Önce hepsini atacaksın diyip, sonra "tabii aralarında hakkıyla giren de vardır" diyeceksin. Belli ki ne modern hukuktan, ne islam hukukundan haberin var. Muhtemelen siyasi angajmanlarla kuruma girmiş birisisin. Ben hayatında ne feto ne başka bir cemaat ne de bir siyasi partiye sırtını vermeden teşkilata girmiş birisiyim ve 10 yıldan fazladır da şerefle bu görevi yapıyorum. Eğer beni tanımak ve bu iddialarını bir de yüzüme tekrarlama cesareti göstermek istersen mesaj at.
Önce hepsini atacaksın diyip, sonra "tabii aralarında hakkıyla giren de vardır" diyeceksin. Belli ki ne modern hukuktan, ne islam hukukundan haberin var. Muhtemelen siyasi angajmanlarla kuruma girmiş birisisin. Ben hayatında ne feto ne başka bir cemaat ne de bir siyasi partiye sırtını vermeden teşkilata girmiş birisiyim ve 10 yıldan fazladır da şerefle bu görevi yapıyorum. Eğer beni tanımak ve bu iddialarını bir de yüzüme tekrarlama cesareti göstermek istersen mesaj at.
Spektrum0 , 4 ay önce
Hocam o yılları kimse aklamasın, tek sorun soruların çalınması değil. Başvuru yapabilmek için zaten bi YGS baraj puanı vardı, bunu da ortalama zekaya sahip biri zaten alıyodu. Sorun o ortalama zekaya sahiplerin komisyonlardan öteye geçirilememesi sorunu.
o yıllarda da 300-500 alım olmadı aynıydı 7-8 bindi. 4 aşamalı bi seçim vardı sağlık, parkur, psikoteknik yeterlilik ve mülakat olarak bütün bunları geçtiğinizde son tahlilde yine bir yazılı sınav yapılıyordu. Çalınıp dağıtılan sorularda zaten bu son tahlilde yapılan yazılı sınav olmalı. Ki bu sınavlara gelene kadar mülakatta bağımsızlar eleniyordu. Öyle ösym soruların çalınması gibi değil yani. okullara yapılmış aday başvurularının bilgileri de dağıtılmış bu yüzden bunlarla alakası olmayan aday bile bunların dersanelerince arandı "polisliğe başvuru yapmışsın gel konuşalım" babında. Bu yüzden kimse o yılları aklamasın. Komisyonlar aptal aptal soruları adaylara sorup şarkı türkü söyletip bağımsız kalanları ekarte etti.
Benim kanaatim 2010 -2014 arası çok güçlü oldukları yönünde. Hakkıyla giren var mıdır evet vardır ama bunlara oranla çok az.
Bana göre torpil lobisinin A,B,C'si misyoneri yada meslekteki akraba kayrıcılığı fark etmiyor. 15 -30 yıl öncede muhtarlığa isim yazdırıp gelenlerde fark etmiyor. Ha referans ha reverans.
Alımlarda kimseden el almayıp geçenlere helal olsun diyorum o kadar. Benim gördüğüm o yıllarda bu orda bi sürü gencin defteri dürüldü sepep? neyse uzar
Gazali; zulmü, bir başkasının mülkünde haksız yere tasarrufta bulunmak olarak tanımlamış deyip eyvallah diyip daha da yazmıyorum