Editörler : ProletariatKubil ay
04 Şubat 2023 02:00

mfg04
Aday Memur
Gördüğüm en kalitesiz balon.hayal dünyası baya geniş bi arkadaşın ürünü
04 Şubat 2023 02:37

pigachu
Memur

Meeleess bmw bayin vardı simdi 3 kurus zamma mı sevindin. Kurcalıyosun.

Fbgsbsk, 2 ay önce - Alıntıya git
oooo 10!yıldır nişanlı ablada gelmiş:))) şu düğünü yapın artık 10 yıl nişanlımı kalınır la ahahahah garibim polis nişanlısı 10 yıldır uzaklarda seni bekliyor sanıyor :)))
04 Şubat 2023 02:40

pigachu
Memur

Meeleess bmw bayin vardı simdi 3 kurus zamma mı sevindin. Kurcalıyosun.

ayrıca ne kadar vizyonsuzsun be abla istanbulda 3-4 barı taksi plakası olan şirketlere ortak olan polisler falan düşününce bayiyi ne kadar büyüttün:)))) sen trendyoldan indirim kovalama
04 Şubat 2023 03:03

Fbgsbsk
Aday Memur

Çok zenginsin dun bana 5 bin dolar atıyodjn ya hayrına dugunymuzude yap

04 Şubat 2023 03:09

Fbgsbsk
Aday Memur
ayrıca ne kadar vizyonsuzsun be abla istanbulda 3-4 barı taksi plakası olan şirketlere ortak olan polisler falan düşününce bayiyi ne kadar büyüttün:)))) sen trendyoldan indirim kovalama
pigachu, 2 ay önce - Alıntıya git

Abla senin anandır konusma benmle

04 Şubat 2023 03:12

pigachu
Memur

Çok zenginsin dun bana 5 bin dolar atıyodjn ya hayrına dugunymuzude yap

ahahah saf ya düğün diyor abla kendini kullandırma malmısın 10 sene nişanlımı olunır. mutanın adı nişan olmuş zaten. atiyim canın sağolsun 5000 ne ki
04 Şubat 2023 03:15

Fbgsbsk
Aday Memur
ahahah saf ya düğün diyor abla kendini kullandırma malmısın 10 sene nişanlımı olunır. mutanın adı nişan olmuş zaten. atiyim canın sağolsun 5000 ne ki

Düzgün konusur musun cocuk musun ya usluba bak allah askına sanane istedigmiz zaman dugun yaparız ayrıca 10 senedir beklemiyorum zaten idrak yollarınu usutmussun heralde anlamamıssın son 2 yıldır söz nişan muhabbetimiz oldu 10 yıldır tanışıyoruz dedim ? 10 yıl kim nisan bekler mantıklı dusunursen.

04 Şubat 2023 03:27

pigachu
Memur

Düzgün konusur musun cocuk musun ya usluba bak allah askına sanane istedigmiz zaman dugun yaparız ayrıca 10 senedir beklemiyorum zaten idrak yollarınu usutmussun heralde anlamamıssın son 2 yıldır söz nişan muhabbetimiz oldu 10 yıldır tanışıyoruz dedim ? 10 yıl kim nisan bekler mantıklı dusunursen.

çevir kazı yanmasınn
04 Şubat 2023 04:28

akdenizlii
Aday Memur
çevir kazı yanmasınn

senn nasıl konuşuyosn tanımadığın kadın hakkında anan bacın yokmu senin mesajına bak bişey yaZıyorum sana

04 Şubat 2023 12:57

DevletPolisi
Kapalı

Hiç mi gündemi takip etmiyorsunuz kardeşim?

Bu yıl tüm bankalar promosyon konusunda ellerini sıkı tutuyorlar, çok az teklif veriyorlar kurumlara. Güncelleme işini unutun

04 Şubat 2023 14:47

Aslanbey1453
Genel Müdür
Seçim ne kadar Tweterda yardirin, zam da gelir promosyon da ..
Toplam 31 mesaj