Editörler : swat3410

Aslanbey1453
Müsteşar Yardımcısı
16 Mart 2025 15:13

İstanbul'da Servis işi yapabilirsiniz

smyrna3541
Aday Memur
16 Mart 2025 19:22

Yeni başlayan hariç hangi sağlıkçı öğretmen asgari ücrete çalışıyor acaba ?
sımseeekk, 1 ay önce
tabi canım özel de de yaparlar.git asgari ücretten başka ne veriyorlar da gör paspas atan da hastanedeki hemşire de aynı parayı alıyor.asgari ücret. önemli olan maaşlı bir iş yapmak değil ticaretle tarımla hayvancılıkla uğraşmak bunu kastediyor arkadaşlar.

smyrna3541
Aday Memur
16 Mart 2025 23:40

Senin seviyene inmeyeceğim sen de benim yazdığımı adam gibi oku adamların özelde kendi mesleklerini yapma şansı var diyorum piyasa işlerinden mi bahsetmişim?
17 Mart 2025 11:01

Bir sermayeniz olmadan istifa etmek pişmanliktan başka birsey değildir 16 senem meslekte araba kiralama isi yaptim pandemi döneminde o is bitti alim satima gectim az cok demeden şuan alip satiyorum iki evim var birde binmeye arabam ayrica alim satim icin 1.000 butcem var ayda iki arac alip satabilirsem 80-90 bin kaliyor tabi takip etmek icin biri lazim peder emekli o takip ediyor alip getiriyor 20 sene doldugunca maaşsiz istifa eder beklerim diye tahminim

sımseeekk
Şef
17 Mart 2025 12:47

ben de anlamayan sana şunu anlatmaya çalışıyorum Kendi işini yapsa ne olacak özelde .asgari ücret veriyor. hiçbir vasfı olmayan kasiyer 20 bin lira alıyor eğitimli öğretmen 22 bin lira alıyor ama anlayacak potansiyel var mı onu bilmiyorum sende
smyrna3541, 1 ay önce
Senin seviyene inmeyeceğim sen de benim yazdığımı adam gibi oku adamların özelde kendi mesleklerini yapma şansı var diyorum piyasa işlerinden mi bahsetmişim?

bursa-polis
Aday Memur
17 Mart 2025 14:24

Benim gibi öğretmen olabilirsin kardeşim ;)

smyrna3541
Aday Memur
17 Mart 2025 19:53

Bilader demişim ki yeni başlayan hariç bak yeni başlayan hariç diyorum atıyorum yeni mezun öğretmen gider karın tokluğuna çalışır sağda solda ama bir süre sonra asgari ücrete çalışmaz piyasa edindikten sonra neyse sen çok takma kafana bunları boşver biz seninle anlaşamıyoruz
sımseeekk, 1 ay önce
ben de anlamayan sana şunu anlatmaya çalışıyorum Kendi işini yapsa ne olacak özelde .asgari ücret veriyor. hiçbir vasfı olmayan kasiyer 20 bin lira alıyor eğitimli öğretmen 22 bin lira alıyor ama anlayacak potansiyel var mı onu bilmiyorum sende
Toplam 87 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi