konu basliklarina ne kadar fazla kac yilliksin bilmiyorum ama teskilatta su soz cok onemlidir cebine girene kadar inanma
1 Kısık Ses, 4 ay önce

yok yeni de değilim . bir art niyetim de yok. yazıyı görünce insanın inanası geliyor. yazı dogrudur diye başlık açmadım zaten. belki başka yerlerde de yazıdan haberdar olan vardır diye bilgisi olan varmı diye sormak istedim. evet o söylediğin sahte yazıları hazırlayıp paylaşanlar oldu . onun adı da muziplik değil de , ben söyleyip te agzımı bozmak istemiyorum.

04 Şubat 2023 01:10

Zam yapıldığı ne zamandan beri Ebys de paylaşılır olmuş. Yahu şöyle şeylere kim inanıp paylaşıyor.

Fbgsbsk
Aday Memur
04 Şubat 2023 01:42

Meeleess bmw bayin vardı simdi 3 kurus zamma mı sevindin. Kurcalıyosun.

pigachu, 4 ay önce
at özelden bakayım
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi